Sanki ben de öyle bir üye hatırlıyorum hatta eşi kızkardeşinin giyimine falan karışıyordu ama aynı kişiyse o sonra boşandı.Kız kardeşine inanmayıp eşine inanan üye vardı ben onu okuyunca çok üzülmüştüm (eşi kız kardeşini taciz ediyormuş)aradan zaman geçtikten sonra eşi itiraf etmişti ama iş işten geçmişti
Ay evetYok yahuo başkası
Nisan Kralicesi
Çocukları falan vardı hatta ,fena ifşa olmustuO yazar kadın değil miydi
Kitap satıyordu, Instagram sayfası bulunmuştu.O yazar kadın değil miydi
Büyümek kk da büyümekti tecrübe kazanmaktı ama neyseBen 33um siz 39 galiba..benden çok büyük değilsiniz yani..
Ne büyümesi bu yaştan sonra büyüme hormonlu olur artık..
O konuda sadece kendimi dinlemeliyim ama müstakbel eş kişisi de söz sahibi.
Ben sonrasını bilmiyorum olaylar birbirine karıştıBarışmış mi o?
Ikıncı evliliği idi..
Iki oğlu vardı biri adamındı..
Onu da hatırladımNehirMehir gibi biri vardı, intihar eyilimli
Kalkıp intim suyu muhabbeti yapmış,ki kadın olmama rağmen ben tam bilgi sahibi değilim,yok doğuma girdim falan falanevet ya ben şok olmuştum adamın işi gücü de yoktu zaar
Boşanmadı zatenCutemom nickli üye de aldatildigini öğrendi burada aşama aşama daha sonra bosanmayacagini düşündük o da öyle düşündü ki üyelik iptali yaptırıp gitti
Evet ama sonra takip etmedim unutuldu gittiÇocukları falan vardı hatta ,fena ifşa olmustu
Arkadan ağlayan erkek sever mi,bit bulaştı mayonez maskesi yaptım falan diyorduOnu da hatırladım
Kimden bahsediyorsunuz sizEvet ama sonra takip etmedim unutuldu gitti
Önce blogu bulundu sonra insta youtube hesaplarıO yazar kadın değil miydi
Bunu bilmiyordumOnlardan birisi de fake profille millete benim diye kandırmıştı herkes çok güzelsin falan duyordu
O da iptal ettirip gitmiştiEvet ama sonra takip etmedim unutuldu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?