Kim paragöz

Pırlantanın gerçek olduğuna emin misin
Evet belgesini verdi ardından
O yüzük için de yemediğim laf kalmadı ben ondan yüzük istemediğimi resmi birşey yokken takamayacağımı söyledim al sende kalsın sana aldım dedi hergün yüzüğü takmadın ama inan ki içimden hiç gelmedi takmak

Tüm okuduklarımdan sonra ancak şunu diyebilirim "hala evlenmediğin için verilmiş sadakan varmış"

Bu arada ben evlendiğimde eşim işsizdi ama bana hiç böyle para gönderler ortak hesap açalımlar falan tek bir isteği olmamıştı. Seni hem aldatan hem sürekli para tırtıklamaya çalışan biriyle hala neden birliktesin?

Kendinizle ilgili değerlendirme yaparken gerçekçi olun ama kendinizi de özgüveninizi zedeleyecek düşüncelere inandırmayın. Ailesinden uzakta yaşayan yalnızca siz değilsiniz ki. İçinde bulunduğumuz çağın bir gereği bu. Ben de ailemden 1000 km uzaktayım. Yalnızım. Zaman zaman tökezliyorum elbette ama kendimi şuna inandırdım, ölene kadar ben benim yanımdayım. Herkes gider hayatımızdan ama biz kendimizi asla terk edemeyiz. O yüzden işe önce kendimizi sevmekten, güvenmekten başlamalıyız. Sizi sindirdiğini fark ederse üstünüze gelmekten çekinmez. Söyleyeceği şeyleri sebepleriyle tahmin edebiliyoruz değil mi? Öyleyse neden yaralasın kuracağı cümleler? Gerçeklik payı yok ki onların. Siz sırf o cümlelere ve tavra maruz kalmak için ömür boyu bu adamın sizi sindirmesine izin mi vereceksiniz? Cesur olun. Kendinize güvenin.

Adam işi yokken böyle, işi varken başkasıyla aldatmış, ortak hesap teklif etmiş. Paragözün şahı bu adam. Tek dertleri var ailecek, psikolojik baskıyla sizin gibi altın yumurtlayan tavuğu kafeslemek! Sevgi falan yok, hastayken o bakmasa paralı hasta bakıcılar var, çok hastaysanız özel hastaneye gidip yatar, bakıtırsınız kendinize. Bu adama harcamayın hayatınızı. Çok ama çok büyük bir hata olur. Peşinizi de bırakmaz bu. Ayrılacağınızı anlayınca değişmiş gibi yapar, sizi kandırır. Bence yapmanız gereken şey şu: Yüzüğü ve sizde olan her şeyini bir sonraki görüşmenizde ona verin ve düşünmeye ihtiyacım var deyin. Eve gelince arayın, ayrılın. Hemen hattınızı değiştirin ve gerekirse evinizi falan değiştirin. Size ulaşamasın hiçbir şekilde. O adamın tek amacı sizle evlenmek ve sizi ona, onun şartlarına mahkum etmek. Bunun için her yola başvurur bence.

Midesiz , paragoz , bayaa uyanık bir tip bu lütfen ayrilin içim şişti okurken bu ne yaa.

Yani çok özür diliyorum ama adamda jigolo olma potansiyeli yüksek görünüyor, bahaneye ihtiyacın Yok ayrılmak için, ama illede lazımsa, aileme 50 bin tl kredi çektim artık harcamalarımı kısıtlamalıyım ama senin işin var her ay biletimi gönderirsin öyle gelirim yanına, bundan sonra bana bakarsın artık de sonra izle çümbüşü:)
Yaşının 30 olması evliliğe geç kaldığını göstermiyor aceleye gerek yok, hayat çok kısa doğru kişiyle yaşlanalım

Siz zaten her şeyin farkındasınız. Adamın yaptığı her şey planlı. Siz de bu planın bir parçasısınız. İyi bir maaşınız olmasa sizinle asla evlenmek istemezdi bence. Söyledikleri de ileride yapacaklarının kanıtı zaten.

Arkadaşım yapma etme gün gibi her şey ortada. Bilemiycek bi şey yok, ben seninle evlensem de yürütemem deyip ayrılcaksın. Sözleşmeli memur olduğum dönem o zamanlar hayatımdaki hödük maaş kartımı istemişti vermeyince evlenince bende durur demişti. Ne münasebet.. Ki öncesinde de şansını denemişti, öğrenciyken babamın bana hesap açıp para yolladığı hesap kartımı istemişti. Beklemekle hata ettiğimi anladım ve aldatılınca da ayrıldım. Benzer şeyler yaşıyosunuz sizde, ayrılmasam çok pişman olurdum, emin olun sizde olursunuz. Ki öyle bi mikroba sabrettiğim için bile çok pişmanım..

Yol verin gitsin.
Hem paragöz hem uyanık artı haysiyetsiz.
Böylesinden ne size eş olur ne doğacak çocuklarınıza baba...

yarısına kadar okumaya tahammül edebildim
şu çok zengin kadın vardı ya heh senin erkek arkadaşının derdi
ben gezeyim tozayım kadın bana finansör olsun
bu kadar beklemen hata sal ipini gitsin canına yazık

Bende çok düşündüm hatta sabaha kadar düşündüm alışkanlığa bağlı olarak bir süre üzülebilirim ama daha fazla uzatıp iyice kendimi yıpratacağıma biran önce kurtulmam gerek
Yarın yanına gidecektim, kendisi bana neden gelmedin diye sorarsa bittiğini söylerim
Olur da o da birşey yazmazsa ertesi gün yüzüğü yollamak için adresini isterim

Şimdi düşünüyorum kendimden veridğim tavizleri kız arkadaşlarımla baş başa tatil yapmak yasak hadi bunu geçtim günübirlik bir yere bile gidemezdim çünkü ona göre sadece beraber güdebilirmişiz, bundan sonra inşallah 3 yıldır kendimi kapattığım evden kurtuldukça üzülmek yerine sevineceğim

Bir de şu var her kavgamızda benim için ne yaptın ki sen diyor bende merak ediyorum ona sorıyorum ne yapar ki bir kadın benim bildiğim ilişki severek olur birşey bekleyerek değil, artık bu da kafamda yer etti benim için ne yaptın sen ne yapılır ki insanalr bürbirlerine ne yapıyorlar

sizin için en doğrusu ayrılmalısınız
baştan aldatması ile kendini belli etmiş

Adamın sana ne için yaklaştığı belli hala evlenirsen kendi başını kendin yakarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…