canım sende eşinle aynı yaştasın.%10 yanılma eşit çıkanlarda daha cok çıkıyo ama aylara gore bebek erkek..ogrendıgınde donersen sevınırım.
bende bu takvimlerden var, hep doğru gosteriyor,yanlışı olmadı hiç:)herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
bende var bu takvimlerden,hamde bi kaç tane:)herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
herkese merhaba.....
herkese merhaba.....
bende var bu takvimlerden,hamde bi kaç tane:)
bende var bu takvimlerden,hamde bi kaç tane:)
benim doğum tarihim 07.11.1985- eşiminki 03.06.1983,,, 7 haftalık hamileyim, benimkinide hesaplayıver merak ediyorum lütfeenn :)
merhaba bende ögrenmek istiyorum tüp bebek benimki ilk günden beri hep erkekmiş gibi geliyo
ben 13.10.1984
eşim15.01.1981
sat.25 şubat 14 haftalık hamileyim
sadece hamileleremi bakılıyo ben hamile değilim kızım olsun istiyorum 23 aylık oğlum var 2.yi 2013 yada 2014 yılında düşünüyorum kız ayları yılları falan gibi hesapmı bu acaba?
merhaba benim doğum tarihim 21.03.1981 eşimin 29.07.1977 haftalık hamileyim bakabilirseniz sevinirim.
benim doğum tarihim 26.05.1983
eşim 09.09.1977
sat 11.02.2012
şu anda 15 haftalık hamileyim
benim yaşım 29 eşimin 35 oluyor yıla göre
ne çıkacak bakalım merak ediyorum teşekkür ederim
kız canım.ögrenınce donersınız.:)
cinsiyetini öğrendim erkek dedi dr
merhaba. benim 19.07.1985 eşiminki 26.07.1982. ay çok merak ettim.çin takvimine göre kız. 11.haftamdayım. sağlıklı olması önemli,cinsiyeti değil ama insan merak ediyo yine de işte. bana da yazarsan çok sevinirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?