Kim saf kim fesat biz anlamadık

Tuttum bunu

Ergen işleri takılmaya bile değmez. Onun olsun olgun davranmaya özen göster.
Yüreğim temiz, temiz kalpliyim diyenler en korkunçları asıl.

bilmiyorum bana çok çocukça geldi kızmanız, sevgilinizin mesaj atması filan. ne var ki takmışsa, beğenmiş takmıştır yıkar kullanırsınız.

Bi insan kendini bi konuda çok methediyorsa ben şöyleyim ben böyleyim kesin o yönü eksiktir.
Fesat mı bilmem ama aşırı kıskanç. Daha bi tülbentle böyle yapmış düğün ev kurma zamanı seyreyle gümbürtüyü.

Kayınvalidenizi zorlayarak fotoğraf çektirdiğini nerden anladınız?

Mesaj atması falan da saçma sevgilinizin. O atmak istese de siz attırmamalıydınız.

Kayınvalide iki gelini birbirine kırdırmış. İki gelin arasında husumet çıkmasına neden olmuş.
Yazma olayına gelince yahu boşverin yahu.

Sen evlenince daha ne olaylar yaşayacaksın böyle kücücük yazmaydı bozmaydı böyle seylere takılırsan seni çok yıpratırlar.
Ne olmus taktıysa bırak al senin olsın de amacı kıskandırmaksa kıskanmayacaksın
Bi yazma için bu kadar kelime yapılmaz

Valla herkes cok anlayisli. Sonucta kullan veya kullanma onlar sana yapılmış ve hediye manevi degeri olacak. Bugün bir yazmayi cekemeyen yarin sana onca esya taki alinacak onları da mi bi kullanayim diyecek. Bence eltiniz cok kiskanc mesafeli durmakla iyi ediyorsunuz. Ben olsam daha da uzak dururum.

Ama arada resmiyet yok galiba yani eltiniz değil sizin.
Birde kızacak fesatlık vb bi durum yok bence. Sevgiliniz olaya müdahil olmasaydı keşke.

Çok beğenmişsin anlaşılan, senin olsun derdim. yazma yani alt tarafı, napcaksın yazmayı
tamam fesat mı fesat ama bence keyfinizi kaçırmaya değmez, çünkü amacı zaten o.

görmezden gelseydin
muhattap olmasaydın keşke değmez

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım dediğiniz gibi sevgilimin ona kızması pek hoş olmamış ama tavsiyelerinize uyup takmayacağım ve daha fazla mesafe koyacağım.
Kvnin fotoğraf mevzusuna gelince erkek arkadaşım yanlarındayken oldu bu olay. Zaten orda da kızmış siz hediyeye böyle mi davranıyorsunuz diye. O sadece modelini alacağım demiş. Fotoğraf çekilirken de kızmış ama paylaştıktan sonra çok sinirlendik zaten. Tamam olabilir beğenebilirsin nasıl duracağını merak edebilirsin ama paylaşmak nedir. Dediğiniz gibi ilerde çok şey çıkacak gibi ama sevgilimin o mesajından sonra kendisi de mesafe koyar artık diye düşünüyoruz

Sevgilim ve Elti kişisinden sonrasını okumadım. O senin eltin değil. Boşver ne yaptıysa takma sevgilinle gez dolaş. Evlenmeden elti kv kp görümce falan mevzularına girmeyin ileride çok başınız ağrıcak zaten merak etmeyin.

sorun yazmanızı takmasımı ?
eğer 7 yıllık sevgilinle evlenirsen sayende baya bir fırtınalı elti, kaynana eğer görümcede varsa sizi kimse tutamaz

Bu kvalide sizi birbirinize zevkle dusurur, sonra da karsiniza gecer birbirinizi yemenizi izler.. 5 senelik geline oyle cevap verip kurulmaz insan.. hatir diye bir sey vardir, kabahatin buyugu kvalidede.. not: eltim yok, olmayacak da, objektif bakiyorum..

sorun yazmanızı takmasımı ?
eğer 7 yıllık sevgilinle evlenirsen sayende baya bir fırtınalı elti, kaynana eğer görümcede varsa sizi kimse tutamaz
Sorun bunu takması değil daha önce de yazdım beğenebilir deneyebilir ama paylaşması çok saçma

Sorun bunu takması değil daha önce de yazdım beğenebilir deneyebilir ama paylaşması çok saçma
evet eltiniz olmayan sevgiliniz yengesi berbat fesat kötü bir insan sizin yazmanızı nasıl takar tüüüü onaa :))) yazmamı kaldı yahu benim ell gibi iğne oyalı yazmalarım sandık bekçisi

Ay ne meraklisiniz elticilik oynamaya ya.. Başka dusunecek seyiniz yok mu Allah aşkına ? Daha ortada nisan bile yok şu muhabbetlere bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…