Şu günlük yazan değil mi?adam başkasıyla evliyken bile benim kocam o diyordu
Hatırlamıyorum ki nihalim. Eskiden nicklerde bakmıyordum kiCute diye mi basliyordu nicki??
Bu da gol değilKaramelek mi ne
Nick şahane uyumluymusKaramelek mi ne
O da mı olduKocasının,kendisini bir erkekle aldattığını adım adım öğrenen bir üye vardı, ifşa olduğu için gitti
Büyüyünce alarsın bizidedigimin tersini yapacaksın madem bebek yapma hadi bakalım kara de
Cute diye mi basliyordu nicki??
CuteMom vardı,eşi ihanet etmiş,ortalık karışır duyulursa falan demistiCute diye mi basliyordu nicki??
Cutemom nickli üye de aldatildigini öğrendi burada aşama aşama daha sonra bosanmayacagini düşündük o da öyle düşündü ki üyelik iptali yaptırıp gittiCute diye mi basliyordu nicki??
Bir de kajmery34 vardı baya popülerdi nisanliydi evlenecekti severek takip ediyorduk ki gitti
Suzansuzi miydi neydi, spermleri suratına sürüp gençleşen var mı diye sorduyduhatırlayan var mı acaba?
Evet onun da bir olayı vardı buymuş demekCutemom nickli üye de aldatildigini öğrendi burada aşama aşama daha sonra bosanmayacagini düşündük o da öyle düşündü ki üyelik iptali yaptırıp gitti
Yok benim anlattığım 2017 de falan olmuştu ama aynı üye buradaysa yine aynısını yapıyordur.Evet hatırladım bunu yakınlarda oldu değil mi??
Ay evet yaSuzansuzi miydi neydi, spermleri suratına sürüp gençleşen var mı diye sorduyduhatırlayan var mı acaba?
Suzan Suzi unutulur mu yaevet evet efsaneydi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?