benim 25/07/1987 eşimin 29/11/1984 şimdiden teşekkürler
kız görünüyor canım....belli olunca yazarmısın?????doruluğunu tespit edelim.....
canım benım ıcınde bı bakar mısın
ben 07/07/1981 esım 10/06/1974 dogumlu
9 haftalık hamıleyım temmuzda 31 yasım bıtıyor
yaşlarınızı net yaz canım :))))) ikinizinde tabii
tabi yazarım canım 24 yaşında hamile kaldım bu arada
canım yıl olarak souyosan 31 ve 38 ama henuz doldurmadık yanı hangısı baz alınıyorsa bılmıyorum dıger türlü 30 ve 37
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
canım benim doğum tarihim 12.02.1982 eşimin 17.07.1978 13+1 günlük hamileyim son adet tarihim 28 aralık 2011 banada bakarmısın
her ikisinide hesapladım kız görünüyor canım belli olunca yaz olur mu
erkek görünüyor canım hadi hayırlısı belli olunca yaz......
anaaaaaaaaaammmmcok mutlu oldum tabı yazarım canım helekı dogruysa var yaa tabı once saglık ama bı oglum var bıde kızım olsun cok ısterım hayırlısıyla
benim yaşım 29 eşimde 33 yaşında, 9+3 haftalık hamileyim.23 ocak 2012 son adet tarıhım.. cok merak edıyorum ne olacak diye.
benim 06/06/1980 ve eşimin doğums tarihi 15/07/1978 teşekkür ederimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?