Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Valla gecen ay yani mart ayi ovu testi kullandim kaldim hamile yumurtlama gununden beri kasiktaki batmalar agri kramplar hic gecmedi bayaaa belimde agriyodu falan bat gununden bigun snra test yapt silik cikti fakat tutunamadi icin dusuk oldu yani belki bebektendir dikakt et sen yinede

Ayy canım yaa geçmiş olsun, rabbim bi daha yaşatmasın böyle bir durum. Allahım sağlıcakla hepimizin kucağını doldursun inşallah. Ovulasyon gününden beri ağrı ve batma hissediyorum bugün şimdiye kadar olmadı ağrı. Belim biraz ağrıyo, ağrıya öyle alıştırmışım kendimi ki olmadığında bi aksilik varmış gibi geliyor. Bir haftam var, inşallah bebiş vardır. Beklemek çok zormuş, zaman geçmiyor sanki. Sen de dikkat et kendine.

Bak simdi bal burda puf nokta stres yapmamak ama dikkat ediceksin tabi hamileymis gibi insaAllah vardir bebisin cok tesekkur edyorum sana allah razi olsun iyi dileklerin icin senden ricam stres yapma dusunme amannn varsa var yoksada olsun onumuzdeki ay olur de bebegim gor bak faydasini greceksin

Bende çalışmalara devam ediyorum. benim bat 16 mayıs. yumurtlama dönemimdeyim şuan. aranıza yeni katıldım. bişey sorcam ? şu ayağını kaldırma, yastık koyma işe yarıyor mu?????

Bende çalışmalara devam ediyorum. benim bat 16 mayıs. yumurtlama dönemimdeyim şuan. aranıza yeni katıldım. bişey sorcam ? şu ayağını kaldırma, yastık koyma işe yarıyor mu?????
Yaklaşık 1 yıldır ayaklarımı havaya dikiyorum ama herkeste böyle yapıyor demek ki ise yarıyor

harbi mi?? ben 3 4 dk duruyorum. sonra kalkıyorum. gün içersinde fazla hareket etmeyin diyorlar.
Neyyy kiz sen az bkliyon en az 20 dk beklemek lazim ben 30 dk bkliuorim yastik kyup bazen 1 saat bekledigim bile olurdu bazende yumurtlama gunu sabah ezan okunmadan kalkip dus alirdim ezan okunmadna sen az bkliyon en az 20 dk bekle derim ben sana

Bu arada totem yapmisim bennnnnnnnn 100lj katlar totem olsun ballarim ben ilk totemi yaptim gelsin bebisler dolsun gobusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…