yani bilemedim şimdi gazlasammı ,ateşi söndürsemmiGünaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.
Ben de aynı şeyi söyledimsenin için hayatım de geç erkeklerin klasik lafı o
Yanlış anladınız hani onda en ufak bir şüphe uyandıracak ya da ona yanlış yapacak bir kadın değilim demek istedimyani bilemedim şimdi gazlasammı ,ateşi söndürsemmiboşver en iyisimi patavatsızlığına ver...ayrıca makyaj yapan insan olarak düzgün bir bayanım mesajına gerek bile yok bence....
ok yanlış anlamışımYanlış anladınız hani onda en ufak bir şüphe uyandıracak ya da ona yanlış yapacak bir kadın değilim demek istedim
Yok yok öyle demeyin. Tabiki ben de bozulurdum ama bazen eşime parfüm sürme kimin için sürüyosun diyorum işe giderken. O da bana" işyerinde bayan mı var ne saçmalıyosun allahaşkına pis mi gideyim, müşteriye kokayım mı" diyor. Benim de hoşuma gidiyor. Aman ne biliyim işte.Bana bu lafı söyleyene dostuma süslendim derdim... Makyaj bi başkası için yapılmaz, Ne koca için ne sevgili için ne bi başkası için... Makyaj bi bayanın kendini daha hoş ve güzel hissetmesi için yapılır...
Günaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.
aman alınacak bırsey yok adam senı hergun oyle gormeye alışmamıs ondan demıstır, benzer bırsey haftasonu benımde basıma geldı dısarı cıkacaktık bowlıng turnuvasına gıdecektık azcık makyaj yaptım ne suslenıyon kız oldu ee dedım dısarı gıderken suslenılır , guldum gectım o da sustu halıyleGünaydın arkadaşlar. Uzuun zamandır bebek vs derken çok detaylı makyaj yapamıyordum. Bugun işe gelirken içimden geldi yapayım dedim. Ayrıyetin eşimle uzun zamandır hiç bir problemimiz yok diye kendimi mutlu hissettiğim için yapmak istedim. Evli bir kadın olarak attığım adıma Dikkat eden evime yavrum bağlı bir insanım. Eşim sabah görünce kimin için süslendin dedi çok üzüldüm bu nasıl laf dedim. Ağza alınacak bişey mi sırf o evde sorun çıkmasın konu komşu duymasın diye bu lafı yutayım mı ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?