herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
aaa bunu bende istiyorum.... benim doğum tarihim 09/09/1988 eşiminki 04/10/1986 hamileliğimin 9. haftası içindeyim :)
erkek gözülüyor canım
ÇOK TŞKLERherkesin içine erkek doğuyor ama hayırlısı olsn tabi, ben daha öğrenmedim öğrenince aklımda tutcam bunu da
konu sahıbını beklıorum ama yok bı kac gundur.ben bu yontemle erkek bebek sahıbı olmak ıstıyorum bana yardım edermısınız??
canım ben bulamadım sımdı butun sayfaları okumam lazım:/kacıncı sayfada?bırde ozel mesaj atamıyorum 100 olması gerkıormus:/[/QUOT konu sahibinin profiline gir ismine tıkla orda açtıgı konular çıkıyor zaten çok konu açmamış
hesabıda şöyle yapıyor erkegin ve kadının yaşını 4 bölüyo kalan sayılara bakıyo kiminki fazlaysa bebek o cinsiyetten oluyor
baktım canım seni ALLAH göndedi mi diyeyim artıkdur bakayım hemen buarda benım sayfada yazdıklarıma da bak
Nolur kızlar banada bakınnnnn
Ben 10.11.1979 ay hesabından 33 çıkıyorum
Eşim3.3.1975 doğumlu
Sat 4 Mart tı
Suan 9 haftalık hamileyim
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?