Kim olduğunu buldum. Peki şimdi napıcam?

ah şu okullar bir açılsa da rahatlassam.

anne sözü.

Ben neden anlam yükleyeyim güzel kardeşim? Fikir yürütüyorum. Beğenmiyorsan beğenmedim butonu var bas oraya geç kendine dert edinip neden görsel ekleme gereği falan duydun?
Aaaa ben sizi konu sahibi sandım pardon Ama gerçekten konu sahibini gereksiz ümitlendirmeyelim. Elle tutulur bir yanı yok durumun.

ne alaka?? kendisiyle konustum ona görünüşünü beğendiğimi söyledim. o da tanısmak istediğini söyledi ve konustuk. hayal ettiğim gibi olmadı. sandığımdan daha farklı biriymiş ve o yüzden tanısmaya devam etmek istemediğimi söyledim. rahatsız olsaydı sanırım bunu belirtirdi

Herkes saydırmış kıza tamam sakin olun kız beğenmiş eklemiş o bahaneyle de konuşmak istemiş zaten olmamış da ne istiyorsunuz kızdan.

Internette tanışıp görüştüğünüş kişinin fake fotoğraf gönderdiğini fark edip fake fotoğraftaki kişiye mi yürüdünüz yani?

İlk posta çok tatlı gelmişti gözüme bu durum, ama şimdi sormak istiyorum,. Kızım sen sapık mısın bırak adamı daaa
Ya neden sapık olayım? Siz birini beğenip konuşmak istemediniz mi hiç? Gayette medeniyim yani istemediğini söylediği an asla rahatsız etmem bir insanı ama rahatsız olmadı

Sen Ders almamışsın hiç bu hayattan canım benim... Bir kazık daha yer oturursun aşşağı... bence sil engelle muhattap başına kötü belalar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…