Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
herhangi bir iddiamiz yok sekerim ama %90 tutuyorr :)

NEDEN BENIM NET OLARAK BILDIYIM CINSIYETLERI SEN YALNIS YAZMISSIN,BURDA ULTRASONAGIDEN ARKADASLAR VAR VE BEN ONLARA DOGRU TAHMIN YAPMISTIM,SIMDI MERAK ICIN SANA SORDULAR,ULTRASON VE doktor hesabi dogru ciktigi halde sen yalnis soyledin,bide 90%mis...lutfen dogru olmayan cin takvimimi ve.s seylerle yalnis hesaplar yazmayin,ola bilir bazi arkadaslarda tesadufen dogru ciksin...ama sana hicbir sey bildirmeden uzun zamandir arkadaslarla seni denedik,ve sonunda bugun soylemeye kara verdik,cogu yalnis cikti...lutfen.......

demıyormuyuz eglence dıye..tutma oranı fazla olunca merak işte oranı takıp edıyoruz..çın takvımı hala nasıl takıp edılıyosa buda oyle işte..

hooopppaaaaaa sen ALLAAHMISIN haasaa kardesimmm

niye sen yalan soylemisssinmissss

herkes sen dedin diye inanandiginimi zannediyosunn gulup geciyorlarr en dogrusunu rabbim bilir sonra
canli canli ultrason
senin iki karalamanla olmaz bu islerrr

burayımı denedınız yanı bu sayfayı..orkıde ve ben az cevap vermışızdır.asıl konu sahıbı reyhan.yoksa onumu denedınız.karıştırıyor olabılırmısınız

benim dogum tarihim 12-8-1981
esiminki 19-10-1984

gebe kaldigim ay subat/2012.

banada tahminde bulurnurmusunuz rica etsem? buarada cinsiyetimiz Allahin izniyle iki gun sonra belli olacak.

beni unuttunuz muuu banada cevap verebilirmisinizzz :18:

bizim cinsiyetimiz kismetsa aksama belli olacak bu yuzden mumkunse hemen yazarmisiniz cevabi bende en gec yarin burda haber ederim sizlere

Ayyy merak ettim şimdi 13 hatalık oldu benim yavrum .doğum tarihim : 01.08.78 eşimin :28.12.1980 son adet 22..02.2012 merak içindeyim hadi hemen bak şimdi bak bugün bak

Unutuldum unutuldum kurutulmuş dut gibi valla şimdi şuracıkta doğurucam ,hele de bakayım bana ya

öncelikle bu benim topiğim.... inanmıyorsan sormayacaksın ona buna sataşmanın manasıda yok...verdiğin yanlış bilgilerle kendini kandırırsın ancak bu bilimsel bir çalışma kesin öyle kız yada erkek olacak diye iddia eden mi oldu .........ayrıca yaptığımız hesaplama çok açık kafan basmıyosa biz ne yapabiliriz ki, burası bir paylaşım alanı dikkatini çekerim seninde bildiğin bişeyler varsa yaz bizde faydalanıverelim olur mu???? boş konuşup bizide boşa uğraştırma

simdi merak ediyorum ne olmus ne bitmis ama topic de +70 sayfa oku oku bitmez

kim kimi denemis ne olmus kim kime yalan soylemis....... gecelim......

bebek cinsiyeti mi tahmin ediliyor kimse Yaradanin isine karisamaz bizler sadece sabirsizizo kadarrrr.. fitratimizda var, ne yapmam gerekiyor bacilar yasimi esimin yasini mi yazacagim ama ortada henuz bebek yok

bebek hazirligina hazirlik yapiyorum Allah in izni ile

rica etsem bana da bakar mısın doktor iki seferdir kıza benziyor ama kesin değil diyor bende kesin konuşmadığı için emin olamıyorum ben 05/01/1983 doğumluyum. eşim 20/03/1982 doğumlu sat 16 ocak 2012 bakarsan sevinirim

canım aylara gore bakınca eşit çıkıyonuz.ılk sen dogdugun için kız çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…