- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
- Konu Sahibi Freebird34
-
Ya annesi bir kez beni aradı sorguya çekti, nasıl olacak şimdi, böyle oğlum iş bulamaz yanında istemiyor musun, iş olmadan neden olmasın, evli olsan işsiz kalsa boşanacak mıydın, bende çocuğu arayıp bir süre ara verelim annene sor kendi kızını aynı şartlar altında veriyor mu dedim, sonra annesinin sesi kesildi
Ama nasıl bir anne ben bilmiyırum
Torunları olsa annen mi bakacak dedim
Haklksınn sorumluluk sahibi bir adamla olurSakin kanma bunlara.
Anasiyla birlikte psikolojik siddet uyguluyorlar sana.
Kadin seni suclu hissettirmek istemis resmen.
Suan sindiriliyor, suclu hissettiriliyorsun masus.
Daha fazla dinlersen oyunlarina gelirsin benden soylemesi. Bunlar ne yaptiklarini ne soylediklerini cok iyi biliyorlar.
Nerdeyse evlenecek erkek issiz de olsa olur diye sana bu fikri dayatacaklar.
Gerci olur da. Adam gibi adamla olur. Sartlara gore degisir.
Boyle bunlar dolandiricilarla olmaz yalniz.
Ac gozlerini ve kac guzelim.
Herif senib uzerinde manipulasyon taktiklerini uyguluyor. Sanma ki empati yapamiyor o veya ailesi. Yaparlar. Yalniz salaga yatiyorlar islerine gelmiyor. Kes at baglari. Tehlikeliler.
Haklksınn sorumluluk sahibi bir adamla olur
Sen şimdi araba al ben evlenince onu satıp kendime iş yeri açacam diyen adamla olmaz
Haklksınn sorumluluk sahibi bir adamla olur
Sen şimdi araba al ben evlenince onu satıp kendime iş yeri açacam diyen adamla olmaz
Kesinlikle öyle sen kendine bakamıyorsun bile dedi bana sen mi bakıyorsun bana dedim öyle aç aç yaşıyorsun dedi yemek yapmıyroum yalnızım ayarı tam tutturamıyorum bir gün yapıyprsam bir gün dışardan yiyorum diye sırfCanim sen buraya bu konuyu actiysan ve bunca seyin farkindaysan. Sokta olmalisin herhalde?
Hic sasirma derim. Boyle insanlar var. Ve onlara dolandirici diyoruz .
Seni agina almis ki bunlari diyebilecek yuzu olusmus. Ailene anlat yakinlarina anlat kendin ayrilamiyorsan.
Seni suclu hissettirmelerine izin verme. Kendinde hata arama.
Seni yemek yapmamakla vs nelerle suclamaya calisiyor. Dengeni ozguveni bozup kendisine bagimli hale getirir boylesi. Kölelige dogru ilerlersin.
Ondan ayrilmak istediginin farkina varinca daha agir seyler soyler. Seni kimse istemez vs gibisinden.
Butun baglantini kopar bir an once bu aile ve ogluslarindan.
Biraz birikmişi vardı üzerine katacakmış kalanı ödeyecekmiş vs. Ablasının keyfi olsun diye cafe açmıştı kocası onlara vermişti biraz para madem ihtiyacın var ablan kredi çekip sana olan borcunu ödesin öyle ev al dedim tabi kıyamet kopmuştuSenden aldığı on bin liranın mı üstünü tamamlayıp ev alacakmış :))))) yanlış mı anladım ki... eğer doğruysa hiç güleceğim yoktu. Burada Evler en az 300 valla. Sana resmen borç takacakmış.
Bunlar nasıl kafalar konunuzu da yorumları da şaşkınlıkla okudum :OHaklksınn sorumluluk sahibi bir adamla olur
Kesinlikle öyle sen kendine bakamıyorsun bile dedi bana sen mi bakıyorsun bana dedim öyle aç aç yaşıyorsun dedi yemek yapmıyroum yalnızım ayarı tam tutturamıyorum bir gün yapıyprsam bir gün dışardan yiyorum diye sırf
Ben çok güçsüzmüşüm
Bunu sadece o diyor dışardan herkes özellikle ailem erkek gibisin herşeyle tek başa çıkıyorsun bizden neden yardım istemiyorsun diye dert yanarlarken
Omzum çıktı iyileşene kadar aileme demedim bile sırf üzülmesinler diye
Kardeşim hasta oldu yanlış teşhis koydular yanlarında ağlamadım güldüm herşeyin çaresi var diye yalnız başıma sinir krizleri geçirdim üzüntüden
Yükümü bından sonra ailemle paylaşmalıyım belki de özgüvenim daha artar bana destek olduklarını gördükçe
En son kavgalıydık yarın yanına gidecektim planlarımız vardıAyrılmaya mi karar verdiniz , son durum nedir ?
Teşekkür ederim tavsiyene uyup araştıracağım bidaha üzerimde böyle oyunlar oynanması adınaEvet canim ailene sevdiklerine anlat.
Allah korusun bilsinler.
Bu cocuk tekin degil.
Bir insanin ozsaygisini ozguvenini ozbenligini kirdiktan sonra elinde oyuncak yaparlar insani.
Herdaim ozguvenini ozsevgini yuksek tut.
Normal ve saglikli bir erkek esine sevdigime boyle davranmaz.
Onsuz bir hicmissin, hicbirsey Yapamazmissin. Yaptigin seyler bile kotuymus gibi seni sindirmeye calisan hicbir erkege guvenme.
Saglikli bir birey sevdigini destekler. Beraber yukselme pesinde olurlar. Senin uzerine basip gecmeye calismaz. Seni kucultmeye benligini kirmaya kendinden supheye etmene yol acmaz.
Bak cok guclu tek basina herseyi halleden bir kizmissin. Ama o oyle yansitmiyor.
Senin aklinla oynuyor.
Ona guvenme inanma canim.
Bende gectim benzer yollardan. O yuzden sana veriyorum bu tavsiyeleri.
Kendi bildigin dogrulardan sasma. Ki cok akillisin zaten. Pasiflestirmeye calisiyor seni masus o sahsiyetsiz.
Psikolojik siddet manipulasyon taktikleri hakkinda bilgilen. Fiziksel siddet gorunur anlasilir. Ama psikolojik siddeti anlamadan dahi yasatan olabiliyor sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?