bio ya bakıyorumda yorumcuya üye olamadım
canım bana bakarmısın ben baslık bıle actım ama bakmayı bıle yok sanırım(nolur bana bak yaaa..9 .6.1982 benm
bırde ben bı kuzende yaptım onu kadınınkı 0 erkegınkı 3 cıktı sımdı erkek mı olcak?
merhaba ben 12 mart 1988 doğumluyum.bir düşük yaşadım maalesef.şimdi bu ay ebbek düşünüyoruz.nasip olursa... cinsiyetini merak ettim23 nisanda adet oldum ve eşim 10 mayısta yanıma geelcek yani ebbek olursa 10-13 mayıs arası oacak merakla bekliyorum
eşininde dogum tarihi lazım
evet erkek belli mi bebek
elna erkek çıktı seninki kız dimi tutmadı yaaa ohhhh
canım vallah onun pek doğru yazılmamış kimliğe net bilmiyorum ama 1987 doğumlu.
erkek canımm dua istiyorum bütün baktıgım hamilelerden benimde gönlümdeki olsunnn
Allah gönlüne göre versin canım. teşekkür ederim ayrıca.. herkes erkek diyordu zaten hayırlısı bakalım :) tabi en önemlisi sağlıklı olması..
erkek ama ayı belli deil eşinin bu yüzden degişebilir
smymtn sız nekadar dır gebesınız?belırltılerınız neydı ?
5 hafta 2 gündür canım.. ilk zamanlar daha adet gecikmesinden önce kasıklarımda çok ağrı oldu. sanki hastalancakmışım gibi..akşamları çok uykum geliyodu erken saatlerde..adetim 3 gün gecikince gebelik testi aldım bende çift çizgi çıktı. daha sonra kan testinden öğrendim hamile olduğumu.. daha sonra mide bulantıları oldu bide çok acıkıyodum şimdilik bu kadar belirtiler daha çok yeni bakalım ilerleyen haftalarda neler olcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?