- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi utopikkafa
-
pis ergen....
içini ferah tut bence... (yine temkinli ol da)
ben olsam eşime güvenirdim...
kız sana cephe almış sevgilisinden dolayı..
ben küçükken tacize uğradım.. ve akrabamdı..
ne onun ne de eşinin çocuklarının yüzünü görmek istedim... görmedim de yıllarca..
yani gerçekten taciz olayı olsaydı kesinlikle görüşmezdi sizlerle...
psikolojisi bozukmuşmuşşmuşş hiç inanmadım ben...
Siz 14 yaşındaki bir kızı uyuşturucu bağımlısı biri ile birlikte olduğunu öğrenip neden ailesini derhal uyarmıyorsunuz. Başına bir iş gelmiş olsa, bu sırrı bilmenin ağırlığı, Eşinizin ergen iken yapmış olabileceği bu hatayı öğrenmekten daha hafifmi olacak sizin için
Anladım kusura bakma tüm msj ları okumadım. Bu durumda kızı ailesi de kendi de güvenilir değil. 8 yıl öncesi nim yeni ortaya atılan iddiası için kafa patlatacaklarına şu andaki durumlarına kafa yormalılar. Be çoğu kişi ile aynı düşüncedeyim. 6 yaşımfa Tacize uğrayıp unutamayan biri. O kişinin evine girip karısı ile sohbet kurmaz. Kuramaz. Ve bunu anlatma nedeni çok saçma eşine düşmanlık beslediği için değil. Sana sevgilisi ile söylediklerinden dolayı düşmanlık beslediği için yapmış. Yani sen eşini bilirsin mesela ben allah korusun böyle bir laf la karşı karşıya kalsam koşulsuz eşime inanırım. Hatta bir süre önce eşimin çalıştığı iş yerinde başka bir bayanla dedikodularını çıkarmışlar. Hiç tereddüt etmedim. Eşim asla beni aldatmaz iddiasında değilim. Ama aynı işyerinden hele birde evli bir bayanla asla ama asla aldatmaz buna eminim meselaAnnesi zaten her seyini biliyor. Daha once de bir kac mesajda yazdim. Ben sadece vicdanen uyariyordum; annesi zaten bildigi icin.
Anladım kusura bakma tüm msj ları okumadım. Bu durumda kızı ailesi de kendi de güvenilir değil. 8 yıl öncesi nim yeni ortaya atılan iddiası için kafa patlatacaklarına şu andaki durumlarına kafa yormalılar. Be çoğu kişi ile aynı düşüncedeyim. 6 yaşımfa Tacize uğrayıp unutamayan biri. O kişinin evine girip karısı ile sohbet kurmaz. Kuramaz. Ve bunu anlatma nedeni çok saçma eşine düşmanlık beslediği için değil. Sana sevgilisi ile söylediklerinden dolayı düşmanlık beslediği için yapmış. Yani sen eşini bilirsin mesela ben allah korusun böyle bir laf la karşı karşıya kalsam koşulsuz eşime inanırım. Hatta bir süre önce eşimin çalıştığı iş yerinde başka bir bayanla dedikodularını çıkarmışlar. Hiç tereddüt etmedim. Eşim asla beni aldatmaz iddiasında değilim. Ama aynı işyerinden hele birde evli bir bayanla asla ama asla aldatmaz buna eminim mesela
Ne kadar ayıp etmiş küçücük bir çocuk boyundan büyük işler birde anasını takmış peşine, inanıp inanmamak konusunda bişey diyemiycem ergenlik döneminde maalesef erkeklerin bu tacizleri oluyor .. Ama ne kadar gereksiz bir zamanda konu yapılmış, annesi nasıl 14 yaşındaki bir kızın aklına uymuşta ortaya dökülmüş bunlar.. Allah kolaylık versin
Ne demek 2 senedir biliyormuş . O zaman şimdi neden konuşuyor. Ayrıca Allah esirgesin kendi evladımın başına gelse dakika durmam kıyameti koparırım. Bu anaya 14 yaşında çocuğun esrarkeş sevgili yapması doğru tabi.Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?