Kim paragöz

Adam resmen sizi bankamatik gibi görüyor. Neyseki kendinizi kullandırmamışsınız. Bunca zaman iyi sabretmişsiniz naçizane tavsiyem böyle bir insanla devam etmeyin. Hayatınızdan çıkarmalısınız. Çok çirkin muhabbetler bunlar.

Ben normal hayatımda kimseden birşey esirgemem ailemden de arkadaşlarımdan da ancak bir insan sürekli bana ne aldın ben yanına gelemem param yok sen gel diyince bu şekilde savunmaya geçtim sanırım

ayrıl tek söyleceğim bu başka çıkar yolun yok evlenince senin üstünden geçinir bu adam

adam başka türlü tutanamayacağını anlamış yüzük ile kaz gelecek yerden tavuk esirgenemz diye düşünmüş

uzak durun bu adamdan çalışmaya gönlü olsa sıkar dişini çalışırdı
işten niçin atıldı

Şirket küçüldüğü için başka pek çok kişinin işine son verildi

Yuzugunu yollayin bence. Neler yazdiginizi tekrar tekrar okuyun bakin bu isin normal bir tarafi var mi?

Su cumlelerinizden bile ne kadar akli basinda bir kadin oldugunuz anlasiliyor
Yol verin gitsin , onunuze bakin

Durduk yere bana sen annene çok hediye alıyorsun evlenince annene ne alırsan aynısından benim anneme de alacaksın diye kavga çıkardı,
Ayy pasammm
Su beni aldattigin kadin vardi ya ona da alayim mi diye sormadiniz mi allah askina
Utanmaz adam
Sakin evlenmeyin bu hadsizle
Konu paragoz olup olmamak mi cidden?

Herşey orta da sende yanlışları görüyorsun.
Ayrılmak istediğini söyleyeceksin o kadar.
Yanlız bu tarz insanlar beni korkutur hep, aman dikkatli ol derim.

Sen tembelsin, çok az temizlik yapıyprsun pissin, benim annem hem çalıştı hem bize çok güzel baktı sen nasıl çocuk bakacaksın senden şüpheliyim daha bana bile bakamıyorsun birgün bana çok güzel bir sofra hazırlamadın, benden çok güzel bir düğün bekleme durumumuz yok yapamayız, eğer beklersen kendine başka adam bul
Kulağımda bunlar yankılanıyor
İnanın ki bir kez demedim şöyle düğün olsun diye
Sen knedine bunları kabul edecek başka kadın bul dedim sadece zamanında ama keşke o zaman bitseymiş

Beni de korkutuyor çirkef yüzsüz gurursuz bir adam sonuçta
Bir arkadaşım vardı.
Erkek arkadaşı özel anlarında ki görüntüleri elleriyle Google efendi de yayınladı.
Kız yalvar yakar zorla kaldırttı.
Pazagöz bı adamdan ben korkarım.
Sen fazla germeden ortalığı ayrıl.
Evlilik yürütemem, dediğin gibi yapamıyorum felan de.
Hiç onun damarına basacak konuşmalar yapma.

Kıymetini bilmeyen bu sömürücü pislik adamla geleceğin yok tatlım...
At bu adamı başından ve önüne bak tez zamanda...
Onu hayatından uzaklaştırınız bak bakalım her şey ne kadar güzelleşecekkk

Kendimde çok hata aradım acaba yanlış mı yapıyroım diye kahvaltıya gidiyorım arkadaşlarla ben kahvaltıyı sevmiyorum ona para vereecğine adam gibi yemek ye diyor ya ben seviyorum zaten ayda yılda bir gidiyorum
Konsere giidyorum çok pahalı diyor
Ben hayat dolu bir insandım çok sosyaldim yaşam enerjimi sömürdü
Ona hiç demedim sence şu pahalı mı ucuz mu yapayım mı diye
Annemin teyzesinin yazlığında kaldık yazın bende onlara yurtdışına gittiğimde hediye almak şstedim tabi heran ne yaptığımı sorduğu için hediye bakıyorım dedim sen alma annen baban alsın diyor
Benim üzerimde böyle bir hakka sahip değil
Geçen evli kuzenimle dertleştik kocam ne kadar maaş aldığımı bile bilmiyor dedi
Demek ki normali benimki değil

Ev için istediği peşinat kısmını okuyunca dedim ki " eyvah gitti parası " :)
Neyseki vermemissiniz.

Sizi aldattiğinda bitmeliydi. Aklım almıyor , aldatmış , yalan söylemiş birini nasıl hayatınıza alabildiniz ve hala neden tahammül ediyorsunuz. Aldatma ile sabır kotaniz dolmuş olması gerekirdi.

Hayattan soğurdum böyle biriyle birlikte olsaydın.

Hastayken iki bakmayla insan olmuyor. Herkesin iyi bir tarafı illa vardır.

Beraber çalıştığınız süre içinde para konusunda nasıldı? Size yaptığı harcamalar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…