- 29 Mart 2016
- 40
- 4
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.
Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.
kıskanmış canım.Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.
Kusura bakmayin ama esiniz dogru soylemis. Biri icin suslenmissiniz demiyorum tabiki de icinizden gelmistir ama o makyaji susu pusu ise giderken degilde kocaniza yapsaniz daha iyi olurdu esinizide mutlu ederdiniz. Ben anlamiyorum boyle kadinlari oraya buraya giderken sus pus bi ton makyaj kocalarini pijamyla karsiliyolar. Cogu erkek esinizin yerinde olsa ayni seyi soyler.
Simdi burada diyecekler ki ben hem kocama hemde disari cikarken susleniyom.
Kocaya suslenmek evet dogru ama onun disindakiler yanlis...
BANA GORE...!
Bu dusunceyle devam edin:)sizin mantığınızda olursak evde süslenip püslenip dışarda paspal gezersek o kocalar döner dolaşır dışarda ki bakımlı kadınlara göz diker. gerçi beni ilgilendirmez bu sizin düşünceniz ama ben kendimi bildim bileli majyajlı,bakımlı, süslü püslü biriyim. kendim için yapıyorum bunu. bakımsız ve sadece kocaları için yaşayan kadınlar benim için ezik ve ciddiye alınmayan kişilerdir.