Kim olduğunu buldum. Peki şimdi napıcam?

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
331
391
103
26
Bi iki gün önce burda konu açmıştım kızlar. İnternetten tanıştığım kişi bana fake fotolar yollamış ben de bu fotoğrafların kime ait olduğunu arıyordum ve bulamamıştım.

Dün allem ettim kallem ettim buldum o fotoğrafların kimin olduğunu. Şimdi sorun şurda baslıyor ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum şu an o yüzden bi hesap açıp çocuğa istek yolladım ve mesaj attım. Mesajda olayları anlattım sonrasında kim olduğumu hiç bilmediği icin ve hesapta bomboş bi hesap olduğu icin numaramı verdim akşam konuştuk biraz.

Bu cocuk böyle biraz havalı bi tip ajansa falan fotoğraflarını yollamış. İnstagramda 700 küsür takip ettiği ve 900 küsür onu takip eden kişi var ama benim isteğimi kabul etmedi yani boş hesap ama olsun niye kabul etmesin ki 900 kişinin hepsini tanıyıp mu yani neyse sonra wpden konuştuk son görülmesi ve mavi tiki kapalı. İnstagramda fotoğraflarını falan göremedim, kendisine de soramadım hani sevgilin var mı diye nasıl öğrenebilirim napıcam bundan sonra

Yani tam olarak ifade etmekte zorlanıyorum kusura bakmayın ama adamın yerine koydum kendimi çok rahatsız edici bir durum. Sizin normal olmadığınızı düşünürdüm ben. Korkutucu bir tarzınız var.

Yani tam olarak ifade etmekte zorlanıyorum kusura bakmayın ama adamın yerine koydum kendimi çok rahatsız edici bir durum. Sizin normal olmadığınızı düşünürdüm ben. Korkutucu bir tarzınız var.
Rahatsız olsa numarasını vermezdi.

Rahatsız olsa numarasını vermezdi.
Benim anladığım izinsiz fotoğraflarının kullanıldığını söylemiş. Ayrıntılı görüşmek için bu konuda telefonlasilmis.telefonu once veren de kızımız.

Sorsaydınız ne konustunuz kı? 900 kısı takıp edılebılırlık cok degıl benım ondan fazla takıpcım vardı tanımadıgım herkesı eledım, sıradan bır ınsanım ben

Kusura bakmayın da, daha ne yapacaksınız ki? Çocuğun ev adresini öğrenip, kapısında mi yatacaksiniz? Sırf tipi hoşunuza gitti diye, içini bilmediğiniz bir adamın bu kadar peşinden koşmaiz, bana çok şekilci biri olduğunuzu dusundurdu.

Hikayenizi zaten anlatmissiniz, hemen numara vermissiniz, konusmussunuz, adam hala sizin isteğinizi kabul etmemiş, hala ne yapabilirim diyorsunuz. Biraz durun, bekleyin adım atacak mi, hep taarruz durumundasiniz, biraz durun, bı nefes alın, bı bekleyin. Bir erkeğin hem de tanımadığınız bir erkeğin bu kadar peşinden koşmaiz beni çok şaşırttı. Bir kadına bu kadar koşmak hiç yakismiyor.

Çok çok gereksiz ve saçma bir hareket. Biri size kendine ait olmayan fake fotoğraflar yollayıp arkadaşlık kuruyor sonra siz öğreniyorsunuz ve fake fotoğraftaki kişiye ulaşıyorsunuz vay efendim biri beni sizin fotoğrafınızla kandırdı bende siz sanarak hoşlandım gerçeği öğrenince de sizi buldum demek ne kadar mantıkı ya da numarasını almak falan nedense numarasını aldığınızı bile sanmıyorum nasıl bu kadar araştırmalar yapıyorsunuz Allah aşkına bu kadar da erkeklere yazılmayın atlamayın yani hiç hoş olmaz karşınızdaki insan ne düşünür biri fotomu kullanmış kız fotoma aşık olmuş bulmuş beni diye birde hep bakmalar sohbet için kollamalar falan

Sizin daha önce sosyal medyada bir üyeliğiniz yoksa eski erkek arkadaşınızı (ya da her neyse ) nereden buldunuz? Eski erkek arkadaşınız size vesikalık fotoğraf değil güncel olmayan ama grup fotoğrafı gondermisti .Yani bir akşam yemeğinde 5/10 erkekli.Siz bu fotoğraftan o ajansa kayıtlı adama nasıl ulastiniz ki?

Madem buldunuz adamı kendinize doğru düzgün bir hesap acıp takip istegi gonderseydiniz. Bulur bulmaz sahte hesap acmalar butun olayi anlatmalar telefon numarasi vermeler... Nereye kosuyorsunuz ne aceleniz vardi yahu. İnsan kendisini boyle durumlarin icine nasil sokar. Sizi baskasinin fotograflari ile kandirmis birisi var zaten ortada. Guven duygunuzu sosyal medyaya karsi kaybetmeniz gerekirdi. Tanimadiginiz birine telefon numaranizi vermeniz degil

:) mavi tiki kapalı insan bana pek samimi gelmiyor. Okunup okunmadığını anlamıyorum dönüş beklediğim zamanlarda özellikle. Mavi tikin kapatılmasındaki amaç ne onu anlamıyorum

Son gorulmenin kapalı olması bence çok normal. Gecenin bir yarısı uyanıp, durumlara bakabiliyoruz, her hareketimizi didikleyen insanlara malzeme vermemek açısından iyi bir seçenek. Mavi tık konusunda size bir tık hak verebilirim. :)

Diğer konunu okumuştum kusura bakma çok gereksiz ve itici bir eylem bu. Birisi bana böyle birşey yapsa engeller uzak dururdum.Adam napsın hemen sevgili mi olsun seninle? Ben senin yerinde olsam,fotoların gerçek sahibini bulduğumu diğer elemana söyler kapıya koyardım,bundanda fazla beklentiye girmezdim net.

bariz havalı ve tipik bir fenomen olma havalarında birini gördüm ben. yaşlarınızın çok büyük olmadığını düşünüyorum.bence unutun gitsin sağlıklı bişey olmaz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…