Kim paragöz

Sizi bir kere de olsa aldatmis daha ozmn bitirmeliydiniz tekrar baslamaniz buyuk hata bence. Aldatma olmasa bile bu adamdan ayrilmaniz icin cok sebep var bence

Yok para olarak pek birşey harcamadım sadece yanına gittim bende birşeyi kalsın istwmiyorum

Yok para olarak pek birşey harcamadım sadece yanına gittim bende birşeyi kalsın istwmiyorum
Bilemiyorum, aldatilan sen,laf soz yiyen sen, psikolojisi bozulan sensin . Bunlar iste senden caldiklari diye dusunuyorum. Tabi icin nasil rahat edecekse oyle yapmalisin. Ama bu iliski artik hastalikli bir hal almis aslaaa geri adim atmadan ayrilmalisin

Ortak hesap acsan ne olacak sen yatırirsin o da çeker bir güzel yer ne çalışmışta bugüne kadar yatiracak okudukça ne kadar itici bir tip ya...

Sevgiliniz hem paragoz hem yuzsuz. Daha ortada birsey yokken annenize hediye almaniza kardesinize harclik vermenize karisiyorsa evlendikten sonra butun paraniza el koyar bu adam. Ayrica adam sizi annesi yasinda kadinla aldatmis midesizin tekiymis boyle bir insana nasil guvenipte geleceginizi emanet edersiniz? Lutfen gozunuzu acin ve bu adamdan uzaklasin 30 yasina geldiniz diye yanlis kararlar almayin.

bir laf var ya allah'ın parmağı yok gözüne soksun diye ..
siz allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki parmağı gözünüze sokmuş her şeyi göstermiş size böyle biriyle ömür geçmez

Siz cok akilli bir kadinsiniz sizi tebrik ediyorum
Yuzuk meselesine gelince biraz sert olacak ama adamin zihniyeti kaz gelecek yerden bence
30 kusur yasindaki adamin isi olmasini birakjn belirli bir birikimi olmasi gerekir
Sizi yolma pesindeler avam tabirle ailecek
Bence de hic boyle insanlarla ugrasmayin derim

Paragöz olan o iyk igrenc. Sizi seviyor mu? Bence seviyor ama sevmek yeter mi hatta aşık olsun herkes herkese aşık oluyor boşverin..

Peki neden hala onu ısrarla besliyosun

Bu kadar para konuşan adam çok itici. Evlenince işsiz kalsan onun işi olsa sana para vermez bu adam ya da verse laf eder durur. Ayrılın kesinlikle.

Siz bu kadar sorumluluk sahibiyken, böyle sorumsuz bir adamı gerçekten taşıyabilir misiniz? Ben çekemezdim.
Bir de sizi de anlıyorum iyi yönlerinden tutmaya çalışıyorsunuz ama çok zor ya. İtici.

Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

sömürülüyorsun bariz ve net, anlamadığım tek şey kardeşine verdiğin paradan annene aldığın hediyeden adamın nerden haberi var. Bu kadar özelinize niye müdahil ettiriyorsunuz ki orasını anlamadım ben.

Orası benim hatam nereye gitsem ne aldın diye sorduğu için sanane demedim hiç yani kötü niyet farketsem baştan sanane derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…