Kimin için süslendin

Benim kocamda bi tuhaf düzgün dışarı çıkmasam yanımda güzel ol işte ben sana kötü dedittirirmiyim diyor makyaj yaptım mı o ruju sil çok belli oluyor diyor yada o kadar uğraşma kimse görmicek zaten diyor adamlar bi tuhaf...

Üslubundan hoşlanmadığınızı söyleyin.
Çok çirkin bir soru çünkü.
Hem kadınlar genelde kadınlar için süslenirmiş :KK45::KK45:
Ama siz de aynı üslupla cevap vermeyin haklıyken haksız duruma düşersiniz.
Ayrıca bu kıskançlığa girmez güvensizliğe girer.

Niye bu kadar alındınız anlamadım tamam sinir bozucu olabilir ama uzun süredir yapmayınca takılmış eşiniz benimki de der öyle biraz süsü abartınca aman sendee derim güleriz geçeriz yani şaka yapmış burada konu açacak kadar da dert mi yani..

Yanlış anladınız hani onda en ufak bir şüphe uyandıracak ya da ona yanlış yapacak bir kadın değilim demek istedim
Bence tam olarak siz yanlis anladiniz.
Cok alingansiniz esine karsi.
Bunu dert etmemeli insan.
Kimin icin suslendin? Senin icin suslendim hayatim..
Yok eger gercektende baska imalarda bulunduysa o zmn durum farkli.

Kusura bakmayin ama esiniz dogru soylemis. Biri icin suslenmissiniz demiyorum tabiki de icinizden gelmistir ama o makyaji susu pusu ise giderken degilde kocaniza yapsaniz daha iyi olurdu esinizide mutlu ederdiniz. Ben anlamiyorum boyle kadinlari oraya buraya giderken sus pus bi ton makyaj kocalarini pijamyla karsiliyolar. Cogu erkek esinizin yerinde olsa ayni seyi soyler.
Simdi burada diyecekler ki ben hem kocama hemde disari cikarken susleniyom.
Kocaya suslenmek evet dogru ama onun disindakiler yanlis...
BANA GORE...!
siz kocaniza suslenirken kocaniz neyle geziyor evin icinde cok merak ediyorum.
Evde don atlet gobegini kasiya kasiya gezen adama suslenip mutlu etmeye ne kadar merakliyiz

ben bu lafı söylerken ki tavrını ne yüzünün aldığı şekli merak ettim

Kusura bakmayin ama esiniz dogru soylemis. Biri icin suslenmissiniz demiyorum tabiki de icinizden gelmistir ama o makyaji susu pusu ise giderken degilde kocaniza yapsaniz daha iyi olurdu esinizide mutlu ederdiniz. Ben anlamiyorum boyle kadinlari oraya buraya giderken sus pus bi ton makyaj kocalarini pijamyla karsiliyolar. Cogu erkek esinizin yerinde olsa ayni seyi soyler.
BANA GORE...!

Siz karı, koca evde düğüne gider gibi dolaşıp dışarı pijamayla çıkın madem. Mazallah birinizi kaparlar yoksa.. Herkesin gözüde sizde ya zaten.. :D

Yine aynısını sorarsa senin için süslendim yakışıklı diyip yanağından makas al bak nasıl şaşırıyor. :KK48:

BANA GORE...!
Ben de sizin gibi kadın-erkek ilişkisi denince aklına "kocasını mutlu eden kadın" gelen kadınları anlamıyorum.
Asli görevinin sadece kocasına süslenmek olduğunu sanan, böylelikle kendi değerini, kimliğini kendi elleriyle hiç eden kadınlar.

Siz önce kadını birey olarak görebilecek kafaya bir ulaşın.
Sonra kadının her türlü bakımı öncelikle kendisi için yapması gerektiğini kabul edin.
Bunları başarabilirseniz kadın-erkek ilişkileriyle ilgili o güzel kafanızı yorarsınız.
Ama daha baya yolunuz var sizin.

Ben de sizin gibi kadın-erkek ilişkisi denince aklına "kocasını mutlu eden kadın" gelen kadınları anlamıyorum.
Asli görevinin sadece kocasına süslenmek olduğunu sanan, böylelikle kendi değerini, kimliğini kendi elleriyle hiç eden kadınlar.

Siz önce kadını birey olarak görebilecek kafaya bir ulaşın.
Sonra kadının her türlü bakımı öncelikle kendisi için yapması gerektiğini kabul edin.
Bunları başarabilirseniz kadın-erkek ilişkileriyle ilgili o güzel kafanızı yorarsınız.
Ama daha baya yolunuz var sizin.
Yorumsuz..

Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.
Kavga çıkarılacak kadar uzun boylu bi konu degil elbette ama hoş bi laf da değil. Sabah nemrutluğu muydu, genel bi öküzlüge mi kurban gittiniz bilmiyorum ama boş ve yersiz olmuş.

"Biri bu sabah yatagın patavatsız tarafından kalkmış herhalde" diye çarpıverirdim lafı ben olsam.

Ondan sonra da hiçbi sey olmamıs gibi 5 dakikada bitecek makyajı 15 dakikaya yayar yavaaaaş yavaş, gözüne soka soka hazırlanırdım. Süslendikçe süslenirdim öyle yapılmaz böyle yapılır diye.:KK48:

Yalnız yazarken aklıma geldi, cidden soru cümlesi miydi bu? Edebiyatım zayıflamış hatırlayamadım adını, hani bilip de bilmezden gelme yoluyla anlamın güçlendirildigi bi söz sanatı vardır. Onun öküzcesidir belki eşinizin yaptıgı. Özetle belki de sadece yol yordam bilmeden iltifat etmeye çalışıyodur.

Biraz da adamın tarzına tavrına göre degerlendirmek lazım.

Back
X