Kim olduğunu buldum. Peki şimdi napıcam?

ben çocuğun yerinde olsam sırf merakımdan konuşur sonra keserdim. böyle bi olayla tanıştığı birinden romantik bir türk filmi hikayesi çıkarmayı planlamıyodur. hele bi de ajanslara falan fotolarını göndermiş biriyse emin olun başka kadınlarla başka planları vardır..

Yaptığınız çok mantıksız. Tamam kandirilmissiniz ama adamın tipi hoşunuza gitti diye de tabiri caizse sapık gibi sosyal medyasını araştırıp üstüne mesaj atıp telefon numaranıza kadar vermeniz çok saçma. Siz hoşlandınız diye onun sizinle birlikte olmasını beklemek çok mantıksız bir beklenti. Bu isten bir şey çıkmaz çocuk eğlenir birkaç gün. Sonra engeller

Rahatsız olsa numarasını vermezdi.
İnsta üzerinden de konuşabilirlerdi.
Gereksiz anlamlar yüklemeyin böyle küçük şeylere.
F99D8A0C-B35D-4C19-8E8E-D29DEDE5AA54.webp

Diğer konuna da yazmıştım.Buldun mu kız afferim sana azimle şey eden duvarı delermiş😆😆bence artık birşey yapma beklemede kal.Biraz hızlı gitmişsin gibi geldi bana.Bundan sonrası için karşı tarafın tepkisi önemli sen yapacağını yapmışsın🤷‍♀️

bence fotoğrafları kullanılıyor diye haber vermeniz yeterli daha fazla zorlamayın çocuk manyak olduğunuzu düşünür 😂 sırf fotoğraftan bu kadar hoşlanmanız da çok normal değil takıntı yapmayın

Eheh mısırımı aldım geldim 😂🌽 senin konunu takip ediyorsun valla stalk seviyene hayran kaldım tebrik ediyorum 😄

Hikayeniz 1965 yapımı ‘ sevmek zamanı ‘ filmini hatırlattı. Filmde bir sahne vardı :

"Ben, senin resmine değil de sana âşık olsaydım o zaman ne olacaktı? Belki bir kere bile bakmayacaktın yüzüme. Belki de alay edecektin sevgimle. Hâlbuki resmin, bana dostça bakıyor ve ebediyen bakacak."

Kadının resmine aşık adam gerçeğinin yüzüne bakmıyor :) Çünkü hayalindekine aşık. Sizde acele etmeyin bir bekleyin belki karakteri size göre değildir.

Bi iki gün önce burda konu açmıştım kızlar. İnternetten tanıştığım kişi bana fake fotolar yollamış ben de bu fotoğrafların kime ait olduğunu arıyordum ve bulamamıştım.

Dün allem ettim kallem ettim buldum o fotoğrafların kimin olduğunu. Şimdi sorun şurda baslıyor ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum şu an o yüzden bi hesap açıp çocuğa istek yolladım ve mesaj attım. Mesajda olayları anlattım sonrasında kim olduğumu hiç bilmediği icin ve hesapta bomboş bi hesap olduğu icin numaramı verdim akşam konuştuk biraz.

Bu cocuk böyle biraz havalı bi tip ajansa falan fotoğraflarını yollamış. İnstagramda 700 küsür takip ettiği ve 900 küsür onu takip eden kişi var ama benim isteğimi kabul etmedi yani boş hesap ama olsun niye kabul etmesin ki 900 kişinin hepsini tanıyıp mu yani neyse sonra wpden konuştuk son görülmesi ve mavi tiki kapalı. İnstagramda fotoğraflarını falan göremedim, kendisine de soramadım hani sevgilin var mı diye nasıl öğrenebilirim napıcam bundan sonra😅
sız benım netden tanıstıgım bırı sızın resımlerınızı kullanarak kızlara yazıyor benı sızın resımlerınızle kandırdı haberınız olsun sahıs su kısı dıye bılgı verıp ıyı gunler deyıp konuyu kapatmanız gerektı yazmak ıstese sıze yazıp sohbetı devam ettırırdı zaten

taş yerınde agırdır dımı

Back
X