Kimin için süslendin

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.

Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.
yani bilemedim şimdi gazlasammı ,ateşi söndürsemmi:KK70:boşver en iyisimi patavatsızlığına ver...ayrıca makyaj yapan insan olarak düzgün bir bayanım mesajına gerek bile yok bence....

yani bilemedim şimdi gazlasammı ,ateşi söndürsemmi:KK70:boşver en iyisimi patavatsızlığına ver...ayrıca makyaj yapan insan olarak düzgün bir bayanım mesajına gerek bile yok bence....
Yanlış anladınız hani onda en ufak bir şüphe uyandıracak ya da ona yanlış yapacak bir kadın değilim demek istedim

Bi tek ben gururuma yediremedim sanırım :) Ben de bozulurdum buna.

kendim için suslendim ama illa bir erkek içinse bu sadece senin için olur diyiver...

Bana bu lafı söyleyene dostuma süslendim derdim... Makyaj bi başkası için yapılmaz, Ne koca için ne sevgili için ne bi başkası için... Makyaj bi bayanın kendini daha hoş ve güzel hissetmesi için yapılır...
Yok yok öyle demeyin. Tabiki ben de bozulurdum ama bazen eşime parfüm sürme kimin için sürüyosun diyorum işe giderken. O da bana" işyerinde bayan mı var ne saçmalıyosun allahaşkına pis mi gideyim, müşteriye kokayım mı" diyor. Benim de hoşuma gidiyor. Aman ne biliyim işte. :KK16:

Kusura bakmayin ama esiniz dogru soylemis. Biri icin suslenmissiniz demiyorum tabiki de icinizden gelmistir ama o makyaji susu pusu ise giderken degilde kocaniza yapsaniz daha iyi olurdu esinizide mutlu ederdiniz. Ben anlamiyorum boyle kadinlari oraya buraya giderken sus pus bi ton makyaj kocalarini pijamyla karsiliyolar. Cogu erkek esinizin yerinde olsa ayni seyi soyler.
Simdi burada diyecekler ki ben hem kocama hemde disari cikarken susleniyom.
Kocaya suslenmek evet dogru ama onun disindakiler yanlis...
BANA GORE...!

benim onla ilgilenmem ile şikayetçi idi.bende hobi buldum şimdi gelmiş öğretmen mi verdi ödev olarak dalga geçiyor.odunu ıslatıp dövmek lazım.

Senin için süslendim ama önce kendim için deseydin. Ne var bundan yanlış anlayacak? O sizin kocanız, başkası için mi süslendin gibi bir mana bence aklına bile gelmemiştir. Bir erkek bunu aklına getirirse o kadınla nasıl yaşasın? Alınganlık yapmışsınız bence. Kendisi için süslendiğinizi duymak istemiş besbelli..

aman alınacak bırsey yok adam senı hergun oyle gormeye alışmamıs ondan demıstır, benzer bırsey haftasonu benımde basıma geldı dısarı cıkacaktık bowlıng turnuvasına gıdecektık azcık makyaj yaptım ne suslenıyon kız oldu ee dedım dısarı gıderken suslenılır , guldum gectım o da sustu halıyle :D
aslında hoslarına gıdıyor , baskası sızı bakımlı ve guzel gordugunde ılgı cekecegınızı dusunerek ıcten ıce kıskanclık durumları da oluyor ama art nıyet aramayın.....
gulun gecın :D

Back
X