herhangi bir iddiamiz yok sekerim ama %90 tutuyorr :)
NEDEN BENIM NET OLARAK BILDIYIM CINSIYETLERI SEN YALNIS YAZMISSIN,BURDA ULTRASONAGIDEN ARKADASLAR VAR VE BEN ONLARA DOGRU TAHMIN YAPMISTIM,SIMDI MERAK ICIN SANA SORDULAR,ULTRASON VE doktor hesabi dogru ciktigi halde sen yalnis soyledin,bide 90%mis...lutfen dogru olmayan cin takvimimi ve.s seylerle yalnis hesaplar yazmayin,ola bilir bazi arkadaslarda tesadufen dogru ciksin...ama sana hicbir sey bildirmeden uzun zamandir arkadaslarla seni denedik,ve sonunda bugun soylemeye kara verdik,cogu yalnis cikti...lutfen.......
NEDEN BENIM NET OLARAK BILDIYIM CINSIYETLERI SEN YALNIS YAZMISSIN,BURDA ULTRASONAGIDEN ARKADASLAR VAR VE BEN ONLARA DOGRU TAHMIN YAPMISTIM,SIMDI MERAK ICIN SANA SORDULAR,ULTRASON VE doktor hesabi dogru ciktigi halde sen yalnis soyledin,bide 90%mis...lutfen dogru olmayan cin takvimimi ve.s seylerle yalnis hesaplar yazmayin,ola bilir bazi arkadaslarda tesadufen dogru ciksin...ama sana hicbir sey bildirmeden uzun zamandir arkadaslarla seni denedik,ve sonunda bugun soylemeye kara verdik,cogu yalnis cikti...lutfen.......
benim dogum tarihim 12-8-1981
esiminki 19-10-1984
gebe kaldigim ay subat/2012.
banada tahminde bulurnurmusunuz rica etsem? buarada cinsiyetimiz Allahin izniyle iki gun sonra belli olacak.
Ayyy merak ettim şimdi 13 hatalık oldu benim yavrum .doğum tarihim : 01.08.78 eşimin :28.12.1980son adet 22..02.2012 merak içindeyim hadi hemen bak şimdi bak bugün bak
NEDEN BENIM NET OLARAK BILDIYIM CINSIYETLERI SEN YALNIS YAZMISSIN,BURDA ULTRASONAGIDEN ARKADASLAR VAR VE BEN ONLARA DOGRU TAHMIN YAPMISTIM,SIMDI MERAK ICIN SANA SORDULAR,ULTRASON VE doktor hesabi dogru ciktigi halde sen yalnis soyledin,bide 90%mis...lutfen dogru olmayan cin takvimimi ve.s seylerle yalnis hesaplar yazmayin,ola bilir bazi arkadaslarda tesadufen dogru ciksin...ama sana hicbir sey bildirmeden uzun zamandir arkadaslarla seni denedik,ve sonunda bugun soyolacaklemeye kara verdik,cogu yalnis cikti...lutfen.......
ılk bebek erkek
ıkıncı kız
dogrumu:)
Benim yaş 25
Eşimin 27 nett
rica etsem bana da bakar mısın doktor iki seferdir kıza benziyor ama kesin değil diyor bende kesin konuşmadığı için emin olamıyorum ben 05/01/1983 doğumluyum. eşim 20/03/1982 doğumlu sat 16 ocak 2012 bakarsan sevinirim
ben 06-12-1986
koçiş 02-06-1981
sat 29şubat
hele bakalım ne cıkıvercek
nerde bu site sahipleri yaa cvp verin lütfen ben 15-02-1991 eşim 09-09-1986 sat6 mart
beni atlamışsınız ama
24.06.1990 benm
21.05.1985 de eşimin
Benim yaş 25
Eşimin 27 nett
Ben 13.07.1987
Eşim 24.11.1985
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?