Kimin için süslendin

Kendim için deseydin ya bisey sanmasın kendini aynaya baktıkça beni ne kadar guzel yaratmissin Allahim demek için ustunemi alınsdin deseydin arkadaş.

Herkes bi tutturmus kendim için. Kendiniz inaniyo musunuz dışarı cikarken işe giderken Kendiniz icin makyaj yatiginiza. Evet illa ki bi erkek icin degildir ama insanlar sizi hoş gorsun guzel görsün diye süslenmiyo musunuz yani . kendiniz icinse evde niye dizi çıkmış pijama disarda levis pantolon ??

Aynısından bendede var kime güzel görüneceksn kime süsleniyn aynı yani

E tabi öyle olacak.
Yorum yapabilmek için biraz birikim, biraz çap gerek.
Keşke uzatmasaydınız
Kendi görüşü, size uymayabilir. Bana da uymuyor hatta
Ama yorumsuz deyip çekilmiş siz resmen 'çapsız' diye uzatıyorsunuz, bu da çirkin olmuş bence

cnm boşver ya erkeklerin her dediğine takılsak ohoo yandık, onların ilk lafı bu olur süslenince... gül geç.

kendim için süslendim deseydiniz klasik erkek işte fazla detaya girmeye gerek yok :KK50:

Kavga çıkarılacak kadar uzun boylu bi konu degil elbette ama hoş bi laf da değil. Sabah nemrutluğu muydu, genel bi öküzlüge mi kurban gittiniz bilmiyorum ama boş ve yersiz olmuş.

"Biri bu sabah yatagın patavatsız tarafından kalkmış herhalde" diye çarpıverirdim lafı ben olsam.

Ondan sonra da hiçbi sey olmamıs gibi 5 dakikada bitecek makyajı 15 dakikaya yayar yavaaaaş yavaş, gözüne soka soka hazırlanırdım. Süslendikçe süslenirdim öyle yapılmaz böyle yapılır diye.:KK48:

Yalnız yazarken aklıma geldi, cidden soru cümlesi miydi bu? Edebiyatım zayıflamış hatırlayamadım adını, hani bilip de bilmezden gelme yoluyla anlamın güçlendirildigi bi söz sanatı vardır. Onun öküzcesidir belki eşinizin yaptıgı. Özetle belki de sadece yol yordam bilmeden iltifat etmeye çalışıyodur.

Biraz da adamın tarzına tavrına göre degerlendirmek lazım.

En güzel cevap:KK51:

Eşiniz ayip etmiş ne demek o öyle.makyaj yapmak illa baskasi için mi oluyor.her kadın güzel görmek ister kendini aynada.benim esim de söyler ama ben bakımlı olmam seni rahatsiz mi ediyor derim hadi aynanın başına sende kendine ceki düzen ver derim gaza getiririm yani.
Bu laf çok yere gidiyor bilmem ben olsam kıyameti koparır dimmmmm

Keşke uzatmasaydınız
Kendi görüşü, size uymayabilir. Bana da uymuyor hatta
Ama yorumsuz deyip çekilmiş siz resmen 'çapsız' diye uzatıyorsunuz, bu da çirkin olmuş bence
Sadece bana değil diğer üyelerin mesajlarına yazdığı cevaplara bakınca bende yarattığı izlenim budur ve söylemekten çekinmiyorum.

Ben de burada her yorumu beğenmiyorum ama hepsine güzel çirkin diye fikir beyan etmiyorum.
Tabi sizin seçiminiz.

Sadece bana değil diğer üyelerin mesajlarına yazdığı cevaplara bakınca bende yarattığı izlenim budur ve söylemekten çekinmiyorum.

Ben de burada her yorumu beğenmiyorum ama hepsine güzel çirkin diye fikir beyan etmiyorum.
Tabi sizin seçiminiz.
Demekki siz isinize geldigi gibi yorum yapiyosunuz. Ben kimsenin yorumuna bisey yazmadim konu sahibine dusuncemi belirttim.

Hanimefendi; siz coook baska yerdesiniz ben baskA bi yerdeyim. Fikirlerimizin uymasinin mumkunati dahi yok..!

Boyle nerden vursam diye car car car konusup yaziyosunuz ya benim umrumm bile degil! Kendi kendinize yazin durun..

Ben sadece konu sahiplerine yaziyorum ama birilerinin isine gelmeyince alintilayip alintilayip laf sokma pesindesiniz o yuzden yorumsuz yaziyorum...

Bu mesaj da son mesajim ha bire yazip durmayin bana. Neden boyle dusunuyosun yok biz oyle miyiz yok boyle miyiz yarasi olanlar hemen cikiyor ortaya bunu bu kadar belli etmeyin...

"Kimin icin suslendin" baslikli konu mesajlarina bakmicam. Bosuna alinti yapmayin.

Ve son sozum dusuncelerinizle bir omur boyu MUTLULUKLAR..

Demekki siz isinize geldigi gibi yorum yapiyosunuz. Ben kimsenin yorumuna bisey yazmadim konu sahibine dusuncemi belirttim.

Hanimefendi; siz coook baska yerdesiniz ben baskA bi yerdeyim. Fikirlerimizin uymasinin mumkunati dahi yok..!

Boyle nerden vursam diye car car car konusup yaziyosunuz ya benim umrumm bile degil! Kendi kendinize yazin durun..

Ben sadece konu sahiplerine yaziyorum ama birilerinin isine gelmeyince alintilayip alintilayip laf sokma pesindesiniz o yuzden yorumsuz yaziyorum...

Bu mesaj da son mesajim ha bire yazip durmayin bana. Neden boyle dusunuyosun yok biz oyle miyiz yok boyle miyiz yarasi olanlar hemen cikiyor ortaya bunu bu kadar belli etmeyin...

"Kimin icin suslendin" baslikli konu mesajlarina bakmicam. Bosuna alinti yapmayin.

Ve son sozum dusuncelerinizle bir omur boyu MUTLULUKLAR..
Size yazmadığım bir mesajı alıntılayıp bana cevap vermeniz çok ironik olmuş :)
Sizin böyle çağdaş düşünceler umrunuzda olmadığı için bu kadar sığsınız zaten.
Kızamıyorum, üzülemiyorun, acıyamıyorum.
Bu devirde bu kafalara ne yapsa, ne dese bilemiyor insan.
Allah selamet versin.

Tabi sizin seçiminiz.
Kendinizle çelişmişsiniz
Bir başkasından alıntı yapıp konuya değil yoruma yorum yapıyorsunuz
Size yapıldığında 'beğenmesem de güzel çirkin diye beyan etmem' diyorsunuz. Bariz hakaret etmişsiniz bi başkasına, bana göre kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil ve güzel olmayan söze 'çirkin' demem de benim tercihim evet.

Kendinizle çelişmişsiniz
Bir başkasından alıntı yapıp konuya değil yoruma yorum yapıyorsunuz
Size yapıldığında 'beğenmesem de güzel çirkin diye beyan etmem' diyorsunuz. Bariz hakaret etmişsiniz bi başkasına, bana göre kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil ve güzel olmayan söze 'çirkin' demem de benim tercihim evet.
Evet ben konuya yapılan yorum için fikrimi belirttim doğru. Ama "bu söylediğiniz gereksiz olmuş" minvalinde kimseyi bir yere götürmeyecek cümleler yazmadım.
Siz yazdınız bitti, lütfen kimseye bir faydası olmayan bu konuşma son bulsun.

Evet ben konuya yapılan yorum için fikrimi belirttim doğru. Ama "bu söylediğiniz gereksiz olmuş" minvalinde kimseyi bir yere götürmeyecek cümleler yazmadım.
Siz yazdınız bitti, lütfen kimseye bir faydası olmayan bu konuşma son bulsun.
Peki, nasıl arzu ederseniz ;)

Back
X