Kimin için süslendin

Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.

Dikkatini çekmişsin bak ne güzel
O klasik laflardan, bence yanlış anlama, senin için de geç kıskanmış ;)

Ne güzel aslında kocan sende ki değişikliği farketmiş onu farketmeyen hödük kocalar bile var, kıskanmıştır hemen ortalığı velveleye vermeyi düşünmeyin.

Ben olsam gönlümün efendisine der bide öperdim. Normalde böyle bi sıkıntı mı var Aranızda da böyle hemen bozuldunuz. Yanı bizim aramızda böyle bi sadakatsizlil aslA konu olmayacağından bu konuda yapılan hafif dozda espriler kabul edilebilir

Vala bana pek gözardı edilebilir gelmedi... Ha ama calistiginiz yerde hep kadın vardır onun icin espiri olarak soylemistir anlarim ama baska birsey ima ederek soylediyse bozulmaniz normal hatta biraz sert bi tepki verinki yaptigi terbiyesizligi anlasin tekrarlamasin

Ayşe Teyze'ye de geç :)
Benimki de sağ olsun bi ton makyaj yapıyorsun diye homurdanır sadece sadece rimel ve kalem için :))

Kimin için süslendin lafı bana da pek hoş gelmedi. Bunun adı da eşini kıskanmak, onu fark etmek filan değil bana göre. Böyle kıskançlık ya da fark etme mi olur? Bende çok makyaj yapan insan değilim. Ara sıra yaparım eşim beni sürekli makyajlı görmediği halde makyaj yapınca kimin için süslendin dediğini duymadım şimdiye kadar.

Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.

Yutmayın ancak kavga da etmeyin. Muhtemelen güzel olmuşsun diye iltifat etmeyi beceremeyen öküzcan eşinizin ağzından çıkıverdi o cümle. Hoş değil ama kavga ederek bir yere varamazsınız. Bunu evlilik hayatınız boyunca öğrenmiş olmanız lazım. Akşam alın karşınıza güzel bir dille kırıldığınızı anlatın.

Elaleme suslendim
senin icin suslencek halim yok derdim herhalde bu soruya...

Normalde itici bir laf.Ama erkekler kadın ruhundan ,hislerinden anlamıyor.Çoğu erkek kadınları karşı cins için süsleniyor sanıyor.Halbuki kadın önce kendini iyi hissetmek için,daha sonra milletin içinde geri planda kalmamak için süsleniyor.Süslenenler içinde kendisi sade olursa değersiz olacağı hissine kapılabiliyor.Bence eşinizin bunları öğrenmesini sağlayın:KK66:.Her kadın makyaj yapmaz..Ama dışarıya ,bir topluma çıkınca da haliyle kimse ev haliyle çıkmıyor,illa ki süsleniyor.

Bu laf, söyleniş biçimine göre farklı tepkilerle karşılanabilir.
Eşinizin ses tonu, yüz ifadesi, vücut dili nasıldı söylerken? Azarlar gibi ve tepkili miydi?

Önceleri benimki de şakayla karışık "Kimin için süsleniyorsun?" derdi. "Sence kimin için" der cilvelenirdim.
Evin içinde dahi basit bi ruj - kalem kullanırım, alışkanlık, iş hayatı da istiyor tabi biraz boya(!)...

Şimdi bazen yapmıyorum (Hamişim). Yapınca da gülümsüyor, "Esiyorlar arada değil mi?" diye.
Zamanla anladı, ihtiyacım olduğunu hissedersem, kendim için yaptığımı... Seninki de alışacaktır, ara verdin diye olmuştur.
Zannetmiyorum ki azarlar gibi söylesin...

kıskanmış canım.

kıskanmışş aklınca laf vurmus sanaa sende dersin bacım senin için diye ;) aman aldırma gül gec ...

Kusura bakmayin ama esiniz dogru soylemis. Biri icin suslenmissiniz demiyorum tabiki de icinizden gelmistir ama o makyaji susu pusu ise giderken degilde kocaniza yapsaniz daha iyi olurdu esinizide mutlu ederdiniz. Ben anlamiyorum boyle kadinlari oraya buraya giderken sus pus bi ton makyaj kocalarini pijamyla karsiliyolar. Cogu erkek esinizin yerinde olsa ayni seyi soyler.
Simdi burada diyecekler ki ben hem kocama hemde disari cikarken susleniyom.
Kocaya suslenmek evet dogru ama onun disindakiler yanlis...
BANA GORE...!

sizin mantığınızda olursak evde süslenip püslenip dışarda paspal gezersek o kocalar döner dolaşır dışarda ki bakımlı kadınlara göz diker. gerçi beni ilgilendirmez bu sizin düşünceniz ama ben kendimi bildim bileli majyajlı,bakımlı, süslü püslü biriyim. kendim için yapıyorum bunu. bakımsız ve sadece kocaları için yaşayan kadınlar benim için ezik ve ciddiye alınmayan kişilerdir.

sizin mantığınızda olursak evde süslenip püslenip dışarda paspal gezersek o kocalar döner dolaşır dışarda ki bakımlı kadınlara göz diker. gerçi beni ilgilendirmez bu sizin düşünceniz ama ben kendimi bildim bileli majyajlı,bakımlı, süslü püslü biriyim. kendim için yapıyorum bunu. bakımsız ve sadece kocaları için yaşayan kadınlar benim için ezik ve ciddiye alınmayan kişilerdir.
Bu dusunceyle devam edin:)

Şimdi arkadaşlar eşimde çok ciddi rahatsızlık duyduğum birşey daha var kayınvalidem evde bile aşırı makyajlı gezer. Benden açık giyinir ama eşim hep beni sorgular. Ben de buna anlam veremem işte. Bugünki yaptığım makyaj annesinin ev hali mesela

benimki de ilk zamanlar sorardı adam baktı ki evde yanlızken bile hafifte olsa yapıyorum sormayı kesti sonraları ha benim o saçma soruya cevabım ,kendim için yapıyorum

Back
X