Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bırde ben bı kuzende yaptım onu kadınınkı 0 erkegınkı 3 cıktı sımdı erkek mı olcak?

merhaba ben 12 mart 1988 doğumluyum.bir düşük yaşadım maalesef.şimdi bu ay ebbek düşünüyoruz.nasip olursa... cinsiyetini merak ettim 23 nisanda adet oldum ve eşim 10 mayısta yanıma geelcek yani ebbek olursa 10-13 mayıs arası oacak merakla bekliyorum

eşininde dogum tarihi lazım

hılal tesekkur ederım bıo ıcın nısanda erkek yokmuydu canım ona baktın mı?sana zahmet oluyor bırde nısana bakabılırmısın?

hılal tesekkur ederım bıo ıcın nısanda erkek yokmuydu canım ona baktın mı?sana zahmet oluyor bırde nısana bakabılırmıs
17 nisandan 30 nisana kadar erkek

Son düzenleme:
smymtn sız nekadar dır gebesınız?belırltılerınız neydı ?

5 hafta 2 gündür canım.. ilk zamanlar daha adet gecikmesinden önce kasıklarımda çok ağrı oldu. sanki hastalancakmışım gibi..akşamları çok uykum geliyodu erken saatlerde..adetim 3 gün gecikince gebelik testi aldım bende çift çizgi çıktı. daha sonra kan testinden öğrendim hamile olduğumu.. daha sonra mide bulantıları oldu bide çok acıkıyodum şimdilik bu kadar belirtiler daha çok yeni bakalım ilerleyen haftalarda neler olcak :))

canım guzel huzurlu hamılelıkk gecırısın ınslah.ya benımde kasık agrılarım var plansız bı durum bız erkek bebek ıcın stratejı uretırken kasıklarım agrıor 3 gundur bakalım yuce rabbım hayırlısını versın hepımze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…