Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım benim içinde bakabilirmisin rica etsem ben 07.09.1992 eşimde 23.08.1987 doğumlu 17 haftalık hamileyim bir tane kızım var ve bütün herkes bebeğimin erkek olmasını istio bende çok merak ediyorum

Konu sahibi artık hiç bakmıyor. Kızlar bu yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi? Kendi göbeğimizi kendimiz keselim bari :)

Selam reyhan hanim, ben kendim için once baktirmi$tim siz kiz demi$tiniz, doktorda ilk etapta erkek demi$ti, ve sizin dediginiz cikti, kizim olacak insallah.
Tesekkurler.

Simdide arkadasim çok israr etti, bide onun icin baktirmak istiyorum.

Arkadasim 28 haziran 1990 dogumlu, e$ide 15 eylul 1988 dogumlu, kendisi 5 haftalik hamile. simdiden tesekkurler.

Merhabalar, konu sahibi ortalarda yok sanırım ? umarım konu hakkında bilgisi olan birileri vardır..
ben 15.05.1988 eşim 14.04.1986 21 haftalığım...

aaa bunu bende istiyorum.... benim doğum tarihim 09/09/1988 eşiminki 04/10/1986 hamileliğimin 9. haftası içindeyim :)

konu sahıbını beklıorum ama yok bı kac gundur.ben bu yontemle erkek bebek sahıbı olmak ıstıyorum bana yardım edermısınız??

canım ben bulamadım sımdı butun sayfaları okumam lazım:/kacıncı sayfada?bırde ozel mesaj atamıyorum 100 olması gerkıormus:/

canım baktım kız cıkıyor:)hayırlısı daha hamıle dıılım ama olsam kız demmkı .sımdı cıkıorum aksama ugramaya calaıscm gorusuruz:)

Nolur kızlar banada bakınnnnn

Ben 10.11.1979 ay hesabından 33 çıkıyorum
Eşim3.3.1975 doğumlu

Sat 4 Mart tı
Suan 9 haftalık hamileyim

:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…