Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben 26.03.1986 (26yaş) son adet tarihim 26.03.2012 (11hafta 6 günlük hamileyim yarın 12.haftam ve doktor kontrolüm var)
eşim 15.12.1983 (29yaş)
hayırlısı olsun ama çok merak ediyorum

slm banada bakarsanız sevinirim doğum tarihim 06 12 1986 eşiminki 27 11 1975 son adet tarihim 26 03 2012 tek yumurta ikizlerim olacak 13 haftalık hamileyim

Reyhan hanım bugün doktora gideceğim için çok heyecanlıyım bebeğimi ultrasonda görmek harika bir duygu... cevabınızı çok merak ediyorum fırsatınız olduğu anda cevaplarsanız çok mutlu olacağım

inşallah güzel haberler alırsın kaç haftalık hamilesin?

rus takviminden baktım seninki erkek çıkıyor

ilgin için çok teşekkür ediyorum..dün doktor kontrolümde ense kalınlığına bakıldı çok şükür herşey normal görünüyor..ultrasonda 13 hafta 3 günlük dedi ben 12 haftalığım sanıyordum :)) erkek gibi görünüyor ama 1-1,5 hafta sonra kesinleşir dedi.. ilk bebeğim kız veya erkek farketmez ikisine de çok sevinirim sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah..ama içimden hep erkek geçiyor öyle hissediyorum bilmiyorum ki içimde ne olduğunu çok merak ediyorum..normalde sabırsız ve çok heyecanlıyımdır

senin adına sevindim allah kucağına almayı nasip etsin benimde 2 kızım var bu 3. hamileliğim ama ikizlerim olacak tek yumurta ikizleri ya 2 kızım olacak ya 2 oğlum bakalım herşeyin hayırlısı

bu 2. gebeligim,
18/12/1978 benim dogumum , eşimin 27/11/1974
ben 33 yasimda hmaile kaldim aslinda aralik oldugu icin hesaplamasi zor ama rica etsem 33 yasima gore bakabilir misin? esimde 37 yasinda.
ayrica ben 24 + lardayim cinsiyetini biliyorum ama merak etttim ne cikacak.

Son düzenleme:
canim bak sen melegine tanimiyorum ama öp benim icin melegini kendine iyi bak snada iyi günler sende cabucak büyütürsün sag salim byee..

melonn ocak 2013 annelerinden misin biliyormusun burda seninle aynı durumda biri varrrrr2 erkek annesi kız delisi yani canım yanlız değilsinnnnn

melonn ocak 2013 annelerinden misin biliyormusun burda seninle aynı durumda biri varrrrr2 erkek annesi kız delisi yani canım yanlız değilsinnnnn

bizim seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı:) bakalım ne zaman öğrenicez cinsiyetlerini.doktor bana bu hafta başı %60 erkek olabilir dedi

Canim Merhaba

Benim dogum tarihim 20 kasim 1979

esimin dogum tarihi 22 kasim 1972

sat: 22 eylul 2012

hamile kaldigim yas : 33

simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…