- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tam olarak siz yanlis anladiniz.Yanlış anladınız hani onda en ufak bir şüphe uyandıracak ya da ona yanlış yapacak bir kadın değilim demek istedim
siz kocaniza suslenirken kocaniz neyle geziyor evin icinde cok merak ediyorum.Kusura bakmayin ama esiniz dogru soylemis. Biri icin suslenmissiniz demiyorum tabiki de icinizden gelmistir ama o makyaji susu pusu ise giderken degilde kocaniza yapsaniz daha iyi olurdu esinizide mutlu ederdiniz. Ben anlamiyorum boyle kadinlari oraya buraya giderken sus pus bi ton makyaj kocalarini pijamyla karsiliyolar. Cogu erkek esinizin yerinde olsa ayni seyi soyler.
Simdi burada diyecekler ki ben hem kocama hemde disari cikarken susleniyom.
Kocaya suslenmek evet dogru ama onun disindakiler yanlis...
BANA GORE...!
Sinirli değildi ama şakada yapmıyordu. Öyle söyledi işte alışık değilmiş uzun süredirben bu lafı söylerken ki tavrını ne yüzünün aldığı şekli merak ettim
hmm sinirle söylememiş ama hoş bi davranışta olmamış o zaman hani şaka olsaydı tamam daSinirli değildi ama şakada yapmıyordu. Öyle söyledi işte alışık değilmiş uzun süredir
Arkadaşım beni çok güldürdün Allâh da seni güldürsünsiz kocaniza suslenirken kocaniz neyle geziyor evin icinde cok merak ediyorum.
Evde don atlet gobegini kasiya kasiya gezen adama suslenip mutlu etmeye ne kadar merakliyiz
Amiiin hep gulelimArkadaşım beni çok güldürdün Allâh da seni güldürsün
Kusura bakmayin ama esiniz dogru soylemis. Biri icin suslenmissiniz demiyorum tabiki de icinizden gelmistir ama o makyaji susu pusu ise giderken degilde kocaniza yapsaniz daha iyi olurdu esinizide mutlu ederdiniz. Ben anlamiyorum boyle kadinlari oraya buraya giderken sus pus bi ton makyaj kocalarini pijamyla karsiliyolar. Cogu erkek esinizin yerinde olsa ayni seyi soyler.
BANA GORE...!
Aynen oyle cnm..Siz karı, koca evde düğüne gider gibi dolaşıp dışarı pijamayla çıkın madem. Mazallah birinizi kaparlar yoksa.. Herkesin gözüde sizde ya zaten..![]()
Şu cnm/canım herneyse o ifadeyide herkese kullanmasanız iyi olur. Gereksiz, samimiyetsizce. Ben nerden canın oluyormuşum. Hey Allahm.Aynen oyle cnm..
Ben de sizin gibi kadın-erkek ilişkisi denince aklına "kocasını mutlu eden kadın" gelen kadınları anlamıyorum.Kusura bakmayin ama esiniz dogru soylemis. Biri icin suslenmissiniz demiyorum tabiki de icinizden gelmistir ama o makyaji susu pusu ise giderken degilde kocaniza yapsaniz daha iyi olurdu esinizide mutlu ederdiniz. Ben anlamiyorum boyle kadinlari oraya buraya giderken sus pus bi ton makyaj kocalarini pijamyla karsiliyolar. Cogu erkek esinizin yerinde olsa ayni seyi soyler.
BANA GORE...!
Zaten samimiyetsizce soyluyorum bunu anlamaniza sevindim.Şu cnm/canım herneyse o ifadeyide herkese kullanmasanız iyi olur. Gereksiz, samimiyetsizce. Ben nerden canın oluyormuşum. Hey Allahm.![]()
Yorumsuz..Ben de sizin gibi kadın-erkek ilişkisi denince aklına "kocasını mutlu eden kadın" gelen kadınları anlamıyorum.
Asli görevinin sadece kocasına süslenmek olduğunu sanan, böylelikle kendi değerini, kimliğini kendi elleriyle hiç eden kadınlar.
Siz önce kadını birey olarak görebilecek kafaya bir ulaşın.
Sonra kadının her türlü bakımı öncelikle kendisi için yapması gerektiğini kabul edin.
Bunları başarabilirseniz kadın-erkek ilişkileriyle ilgili o güzel kafanızı yorarsınız.
Ama daha baya yolunuz var sizin.
Kavga çıkarılacak kadar uzun boylu bi konu degil elbette ama hoş bi laf da değil. Sabah nemrutluğu muydu, genel bi öküzlüge mi kurban gittiniz bilmiyorum ama boş ve yersiz olmuş.Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.