Evet aldatmali bir konuyduCuteMom vardı,eşi ihanet etmiş,ortalık karışır duyulursa falan demisti
O bir kere daha gitti sonra geri gelmişti ama.Evet onun da bir olayı vardı buymuş demekhatırlıyorum az biraz ama karistirmisim benzer hikayeler..
O da gitti o konudan sonraEvet aldatmali bir konuydu
Olabilir canımYok benim anlattığım 2017 de falan olmuştu ama aynı üye buradaysa yine aynısını yapıyordur.
Haydaaşu erkek kimdi.
millete özelden akıl veriyormuş hani kocayı elde tutma aklı..
Yanlışlıkla acildi sanırım bi ara,hemen kapatıldı cunkuO bir kere daha gitti sonra geri gelmişti ama.
Sen yorulma bacım, onu da paylaşayımBuni bi bizim şarkıya yapmışlardı bulayım
Nisan Kralicesişu erkek kimdi.
millete özelden akıl veriyormuş hani kocayı elde tutma aklı..
Geyik topiğini şikayet üzerine kapatılmasına ve topiktekilerin hepsinin yönetimle tartışıp, üyeliklerini iptal ettirip yeni bir site kurmasına neden olduğu düşünülen bir üye vardiKocasının,kendisini bir erkekle aldattığını adım adım öğrenen bir üye vardı, ifşa olduğu için gitti
Gümüşhalhal. O konuda bana çok ilginç gelmişti.Sen yorulma bacım, onu da paylaşayım
Çok konu dışı olmasın diye aklima gelen bir üyeyi yazayim ; İngiltere'de ama İngiliz olmayan- doğu kültüründen, kendinden dhaa düşük profilde bir adamla evlenmişti. Adamın kızı aralarında yatmak falan istiyordu. Bu üvey kız yüzünden kavga ederlerdi , konu ilerledikçe adamın kadın doğum yaptığı zamanlar sinirlenip tuvalete kitledigi, şiddet gösterdiği,tehdit ettigi falan da öğrenilmişti. Yine de o kadar gelişmiş ülkede olmasına rağmen, iyi bir eğitimi olmasına rağmen 'cocugum babasız kalmasın' diyip ayrilmamisti
O benimGeyik topiğini şikayet üzerine kapatılmasına ve topiktekilerin hepsinin yönetimle tartışıp, üyeliklerini iptal ettirip yeni bir site kurmasına neden olduğu düşünülen bir üye vardi
YouTube hesabına kadar bulunmustuKocasının,kendisini bir erkekle aldattığını adım adım öğrenen bir üye vardı, ifşa olduğu için gitti
Yok yahuCute diye mi basliyordu nicki??
O yazar kadın değil miydiYouTube hesabına kadar bulunmustu
Evet aldatmali bir konuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?