Kime ne ki?

aferin çok güzel konuşmuşsun...doğru kime ne...

Herkesin yapısı farklı ,kendi tercihi

kimseye karışmak düşmez ,

kendi kararlarını verecek yetişkin bir insansınız sonuçta.

Gizli bir "hangimiz süper kadın" çekişmesi var galiba aramızda.
-Ben çalışıyorum ve evim misler gibi...
+O da bir şey mi ben hem çalışıyorum hem çocuk bakıyorum hem de evim misler gibi...

bana da öyle geldi bu tip konuların akıbeti hep bu zaten..ancaaak bu yarışta ben birinci olurum söyliyim hem çalışıyorum hem 3 çocuk büyütüyorum hem evim mis mis ötesi yemeklerimi yerken insanlar parmaklarını da yiyor yanlışlıkla hem de kk ya takılabiliyorum

offf keşke 1000 beğeni hakkım olsaydı..

Tek bir sorum olacak, NEDEN?

Tam benim kafa! Helal olsun...

Ben evli değilim ama; evli olsamda böyle bir konuyu kimseye karıştırtmazdım. Zaten annemde hiç yorum yapmazdı sanırım Kadın 27 sene çalışmış bir de evinin işini yapmış. Evlenince beni en iyi o anlar. Şu an bekarım ve aynı evde yaşıyoruz ne zaman canımız isterse o zaman yapıyoruz. Pis ya da pasaklı değiliz ama hastalık derecesinde de titiz değiliz doğrusu. Zaten annemin dizinde de problem var ona fazla iş yaptırmam. Yanımda dursun bana sohbet etsin yeter. Bir de ara verince benimle kahve içsin en büyük keyif

Akademisyenim, yeri geliyor gece 3e kadar ders çalışıyorum. Makale okuyorum, proje bitirmeye uğraşıyorum. Fırsat buldukça temizliğimi de mutlaka yapıyorum. Hiçbir zaman pis olduğumu düşünmedim.
Ama kayınvalideme göre ben onun tırnağı bile olamam:) zamanında devlet memuruymuş çocuklarını ütüsüz hiçbir zaman göndermemiş. Temizlik hastası, elleri ozondan paramparça olsada, kolları şişip ağrıdan duramasa da devam eder temizliğine... Bir türlü anlatamadım benim memurdan farklı olduğumu, ama artık he deyip geçiyorum, 3-4 ayda bir kadın alıyorum, haftalık düzenli zaten temizliğimi yapıyorum. Evim bana göre mis gibi kime ne Sağlığım herşeyden önemli benim için, zamanım da

Tanışalım bebek

Şu konuda bile polemik çıkmış,pess..
Faat Boşver kardeş,bak keyfine..:)

Ben anlamadım hiç valla işim olmaz polemikle zorla istiyorlar anacım..
Sağol bu arada :)

Senin evin değil mi istediğini yaparsın. Evlenmişsin. Başka eve geçmişsin. Ona ne ki?

Rezil olurmuşmuşum..
Millet laf eder diye düşünüyor ablam ya iyiliğimi istiyor ona sorsan :)

haklılık payınız var belki ama 1500 a kadar uyunur mu.bazen eşim cok uyur sinirlerim bozulur ya.

Uyuyorum çünkü sabaha doğru yattığım oluyor.
Eşim gece çalışıyor benim o yokken dizi film izleyerek iyice uykumun gelmesini bekliyorum.
Tatil günlerimde oluyor tabi böyle..

Burada bile mahalle baskisi devam ediyor nomunomuchua

Aynen öyle vileda yüzünden pasaklı ilan edildik yahu

Gizli bir "hangimiz süper kadın" çekişmesi var galiba aramızda.
-Ben çalışıyorum ve evim misler gibi...
+O da bir şey mi ben hem çalışıyorum hem çocuk bakıyorum hem de evim misler gibi...

Ben çalışıyorum dört dörtlük ev hanımı değilim.
Olmak da istemiyorum, o zaman yediğim kazıklar, yaşadığım haksızlıklar karşısında daha kötü hissederdim

Bu kadınlar keşke dört dörtlük kadın olup, çocuklarının kıyafetlerini
donlarına kadar ütüleyip giydirmeyi marifet sayacaklarına evlatlarına ütü yapmayı öğretselerdi.

Bir arkadaşım var ütünün tamamını eşi yapıyormuş.
Kayınvalidem öyle alıştırmış, oğlan dememiş ütü vermiş ellerine.
Kendi ütülerini kendileri yapmışlar, kaynım çayımız bitse kalkar doldurur dedi.

Ahaa böyle kaldım

Ama çok hoşuma gitti.

Kadına muhtaç olmayacak, kendi kendine yetebilecek bir erkek evlat yetiştirmiş helal olsun kadına.

Aslında ayda bir cam, dolap silen, aşırı titiz, dört dörtlük eş, anne olabilmek yerine,
keşke kendi kendine yetebilecek kız, erkek evlatlar yetiştiren normal derece temiz anne dolsa ortalık...

Ahh ahh benim erkek kardeşim çoğu işini kendi yapar, çünkü annem öyle yetiştirdi.
Benim erkek evladım olursa allah nasip etsin öyle yetiştireceğim. İşe başladım ailemden yzakta ev tuttum, her işimi kendim yapabiliyordum. Sadece temizlik yemek değik, ampulum patlar değiştiririm, demonte dolapları kurarım. Ozaman buda erkek işi deyip kenara çekilmeliymişim. Hayat bu insanın basına ne geleceği belli olmaz, herşeyi öğrenmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…