Kime guvenecegimi bilmiyorum

Abin yengene düşkün diye içten içe kıskanıyo olabilir misin, kendi kocana bakıp kıyaslama yaptığında abin fersah fersah önde yani,kocan abin karısına düşkün demiş çünkü kocana göre bu çok uç birsey bir erkek karısına nasıl düşkün olur,dövmeli sövmeli...

Abin sana güvenip karısıyla neden arasını açsın ki bi kere, eninde sonunda kocan barışıyosun sen

Olayın dışında tutamazdim bende çaresizdim bosancaktim onlar ikna ettiler büyükler girdi araya ben herseye rağmen abimleri savundum nankörlük etmedim onlara sadece fazla değer verince karşılığını alamayınca insan kötü oluyo benim düşüncem bu sadece

Abinler mi dön dedi eşin mi yalvardı

Bende diyorum keşke evinde dursaydi en başından beri ama babam vefat etti annem depresyon geçirdi bide gözünde Zona çıktı stresten dolayi yalnız kalmasini bu yüzden istemiyorum bizimle kal diyorum kalmiyo aynı evde zor evet iyi bile olsa demekki batıyor bazı şeyler biz bile gecinemiyoduk bazen ama anne işte seni doğurup büyüten insan kiyamiyorum

Abinler mi dön dedi eşin mi yalvardı
Ben bosancaktim eşim en başından beri gel dedi ailesinin taşınmasını istemedi bende dönmüycem dedim çok calkantiliydi o dönem abimler ve büyüklerimiz de dedi çocuğun var onun için bi şans ver dene olmazsa bosanirsin dediler abim diyo zaten inşallah gecinirsiniz ama boşansan bile ben senin arkandayim dedi sağolsun yine benim canımı sıkan noktayı anlatamadım heralde ben abimin eşine çok değer verdim karşılığını alamayınca üzüldüm sadece bide bizden yana dolu olmasını anlayamadım insanlar konuda konuda anlasir konuşcam tatlı bi dille biz ne olursa olsun akrabayiz

Bana da o kadar hakaret edilse, bana hakaret eden insanın yaşadığı eve gitmem kimse kusura bakmasın.

Ben karısıyla arasını açsın istemem iyi gecinsinler hatta abim beni onlara gittiğimde eve birakmiyo du en başta arabasıyla karısı istemiyodu ben kardeşiyim babam yok bu konulara karismamasi lazim hatta onun demesi lazjm kardeşini bırak diye gicikligina diyodu kocasi bıraksın alsın sen bırakma sen olsan gitmek istermiydin abinlere

merak ettiğim iki konu
1. bebeği nasıl zorla aldılar o zaman
2.yengen o esnada ne yaptı ki eşin o evime gelemez dedi

Bana da o kadar hakaret edilse, bana hakaret eden insanın yaşadığı eve gitmem kimse kusura bakmasın.
Bende gitmem evime gelsinler demiyorum herseyi yapan ailesi eşim şimdi diyolar bi hata oldu onların da unutmasi lazım kolay unutulmaz asla ben sadece hadtalandigim zaman beklerdim abimin yanımda olmasını eşim yokken en azından gelebilirdi eşim yokken çocuğu görebilirdi

bundan yaklaşık 7 ay önce babamı kaybettik ve erkek kardeşimle cenaze dönemi, birbirimizi onun bir hareketinden dolayı malesef o üzüntünün içerisinde kırdık,yengemiz sağolsun oturdu tv de dizi izler gibi izledi ve sadece gözümün önüne geldiği an ,gülümseyişiydi.......ne yengeler var cnm, ne yengeler!

ben de aynısını düşündüm. şimdi abin sevmiyo dicek, sonra annen sevmiyo dicek. konu sahibinin gideceği ev kalmayınca gelsin dayaklar

Ya sunuda yazmaliyim; kardeşimin eşi deseki kocası gelmesin ama kardeşin gelebilir, bunu dedirten kardeşimle muhatap olmam. Böyle söyleyen birinin evine de yalnız gitmem ben.ne münasebet eşim gelemeyecek ben gideceğim kosa koşa b.kunda altın mi bulacağım yigenimin.
Kardeşim hem o kadar laf söylenmesine izin verecek hem gönül koyacak gelmiyorlar diye. Oldu baska.

merak ettiğim iki konu
1. bebeği nasıl zorla aldılar o zaman
2.yengen o esnada ne yaptı ki eşin o evime gelemez dedi
Abim dedi ki en son ihtimal çocuğu alırlar ver dedi bakamaz lar getirirler dedi emiyo du çünkü bende onların aklına uydum verdim oğlumu amaç zaten benim eve dönmem di oğlumu götürmek değildi zaten getirmeseler de kanun var 7 aylık bebeğin onlarda işi yok annesinin yanında olmalı ben dayanamadim oğlumu görmek istedim dediler ki sakin sabret çocuk sana gelecek öyle de oldu yenge dediğim benden iki yaş küçük o yüzden yenge demiyorum abimin eşi eşimin ailesiyle tartışmaya girdi sinir etti onları benim eşim de ailesine laf söyledi diye gıcık oluyo başka kimse bişey demedi abimin eşi haklarından geldi eşimin ailesi de nefret ediyo ondan iyi yaptı büyüklerine saygısızlık etti diye istemiyo eşim de cevaplarını verince hadlerini bildirince o da kötü oldu

Zaman'a bırak Can'ım göreceksin herşey o Zaman'la beraber geçecek

Yaa yazıklar olsun ona da senin kardeşine de o zaman ben anlamıyorum bu insanları ben bi kotulugunu .görmedim o şekilde ama çok kırıldım bazı şeylere hali mevzusunu yazdım okudun mu

İyi de kadın da sana değer vermiş ki evini açmış senin yapamadığını yapmış çata çat tartışmış

Senin annen abinlerle mi yaşıyo?

Bak ben senin hemen her konuna yorum yaptım ve olumsuz birsey de demedim ama bu konuda seni haklı bulmuyorum, cidden ne bekliyosun istenmedikleri yere gelmelerini mi, yengen senden bu kadar hazetmeyen bi insan olsa emin ol o kadar tartışmazdı o gün, gitse diye gözüne bakardı ama o.çocuğu vermemek için direnmis çocuğu almışlar sen 4 gün daha kalmışsın,birşeyleri eksik ya da taraflı anlatıyosun hakka girme

Valla yengen çok iyi yapmış

anladım. bak yengen kötü biri olsa bu kavga ortamında uzaktan uzaktan izler gülerdi sadece. ama o kavgaya girmiş ve sırf senin için eşinin ailesine kafa tutmuş. yengen gerçekten iyi bi insan düşün biraz. başkası olsa imkanı yok yapmaz onları. ve iki ay seni evinde barındırmazdı annenle. ayrıca eşin de yengene saygısız diyemez. ahlaksız birinin terbiye hakkında yorum yapmasını hep yanlış bulurum. önce kendisi aile bireylerine saygı duysun. bide eşin bunları derken sana durup hak mı verdin. aileni savun lütfen. hem abini hem yengeni. böyle insan her ailede olmaz emin ol

Zaman'a bırak Can'ım göreceksin herşey o Zaman'la beraber geçecek
Benim eşim zamana bırakmadı hersey zorla oldu ailesiyle zorla görüştüm sonra benim ailem kötü öldü onlar iyi oldu şu an çok iyiler babası hergün arar sorar guvenemiyorum ama diyorum istemeseler sevmeseler belki böyle olmazlar abim diyorum beni aramiyo ailesi hergün ariyo bana çok büyük yanlış yaptılar ama telafi etmeye çalışıyolar yinede Seviyo muyum sevmiyorum eşimde düşünüyo benim ailem bizim maddi manevi yanimizda senin ailen nerde gün olur devran döner hersey tersine döner diye bi laf var aynen öyle psikolojimi bozdular iyice bende isterdim ki abimin eşi o zaman Yanimdaydi şimdi ben arayip sorduğum halde niye benim yanımda olmadı hersey bi gösteriş miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…