yanlis degilsem 25 di
yanlis degilsem 25 di
Benimle aynı yastamı yani=))
Canım ya daha önceki konunada yorum yapmıştım,yazdıklarını baz alarak yasının küçük olduğunu sanıyordum.
Küçük şeyleri sorun yapıyorsun,çok duygusalsın.
Bu kavganızda inan lise ergenleri gibi.
Geçer bu kadar takmaya değmez..
asu-de, ailenizde yaşadığınız sorunlar sizi gittikçe duygusal ve fevri biri haline getiriyor..
Sizin yerinizde olsam imkanım varsa terapiye giderdim rahatlamak için.
Sevgiliniz bunaldığından ve kavga anında olduğu için öyle bir kelime kullanmıştır, içinden gelmemiştir diye düşünüyorum.
Böyle basit meselelerden dolayıda tartışıyorsanız artık iyice bunalmıştır..
Bugunlerde çekidüzen verin kendinize.Yaşınızda küçük değil isterseniz toparlarsınız kendinizi.
Bir msj. atın. Haklı olduğunu, basit bir meseleyi uzattığınızı, bunu isteyerek yapmadığınızı yazın ve özür dileyin.
O söylediği söze çok kırıldığınızı da yazın ve artık o size yazana kadar başka birşey yazmayın.
sevgilim bana dolmuş kinlenmiş gibiydi..tartışma sırasında bennim arkadaşlarımı etrafım cahil senin çevren çok kültürlü dedi ben onun etrafını küçümsüyormuşumkimseyide bile bile küçümsemem...
sürekli saçma şeylerden kavga ettiğimiz için sürekli o da kötü sözler kullanıyor..içim çok acıyor ama msj atmak gelmiyor içimden ona bi kaç gün
O zaman birkaç gün bekleyin ikinizinde kafası rahatlar.
Sevgiliniz söylediği sözlerde haksız fakat patlamakta haklı.
İnanın tartışmak çok kötü bir durum hele hele basit nedenlerden dolayı tartışmak tam sinir bozucu, huzur kaçırıcı.
Birde takip edilmek, bununla yargılanmak sıkıcı bir durum bu internet bile olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?