- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
erkek canım hayırlısı bakalım :))))))
eşim 04 temmuz 1978 ben 25 nisan 1982 bebişinde tahmını tarıhı 29 ekım 2012.
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
umut dünyası banada bakarmısın benim dt:19/06/1989 yaşım 23 eşiminki:01/10/1983 eşimin yaşı ise 29 son adet tarihim 22 aralık gebeliğim ise 14 haftalık
cevabını bekliyorum teşekkür ederim
kız çıkıyo canım netleşince yazarmısın doğruluk payını araştırıyorum......hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeterki
herşeyin hayırlısı olsun bu çin takvimi yada diğer takvimler değil canım...bilimsel bir araştırma hesaplaması allah gönlüne göre versin.......tabi herşeyi önce allah bilir....doğruluğuna bakıyorum zaten......teşekkür ederim ama diğerlerinde hep erkek çıkıyor bakalım çıkarsa kesin yazıcam
canım benım ıcınde bı bakar mısın
ben 15/06/1985 esım 18/07/1984 dogumlu
14 haftalık hamıleyım 27 yaşındayım
merhaba ben 05.01.1983 doğumluyum eşim 20.03.1982 doğumlu 10+3 günlük hamileyim hamile kaldığımda 29 yaşına yeni girmiştim o zaman eşimde 29 yağındaydı sat 16 ocak
kız çıkıyo canım allahtan hayırlısı belli olunca yaz bakalım doğruluğunu ölçüyoruz
beniö doğum tarihim 08,03,1987 eşimin 08,03,1983 ve 24 yasımda hamile kaldım bil bakalım bebeğimin cinsiyetini
eşin kaç yaşıdaydı onuda bi yaz bakalım
28 yasındaydı cnmeşin kaç yaşıdaydı onuda bi yaz bakalım
evet aynı gün doğmusuz,ama hiç güzel bişe değil,doğum günü sürprizi falan yapamıyoz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?