Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende bu takvimlerden var, hep doğru gosteriyor,yanlışı olmadı hiç:)

bende var bu takvimlerden,hamde bi kaç tane:)

cok tesekkür ederim
ya doktor yüzde yüz erkek dememisti, daha söylemek icin erken ama erkege benziyor demisti :)
oldugu pozisyonda belli degildi cünkü pek...
aman olsun ikiside yok ilk cocuk zaten eli ayagi düzgün saglikli hayirli bir evlat olsunda gerisi bos

benim doğum tarihim 07.11.1985- eşiminki 03.06.1983,,, 7 haftalık hamileyim, benimkinide hesaplayıver merak ediyorum lütfeenn :)

merhaba bende ögrenmek istiyorum tüp bebek benimki ilk günden beri hep erkekmiş gibi geliyo
ben 13.10.1984
eşim15.01.1981
sat.25 şubat 14 haftalık hamileyim

sadece hamileleremi bakılıyo ben hamile değilim kızım olsun istiyorum 23 aylık oğlum var 2.yi 2013 yada 2014 yılında düşünüyorum kız ayları yılları falan gibi hesapmı bu acaba?

merhaba benim doğum tarihim 21.03.1981 eşimin 29.07.1977 haftalık hamileyim bakabilirseniz sevinirim.

merhaba. benim 19.07.1985 eşiminki 26.07.1982. ay çok merak ettim.çin takvimine göre kız. 11.haftamdayım. sağlıklı olması önemli,cinsiyeti değil ama insan merak ediyo yine de işte. bana da yazarsan çok sevinirim canım

kızlar çin takvimi %90 doğru bende ve kuzenlerımde hep tuttu rus takvimi yalan hep yanlıs cinsiyet gösteriyor

benim doğum tarihim 26.05.1983
eşim 09.09.1977
sat 11.02.2012
şu anda 15 haftalık hamileyim
benim yaşım 29 eşimin 35 oluyor yıla göre
ne çıkacak bakalım merak ediyorum teşekkür ederim

kız canım.ögrenınce donersınız.:)

cinsiyetini öğrendim erkek dedi dr

sadece hamileleremi bakılıyo ben hamile değilim kızım olsun istiyorum 23 aylık oğlum var 2.yi 2013 yada 2014 yılında düşünüyorum kız ayları yılları falan gibi hesapmı bu acaba?

yok canım oncesındende hesaplanılıyo gerıye donukte hesaplanıyo..sen oglundakı sat tarıhını verde bakalım gerıye donuk tutuyomu.

eşim ve senın dogum tarıhın lagzım.

canım aslında senınkıde erkek oluyo sen bana 29 ve 35 yaş bak dedın ama sız hala o yaşa gırmemeış oluyosunuz yanı.aslında sen 28 eşin 34 yaş hesaplanmalıydı.4e bolersek eşin baskın oluyo işte.hayırlı olsun.

canım bu hesaplamadada kız çıktı.ogrenınce donersın ınşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…