kim yardım edecek bana :'(

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
nerdeyse hergün bi konum var kusura bakmayın ama çok zor durumdayım..sevgilimden vazgeçmek üzereyim..ilşkimizi artık yürütemiyorum..sorunlarımı yansıtıyorum ona 2 yıldır çok şey paylaştık ama artık bitmeli sanırım

az önce kava ettik çok saçma bişi içn neler dedi bana
bi arkadaşı bi fotosuna arapça bişi yazmış o demek diye sordum.. güzel canım. demekmiş bend eyok keys kelimesi zeki demek dedim ya aşkım arapçayı ben biliorum öle değil dedi
bende neden yazmış dedim şakasına dedi bunun nesi şaka dedim ya aşkım ne var bunda be dedi
bende salak gibi uzattım gibi değil bu aralar hep salağım zaten..o ne biçim çocuk yazmasın öle şaka mı olur ay ne cahil falan dedim neden bilmiom hastamıyım neyim

sevgilimde patladı yeter be derdin ne lan dayanamıyorum artık böyle hayat mı olur ne illet bi kızsın sen dedi
bşi yazamadım durdum sonra canımı çok yaktın dedim
o da bende can bile kalmadı ben çıkıorum ders mi çalışıyosun saçma sapan şeyler için kendi kenidni mi yiyosun ne istiyosan yap dedi

ya neden böye yapıyorum ben bilmiyorum yapıp yapıp saçma sapan şeyler yaşıyorum..sevgilim lafıda ağır geldi..artık ilşkimiz sağlıklı değil hepte benim yüzümden ve ben buna dayanamıyorum

Son düzenleme:
tam olarak anlayamamakla bırlıkte gereksız yere sorun cıkmıs sanırım duzelır merak etme bu kadar uzulme

yanlis degilsem 25 di

Benimle aynı yastamı yani=))
Canım ya daha önceki konunada yorum yapmıştım,yazdıklarını baz alarak yasının küçük olduğunu sanıyordum.
Küçük şeyleri sorun yapıyorsun,çok duygusalsın.
Bu kavganızda inan lise ergenleri gibi.
Geçer bu kadar takmaya değmez..

Bu tip ufak tefek sebeplerden ilişkiler nasıl yıpratılıyor böyle sen bunu dedin ben onu dedim ve ilişkimiz yürümüyor artık diye bi ilişki bitmezzzzz lütfen bu kadar basite indirgemeyelim bu işi olacak şeymi bi kelimeden ayrılmak lütfen sorunlarınızı konusarak halledin emin ol hayatta daha önemli sorunlarla karşılaşacaksındır lütfen ufak tefek şeylerle kendini yıpratma

yanlis degilsem 25 di

Canım yaşının insanı olmayı öğren o zaman biraz.Anlattıklarına göre sen kendin de farkındasın saçmaladığının ve 2 yıllık bir ilişkiniz var artık bazı şeylerin yerine oturması lazım onu neyin kızdıracağını ya da sevindireceğini en iyi senin bilmen lazım.Bilemiyorsan gerçekten problem sendedir,sen bitirmesen de böyle davranarak sevgilini uzaklaştırırsın o bitirmeyi ister zaten.Davranışların kusura bakma ama liseye giden ilk ilişkisini ilk heyecanını yaşayan kardeşlerimizi andırıyor.

çocuk canından bezmiş valla düzelt kendini bi şekilde canım,hatalarının farkında olman da güzel.

neden böyle tepki verdin altında yatanı bulmaya çalış. özgüven eksikliğimi , kıskançlıkmı . sadece o duygu sana yardımcı olur canım :103:

ayni yorumu bende yaptim bir onceki konusunda

Konu sahibi zaten lise öğrencisi galiba. Yorumlarına kısadan bi göz gezdirdim sınıf arkadaşlarından falan bahsetmiş. Bende o yaşlarda en küçük tartışmayı ya da hareketi büyük bir mesele gibi görür sabaha kadar uyuyamazdım. Amaaaan şimdi horluyom bile

Şaka şaka horlamak yok

asu-de, ailenizde yaşadığınız sorunlar sizi gittikçe duygusal ve fevri biri haline getiriyor..
Sizin yerinizde olsam imkanım varsa terapiye giderdim rahatlamak için.

Sevgiliniz bunaldığından ve kavga anında olduğu için öyle bir kelime kullanmıştır, içinden gelmemiştir diye düşünüyorum.
Böyle basit meselelerden dolayıda tartışıyorsanız artık iyice bunalmıştır..
Bugunlerde çekidüzen verin kendinize.Yaşınızda küçük değil isterseniz toparlarsınız kendinizi.

Bir msj. atın. Haklı olduğunu, basit bir meseleyi uzattığınızı, bunu isteyerek yapmadığınızı yazın ve özür dileyin.
O söylediği söze çok kırıldığınızı da yazın ve artık o size yazana kadar başka birşey yazmayın.

sevgilim bana dolmuş kinlenmiş gibiydi..tartışma sırasında bennim arkadaşlarımı etrafım cahil senin çevren çok kültürlü dedi ben onun etrafını küçümsüyormuşum kimseyide bile bile küçümsemem...
sürekli saçma şeylerden kavga ettiğimiz için sürekli o da kötü sözler kullanıyor..içim çok acıyor ama msj atmak gelmiyor içimden ona bi kaç gün

O zaman birkaç gün bekleyin ikinizinde kafası rahatlar.

Sevgiliniz söylediği sözlerde haksız fakat patlamakta haklı.
İnanın tartışmak çok kötü bir durum hele hele basit nedenlerden dolayı tartışmak tam sinir bozucu, huzur kaçırıcı.

Birde takip edilmek, bununla yargılanmak sıkıcı bir durum bu internet bile olsa.

geçenlerde bi tartışmamız olmuştu yine bu sefer haksız değildim ikimizde birbirimizi yanlış anlamıştık..2 3 gün okulda karşılaşıp yabancı gibi konuştuk..mesela sınav bitiyor normalde sınavdan çıknca gezeriz yada okulda otururz ben eve gitcem diyodu iyi git diyodum ertesi gün ne olur barışalım benden ayrılcan diye yusuf yusuf oldum içimde sıkıntıyla geziyorum dedi gene öyle olur inş. kötü konuştuğu için ilk adımı atmak istemiyorum

bazen düşünüyorumda bi ilişkiyi yüretme gücüne sahip değilim herlade..
sevgilim de benim takılmıyor sözlere bi kere arkadaşımın yanında bu çocuğun böyle olduğuna bakma çok sinsidir demiştim ne küstü ne kavga etti ne sinsisi aşkım yaaa dedi tamam uaztma ya dedim sustu ben uzatmasam o da uzatmaz sanki ben uzatınca ama o da durmuyor artık

Yaşlarınız 25 ve buna rağmen bu şekilde ottan çöpten bahane bulup bu kadar tuhaf üsluplarla konuşuyosunuz , bence birbirinizin vaktini daha fazla çalmayın. Bu kadar laçkalaşmış bi ilişkinin yarını olmayacağı gibi zararın neresinden dönülse kardır.

ben olayı anlamadım.
resmin altına zeki yazsa ne olur güzel yazsa ne olur.
buradan nasıl kavga çıktı.
resmin altına zeki yazılmış diyemi bu yaygara koptu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…