Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayyyyy eğer bu doğru çıkarsa size bir hediye göndermek istiyorummmmm çok mutlu oldum yaaaa

Rabb'imden öte kimse bilemez ama işte işin eğlence kısmı sonuçta 2 seçenek olduğu için tutma şansı % 50
eğer tutarsa en güzel hediye bizim için edeceğin duadır canım Rabbim bizede bu günleri yaşatır en tez vakitte inşallah

tamam canım değişen bişey yok yine KIZ çıkıyor yaşlarınızdan kalan sayılar eşit olduğu zaman bize ay ve sat lazım oluyor Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat versin

çıksa da çıkmasa da hiç önemli değil ben senin için dua ederim. Allah gönlüne göre versin herşeyi, isteğin neyse tez vakitte olsun inşallah canım

tamam canım değişen bişey yok yine KIZ çıkıyor yaşlarınızdan kalan sayılar eşit olduğu zaman bize ay ve sat lazım oluyor Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat versin

Aminnn canım çok sağol nerde varsa rabbim herkesin gönlüne göre versin... çok teşekkürler

kızlar benimkinede bakın eşim 9haziran 1984,benimki 18mayıs 1987,6haftalık hamileyim

rica etsem benimkinede bakar mısın? ama banimki tüp bebek canım...
benim:16.09.1989
eşimin:17.03.1986
sat:5.09.2013
yumurtatoplama:17.09.2013
balastosist transfer:22.09.2013
çok merak ediyorum canım şimdiden tşk.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…