- Konu Sahibi Nezormusbu
Daha napcan bulup yürümüşsün zaten adama hiç alakanız yokken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal değil ki zaten canım baksanaYani tam olarak ifade etmekte zorlanıyorum kusura bakmayın ama adamın yerine koydum kendimi çok rahatsız edici bir durum. Sizin normal olmadığınızı düşünürdüm ben. Korkutucu bir tarzınız var.
Memlekette akıllı yok kiNasıl.bir saçmalıktır
Rahatsız olsa numarasını vermezdi.
Gereksiz anlamlar yüklemeyin böyle küçük şeylere.İnsta üzerinden de konuşabilirlerdi.
Sonrada ulke neden gelismiyor diyorlar.cocuklar okula gidiyor ama okumak icin degil.lakirdi erkek kiz tavlamak icin.bu nesille napcaz bilmiyorumçok gereksiz çabalar bunlar öğrencisiniz anladığım kadarıyla kendinize yapacak daha iyi şeyler bulun lütfen kitap ,haber okumak gibi
Ben neden anlam yükleyeyim güzel kardeşim? Fikir yürütüyorum. Beğenmiyorsan beğenmedim butonu var bas oraya geç kendine dert edinip neden görsel ekleme gereği falan duydun?Gereksiz anlamlar yüklemeyin böyle küçük şeylere.
Eki Görüntüle 2302038
sız benım netden tanıstıgım bırı sızın resımlerınızı kullanarak kızlara yazıyor benı sızın resımlerınızle kandırdı haberınız olsun sahıs su kısı dıye bılgı verıp ıyı gunler deyıp konuyu kapatmanız gerektı yazmak ıstese sıze yazıp sohbetı devam ettırırdı zatenBi iki gün önce burda konu açmıştım kızlar. İnternetten tanıştığım kişi bana fake fotolar yollamış ben de bu fotoğrafların kime ait olduğunu arıyordum ve bulamamıştım.
Dün allem ettim kallem ettim buldum o fotoğrafların kimin olduğunu. Şimdi sorun şurda baslıyor ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum şu an o yüzden bi hesap açıp çocuğa istek yolladım ve mesaj attım. Mesajda olayları anlattım sonrasında kim olduğumu hiç bilmediği icin ve hesapta bomboş bi hesap olduğu icin numaramı verdim akşam konuştuk biraz.
Bu cocuk böyle biraz havalı bi tip ajansa falan fotoğraflarını yollamış. İnstagramda 700 küsür takip ettiği ve 900 küsür onu takip eden kişi var ama benim isteğimi kabul etmedi yani boş hesap ama olsun niye kabul etmesin ki 900 kişinin hepsini tanıyıp mu yani neyse sonra wpden konuştuk son görülmesi ve mavi tiki kapalı. İnstagramda fotoğraflarını falan göremedim, kendisine de soramadım hani sevgilin var mı diye nasıl öğrenebilirim napıcam bundan sonra![]()
bence de gayet ürkütücü.şu olayı tam tersi düşünsek.erkek kadına şu yaptıklarınızı yapsa ne sapıklığı kalır ne psikopatlığı.hemen mesajları sakla direkt savcılığa ver diye mesaj dolar burası.Korkutucu olan ne