Kim saf kim fesat biz anlamadık

Eltin tehlikeli. Sen ondan daha tehlikelisin. Sevgilinse en safınız. 2 yazma icin yengesinin üstüne salmışsın çocuğu.
Siz daha cok olay yaşarsınız.
Ha bir de kv var, o da kadir kiymet bilmeyen sinsinin teki. Simdi seni daha cok seviyor, düşünüyor diye mutlu oluyorsun da 5 yillik gelinini, daha gelini olamamis birine satan insan, size daha neler yapar. Sizi birbirinize düşürüp, ortada paylasilamayan insan olma pesinde galiba.

Hani insan herkesi kiskanirda, kv kiskanilir mi ya

Hiç umursamazdım açıkcası. Elti ufak hesapların insanı ona istediğini vermiş oldunuz. Umursamasanız o bir üst level da rezil olacaktı.

Henüz evli bile değilken erkek arkadaşınızın aile hayatıyla bu kadar içli dışlı olmak bence çok gereksiz. Bence kendinizi biraz geri çekin aranızda mesafe olsun. Bu şekilde henüz elti adayınız olan -ki evlenip evlenmeyeceğiniz bile meçhul- kişiyle bu kadar yüz göz olmanız uzun vadede aranızdaki ilişkiyi tamamen negatif bir hale getirir.

Elti değil müstakbel elti..
Bence hiçbiriniz masum değilsiniz. Hele daha evlenmeden bu olaylar başladıysa sizden daha çook konu çıkar..

Sevgilinin yengesi senin eltin olmuyor.

Hepinize teşekkür ederim sadece tarafsız kişilerin yorumlarını alıp ona göre davranmak istemiştim ve almam gerekeni aldım. Sevgili Mune konumun kapatılmasını rica edebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…