Kimler geldi kimler geçti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir üye de ben denk gelmedim eskilerden varmış ama sonradan okumuştum, yıllarca gebelik topiklerinde diyet vs topiklerinde takılmış burda kadınlarla kadın gibi sohbet etmiş,herkes onu seviyormuş sohbet ediyormuş sonradan erkek olduğu ortaya çıkmış

Buni bi bizim şarkıya yapmışlardı bulayım
Sen yorulma bacım, onu da paylaşayım

Çok konu dışı olmasın diye aklima gelen bir üyeyi yazayim ; İngiltere'de ama İngiliz olmayan- doğu kültüründen, kendinden dhaa düşük profilde bir adamla evlenmişti. Adamın kızı aralarında yatmak falan istiyordu. Bu üvey kız yüzünden kavga ederlerdi , konu ilerledikçe adamın kadın doğum yaptığı zamanlar sinirlenip tuvalete kitledigi, şiddet gösterdiği,tehdit ettigi falan da öğrenilmişti. Yine de o kadar gelişmiş ülkede olmasına rağmen, iyi bir eğitimi olmasına rağmen 'cocugum babasız kalmasın' diyip ayrilmamisti

Kocasının,kendisini bir erkekle aldattığını adım adım öğrenen bir üye vardı, ifşa olduğu için gitti
Geyik topiğini şikayet üzerine kapatılmasına ve topiktekilerin hepsinin yönetimle tartışıp, üyeliklerini iptal ettirip yeni bir site kurmasına neden olduğu düşünülen bir üye vardi

Gümüşhalhal. O konuda bana çok ilginç gelmişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…