Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bizimkine de bakarmısın.bizim bebek ultrasonda göstermedi gitti.
eşimin doğum tarihi 11.11.1976
benim doğum tarihim 28.10.1984

sat 14 nisan.şu anda 15 haftalık hamileym.

merhabalar bana da bakabilir misin
benim doğum tarihim: 07/10/1984
eşim: 14/04/1985
sat:19 mayıs şu an 9+4 günlük hamileyim

kizmis reyhancim kizim olacakmis bendede yanilmadin
soyle dimdi ne yapayim ucuncuye ki erkek olsun
valla umudum kirildi herseyden (

canim bende hamileyim daha ogrenemedim almanyada biraz zor söylüyorlar cinsiyeti eger banada bakarsan cok sevinirim tabiki yüce rabbim kurban oldugum allahim bilir bizim ki merak iste eger bakarsan cok sevinirim simdiden cok tesekkür edrim. benim dogum tarihim 13.09.1981 esimin dogum tarihi 20.10.1978 ben 15 bucuk haftaligim yani pazartesi 16 hafta olucam insallah

canim bende hamileyim daha ogrenemedim almanyada biraz zor söylüyorlar cinsiyeti eger banada bakarsan cok sevinirim tabiki yüce rabbim kurban oldugum allahim bilir bizim ki merak iste eger bakarsan cok sevinirim simdiden cok tesekkür edrim. benim dogum tarihim 13.09.1981 esimin dogum tarihi 20.10.1978 ben 15 bucuk haftaligim yani pazartesi 16 hafta olucam insallah nisanin ya 4 yada 8 de falan kaldim iste tam emin degilim canim tam hatirlamiyorum

kizmis reyhancim kizim olacakmis bendede yanilmadin
soyle dimdi ne yapayim ucuncuye ki erkek olsun
valla umudum kirildi herseyden (

sağlıkla gelsin .........sakın üzme kendini hepsi evlat değil mi rabbim neylerse güzel eyler ...benimde iki kızım var biliyosun dünyalara değişmem onları canım benim oğluşunda olur allahın izniyle ...........

kız çıkıyo canım allahtan hayırlısı inşallah.....

merhabalar bana da bakabilir misin
benim doğum tarihim: 07/10/1984
eşim: 14/04/1985
sat:19 mayıs şu an 9+4 günlük hamileyim

eşinden yıl olarak büyüksün sanırım.....doğru değil mi??? eğer böyle ise erkek çıkıyo tam tersi ise kız yani şaşırıpta tarihleri yanlış yazmış isen :)))))

tşk ederim bende kız olduğunu hissediyorum ama isteklerin tersi çıkarsa diyede düşünüyorum hayırlısı inş bayramdan sonra gösterir bebeşimm

eşinden yıl olarak büyüksün sanırım.....doğru değil mi??? eğer böyle ise erkek çıkıyo tam tersi ise kız yani şaşırıpta tarihleri yanlış yazmış isen :)))))

evet eşimden 6 ay büyüğüm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin cümlemize inşallah. teşekkür ederim cevap yazdığınız için

tekrardan bi şansımı deneyeyim :)
ben 17-04-1986
eşim 20-09-1978
sat 10.05.2012 müsait olduğunda cevabını 4 gözle bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…