Kim paragöz

Beraber çalıştığınız süre içinde para konusunda nasıldı? Size yaptığı harcamalar falan.
Şuanki gibiydi yani ben hiç tenezzül edip birşey beklemedim kimi zaamn o ödedi kimi zaman ben
Beni birkaç yere arabayla bıraktığı için depoyu doldurursun demişti gülerek ben şaka sanmıştım gerçek olduğunu farkedince uzak yere gdierken benzin parasına da ortak olmayı teklif ertim ve kabul etti

O pırlanta parasını da yaşlı kadından araklamıştır arsız.
Sen ona birkaç gün yazma ailevi sorunlarım var de 2 gün sonra da işten ayrıldım ailemin şehrine dönüyorum yüklü miktarda borç çıkmış burda iş bulup onlara yardım edicem kredi 2 yıllık bu süreçte yanına gelemiycem elimde para kalmadı de o zaten sayar söver sana. "Ben bu kadar zor durumdayken senin saygısızlığınla uğraşamam bana ulaşma bir daha" de ve engelle her yerden. Yoksa bela olcak tip var bunda.

Çalıştığım yerde eski arkadaşları var çıkmadığımı bilir

Arabayı satacağı sıra bir belge gördüm arabanın önceki sahibi o yaşlı kadınmış kadının adı soyadı yazıyor
Ne karşılığı verdi sana bu arabayı dedim ben kendi paramla aldım ondan ödedim dedi

Tabi ki seçim sizin. Fakat düşününce parası var diye annesi yaşındaki kadınla beraber olması 3 yılda sürekli para mevsusunun aranızda konuşulması ailesinin ve kendisinin evlenmek için acele etmesi. Bunların hepsi sırf çalışıyorsunuz diye sizinle birlikte olduğu anlamına geliyor bence.

İşsiz adamla evlenilir tabi ama tembel adamla evlenilmez. Ne münasebet daha evlenmeden birikiminize göz dikmek. Sizinle evlenmek için iş bulsa bile sudan sebeplerle işten ayrılıp üzerinizden geçinecek. Umarım alacağınız karar hakkınızda hayırlısı olur

KAdını bana aile dostum diye tanışmıştı tabi yaşı annesinden büyük olan bir kadından benim şüphelenecek kadar hayat tecrübem yoktu, sonra bilgisayarında resimleri falan gördüm, kadının oğlundan bile küçük benim arkadaşım dahası kadının torunu var, ve evinden bebek oyuncakları bulmuştum ve kadının ilaçlarını makyaj malzemlerini çok eskiden kaldı demişi böyle kötüye Allah karşılaştırmasın bidaha
Çok hata yaptım en baştan ama artık daha güzel bir hayatım olacak
Allah herkesi gerçekten insan olmayanlardan uzak tutsun

sakın arkana bakim felan deme kaççç kaçç kaçç :)

ayrılmanız için daha ne olması lazım, "hangi tür erkekten kaçmalı" adlı kitap olsaydı anlattığınız durum kalın italiklerle örnek olay olarak gösterilirdi.
kaçın kurtarın, 30 unuzda evlenmezseniz kafanıza taş yağmıyor. yaş aralığı çok genişledi artık. lütfen bunu kendinize yapmayın.

Yol verin aldatmış tekrar yapacak. Para istemesi falan işaret işte. Cimri değil ama sanki başkasının parasını yemeyi seviyor.

Tüm para mevzularını zaten geçiyorum da o kadar yüz göz olmuşsunuz ki para mevzuları olmasa bu bile yeter tek basına

Yani bu kadınları anlamıyorum cidden anlamıyorum ya evli değilsin bir bağın yok sadece sevgilin,seni aldatinca afedersin kicina tekmeyi basman gerekirken affetmissin,eee adam zaten yüzsüz,saygısız şimdiden anene aldığın hediyelere bile takmış yapmayın bunu kendinize yapmayin gencliginize yazık

Bence ayrılın. Sizinle bir an önce evlenip, ailesinin yanından kurtulup sizin evinize istanbula gelip, iş arıyorum diye gezip, sizin maaşınızı harcayacak. Sizi düşünen insan zaten iş bulayım sonra evlenelim der, sizi zor duruma sokmamak için, bu sizin evinizden, maaşınızdan faydalanma peşinde gibi geldi bana. Bir de benim için bugün ne yaptın, bencil, bizim için para biriktir lafları o kadar çirkin ki... Dilerim tez zamanda kurtulursunuz bu adamdan...

Aslında seni sevdiği ve beğendiği bile yok bu çıkıyor yazdıklarından.takdir etmediği birisiyle de neden evlenir bir insan,mecburiyet mi var?

Ama tabii geleceğe dönük sigorta ve garanti kapsamında gördüğünden ve makul profilinden dolayı istiyordur.çıkarına göre hareket ediyor.daha evlenmeden paranıza ,ne yapacağınıza ,harcamalarına ipotek koymuş;sizden temizlik bile bekliyor,hizmetçilik rolünü size uygun bulup.annesi de vasıfsız oğlunu bir an önce elden çıkarmaya bakıyor yoksa nerde görülmüş işsiz ve birikimi olmayan güven vermeyen birinin evlendiği

Beni beğendiği şeyler sohebtimden zevk alması iiyöolmam güvenilir olmam güzel olmam falan filanmış sadece bu konularda kötüymüşüm kü bence bunlar kötü şeyler değil kocam olur bana bakar da derim ki adam bana bakıyor bir zahmet yemeği de ben yapayım, ben bu hakları nerden kendinde görüyor şaşırıyorum hiçbir dediğimi yapmıyorsun diyor zaten ilişki benim dediğimi yap diyerek değil beraber karar vererek olmalı
Yine de alışkanlıklarına geçen zamana üzülüyor insan

Hayır adamda akıl yok zaten de ailesi de bi tuhaf işsizken nasıl evlenilirmis?
Taş mi yiyeceksiniz evlenince faturalar nasıl ödenecek?

Ayrica şu an fırsat bulamadığı için aldatmıyordur.
Uygun parter - zaman - mekan üçlüsü olsun bi saniye durmaz anında aldatır.
Asla güvenme konu sahibi bu adama ver yüzüğünü postala gitsin.
Para meselesini de geçtim sırf anası yaşında kadınla aldattığı için sonsuza dek yine bakmazdım bem suratına.

Bem de zaten affettim dediğimden beri aslında içime hiç sinmedi istemeden de ona hep hissettirdim
Başta kadına çok öfkelendim ama bekar kadın banane onun ahlak anlayışından ben kadınların hayatlarına karışamam herkes istediğini yapar deidğiniz gibi işte karşıdaki adam adam olmadıktan sonra her koşulda aldatır
Şuan evlenene kadar sabrediyor olabilir
Neyse geçti gitti hepsi

Ya annesi bir kez beni aradı sorguya çekti, nasıl olacak şimdi, böyle oğlum iş bulamaz yanında istemiyor musun, iş olmadan neden olmasın, evli olsan işsiz kalsa boşanacak mıydın, bende çocuğu arayıp bir süre ara verelim annene sor kendi kızını aynı şartlar altında veriyor mu dedim, sonra annesinin sesi kesildi
Ama nasıl bir anne ben bilmiyırum
Torunları olsa annen mi bakacak dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…