- Konu Sahibi utopikkafa
-
aynını düşündüm. bunu bilen anne o eve kızını asla yollamaz. anne uydurmuşAnnesi iki senedir biliyor, o kiz hep biliyordu. Hadi kiz esinizle arasi iyi, sineye cekti diyelim, annesi nasil izin veriordu esinizle gorusmesine !! Bir anne bilecek ve yakin olmalarina izin verecek, tuhaf. Gezmeye bile gidiyormussunuz.
Belkide kiz o yastaki bazi sevgi hareketlerini oyle algilamistir.
Ben de onu anlayamadim. Abi der, kontor ister, harclik ister falan. Yeri gelir benden dahi ister. Bu samimiyet varken neden?
Ve neden simdi? Evlenmeden once soyleselerdi? Artik beynim yoruldu.
Normalleştirme mi bu yorumdan nasıl böyle bir sonuç çıkardınız hayret doğrusu ? Konu sahibi yeni evli madem böyle bir durum varsa ki olabilir ergenlik döneminde erkekler yapıyor böyle bir olay daha önceden ortaya çıkarılması gerekirdi konu sahibi erkek arkadaşına hakkında uyarınca değil ben konu sahibi açısından yorum yaptım içi içini yiycek sinek mundar değil mide bulandırır derler.. Normalleştirme gibi bir durum söz konusu değil..
Ne yanı anlatılan doğruysa konuşulmaması mı gerekiyordu?
Farkında misiniz bilmiyorum ama durumu normalleştiriyorsaniz.
Gerçek mi değil mi bilemeyiz, bu verilerle bir insanı suclamak mümkün değil ama gerçekse ayıp yapanındır, tacize uğradığını dile getirenin değil.
Anneside biliyorsa 2 senedir neden susmuş şimdi söylemiş anlamadım. Çok mu memnunmuş kızının şu an beraber olduğu erkek arkadaşından?Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
ben eşine inandım nedense,14 yaşındaki kız uyuşturucu kullanan 18 lik bir serseri ile birlikte ise senden korkusuna o aileden seni ekarte etmeye çalışıyordur minik beyniyle..Hanimlar merhaba, fikirlerinizi bekliyorum.
Esim 24 ben 22 yasindayim ve 5 aylik evliyiz. Esimin 14 yasinda liseye yeni baslamis bir kuzeni var. Kizin 18 yasinda bir sevgilisi var ve her seyini de paylasir, anlatir. Cocugun daha once uyusturucu kullandigini, hirsizlik yaptigini anlatmisti ve ben hep uyarirdim kizi. Bugun konusu gecince yine uyardim. Ama bugun oyle bisey oldu ki... Kiz bana mesaj atmis. Benim sevgilim hirsizsa seninki de tacizci demis... Kucukken (ben 6 yasindayken falan) benim her yerime ellerdi demis... Ben de sana inanamiyorum yazdim. Kiz sonra kayinvalidemlere geldi ve annesiyle beraber anlatmaya basladi. Kayinvalidemlerde kiyamet koptu. Esim kizin uzerine gitti ben bunu yapmadim dedi bir suru yemin etti ve esimi 3 senedir taniyorum yalan soylediginde anlarim. Ama dogru soyluyor gibiydi. Kiz yaptin dedi kendini yerlere atti. Kizin annesi yenge inanmis kiza. Kayinvalidemler inanmiyor. Ben kime inanacagimi sasirdim. Ortada kaldim. Agzim burnum sisti aglamaktan. Ne olur yardimci olun siz kime inanirdiniz veya nasil bir yol izlerdiniz?
madem tacize uğradı madem anası biliyordu nasıl evlerinde kalıp konu sahibinin kocasından harçlık alacak samimiyet kurdular nu nasıl bir iffetsizliktir sence bu pozisyonları normal mi bu insanların..insan tacizcisinin yüzüne bakmaz evine girmez çıkmaz para pul almaz..Bence yani.Dikkat çekmek için onca numara varken en rezil olacagi durumu seçmez diye düşünüyorum...
Yani biz buradan ne desek bos ama siz objektif bakmaya calisin çünkü bu "amaan iftiradir" deyip geçilecek bir mevzu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?