- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi utopikkafa
-
hımm kız tacize uğramış,peki ne diye taciz edenin evinde kalmaya devam etmiş,onlarla gezmiş tozmuşKimse inanmadığı için tacıze ugrayan kızlar susup kalıyor! Inanmaın ınanmayın kocanıza ınanın tabi en mantıklısı. Çocuk diye ınanmayın!!
Hanimlar merhaba, fikirlerinizi bekliyorum.
Esim 24 ben 22 yasindayim ve 5 aylik evliyiz. Esimin 14 yasinda liseye yeni baslamis bir kuzeni var. Kizin 18 yasinda bir sevgilisi var ve her seyini de paylasir, anlatir. Cocugun daha once uyusturucu kullandigini, hirsizlik yaptigini anlatmisti ve ben hep uyarirdim kizi. Bugun konusu gecince yine uyardim. Ama bugun oyle bisey oldu ki... Kiz bana mesaj atmis. Benim sevgilim hirsizsa seninki de tacizci demis... Kucukken (ben 6 yasindayken falan) benim her yerime ellerdi demis... Ben de sana inanamiyorum yazdim. Kiz sonra kayinvalidemlere geldi ve annesiyle beraber anlatmaya basladi. Kayinvalidemlerde kiyamet koptu. Esim kizin uzerine gitti ben bunu yapmadim dedi bir suru yemin etti ve esimi 3 senedir taniyorum yalan soylediginde anlarim. Ama dogru soyluyor gibiydi. Kiz yaptin dedi kendini yerlere atti. Kizin annesi yenge inanmis kiza. Kayinvalidemler inanmiyor. Ben kime inanacagimi sasirdim. Ortada kaldim. Agzim burnum sisti aglamaktan. Ne olur yardimci olun siz kime inanirdiniz veya nasil bir yol izlerdiniz?[/QU
rahatsız olan kişi neden sizinle gorüsüyor?
hımm kız tacize uğramış,peki ne diye taciz edenin evinde kalmaya devam etmiş,onlarla gezmiş tozmuş
yok canım sen kıza inanma bence,gerçekten tacize uğrasa kaçacak yer arardı ,uzak durmak için çabalardı.Ben de onu anlayamadim. Abi der, kontor ister, harclik ister falan. Yeri gelir benden dahi ister. Bu samimiyet varken neden?
Ve neden simdi? Evlenmeden once soyleselerdi? Artik beynim yoruldu.
Bana hiç inandırıcı gelmedi kızın söyledikleri . Madem böyle bi durum var niye sen onun sevgilisi hakkında şeyler öğrenip uyarınca bu durum aniden ortaya çıkıyor ? Ki 10 yıl önce olduysa olay eşinizde henüz ergenlik çağındaymış eğer yaptıysa haklıdır demiyorum tabi ki ama o dönem pek bilinçli olunan dönemler değildir . Siz yine olayı gözlemleyin ama eşinize güveniyorsanız o kız ve annesiyle araya ciddi bi mesafe koyun mutlaka .
Böyle bir şey olduysa eşiniz pişmandır, insanlar hata yapabilirler.Hanimlar merhaba, fikirlerinizi bekliyorum.
Esim 24 ben 22 yasindayim ve 5 aylik evliyiz. Esimin 14 yasinda liseye yeni baslamis bir kuzeni var. Kizin 18 yasinda bir sevgilisi var ve her seyini de paylasir, anlatir. Cocugun daha once uyusturucu kullandigini, hirsizlik yaptigini anlatmisti ve ben hep uyarirdim kizi. Bugun konusu gecince yine uyardim. Ama bugun oyle bisey oldu ki... Kiz bana mesaj atmis. Benim sevgilim hirsizsa seninki de tacizci demis... Kucukken (ben 6 yasindayken falan) benim her yerime ellerdi demis... Ben de sana inanamiyorum yazdim. Kiz sonra kayinvalidemlere geldi ve annesiyle beraber anlatmaya basladi. Kayinvalidemlerde kiyamet koptu. Esim kizin uzerine gitti ben bunu yapmadim dedi bir suru yemin etti ve esimi 3 senedir taniyorum yalan soylediginde anlarim. Ama dogru soyluyor gibiydi. Kiz yaptin dedi kendini yerlere atti. Kizin annesi yenge inanmis kiza. Kayinvalidemler inanmiyor. Ben kime inanacagimi sasirdim. Ortada kaldim. Agzim burnum sisti aglamaktan. Ne olur yardimci olun siz kime inanirdiniz veya nasil bir yol izlerdiniz?
Annesine sordunuz mu , "2 senedir biliyordun madem bizim eve nasil rahat gonderiyordun" diye?
Aile meclusinde ne rahat konusmuslar !
Sordum ve nasil soylerim diyemezdim dedi. Ben de simdi nasil soylediniz dedim sustu kadin deli oldum.
Aile meclusinde ne rahat konusmuslar !
Böyle bir şey olduysa eşiniz pişmandır, insanlar hata yapabilirler.
Bu psikolojik bir durum diyecekler ama ergenlik dönemindeki erkeklerde olan davranışları herkes biliyordur.
Kız haklı da olabilir, iftira atıyor da olabilir.
Ortada net bir şey yok, bu yüzden duruşunuz net olmalı.
Eğer doğruysa, ergenlik çağında yapılmış bir hata olarak görüyorum diyebilirsiniz.
İftira atıyorsa da Allah'a havale edin.
Bunca yıl sonra zamansız yapılan bu muhabbet, kanıt yok bir şey yok, varsayımlarla yuvanızı yıkamazsınız.
takip ettim başlığı baya. eşiniz şuan çok kötü hissediyodur. sarılın ve canını sıkmamasını söyleyin. iğrenç bi iftira.Hanimlar merhaba, fikirlerinizi bekliyorum.
Esim 24 ben 22 yasindayim ve 5 aylik evliyiz. Esimin 14 yasinda liseye yeni baslamis bir kuzeni var. Kizin 18 yasinda bir sevgilisi var ve her seyini de paylasir, anlatir. Cocugun daha once uyusturucu kullandigini, hirsizlik yaptigini anlatmisti ve ben hep uyarirdim kizi. Bugun konusu gecince yine uyardim. Ama bugun oyle bisey oldu ki... Kiz bana mesaj atmis. Benim sevgilim hirsizsa seninki de tacizci demis... Kucukken (ben 6 yasindayken falan) benim her yerime ellerdi demis... Ben de sana inanamiyorum yazdim. Kiz sonra kayinvalidemlere geldi ve annesiyle beraber anlatmaya basladi. Kayinvalidemlerde kiyamet koptu. Esim kizin uzerine gitti ben bunu yapmadim dedi bir suru yemin etti ve esimi 3 senedir taniyorum yalan soylediginde anlarim. Ama dogru soyluyor gibiydi. Kiz yaptin dedi kendini yerlere atti. Kizin annesi yenge inanmis kiza. Kayinvalidemler inanmiyor. Ben kime inanacagimi sasirdim. Ortada kaldim. Agzim burnum sisti aglamaktan. Ne olur yardimci olun siz kime inanirdiniz veya nasil bir yol izlerdiniz?
Siz 14 yaşındaki bir kızı uyuşturucu bağımlısı biri ile birlikte olduğunu öğrenip neden ailesini derhal uyarmıyorsunuz. Başına bir iş gelmiş olsa, bu sırrı bilmenin ağırlığı, Eşinizin ergen iken yapmış olabileceği bu hatayı öğrenmekten daha hafifmi olacak sizin içinHanimlar merhaba, fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?