- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.981
Hehehehhe ayiptir soylemesi bennnnn :))))selam kızlar. konumuz çok aşağılarda kalmış.. kimler çalışmalara devam ediyorum bakalım... benim bat 15 mayıs
Kiz benden 3 gun snra batinnn gelmeyesice bebis gelesiceeeeeselam kızlar. konumuz çok aşağılarda kalmış.. kimler çalışmalara devam ediyorum bakalım... benim bat 15 mayıs
Aminnnm balim bnm insaAllah :)Aminnnnn bu ay allah hepimize nasip etsin işallah başta sana:)
Durmak yok yilmakda yok dusuk uapmama ragmen yola devammm olacak ins bu sefer tutunacak bebislerimiz bize er yada gec :*Bu ay da hüsranama bidahaki ay devam yilmak yok
Valla gecen ay yani mart ayi ovu testi kullandim kaldim hamile yumurtlama gununden beri kasiktaki batmalar agri kramplar hic gecmedi bayaaa belimde agriyodu falan bat gununden bigun snra test yapt silik cikti fakat tutunamadi icin dusuk oldu yani belki bebektendir dikakt et sen yinedeSelam kızlar, ben geçen hafta ovulasyon testine başlamıştım çift çizgiyi gördüm. Çifti gördüğüm gün ertesi gün ve bir sonraki günü değerlendirdim. Ama ovulasyon zamanından beri kasık ağrım ara ara devam ediyor hiç böyle uzun sürmezdi. Kasık ağrısının devam etmesi normal mi sizce, yoksa Bebiş oluşumu var da ondan mı devam ediyor. Bilen varsa cevaplasın lütfen, merak içindeyim.
Ayy canım yaa geçmiş olsun, rabbim bi daha yaşatmasın böyle bir durum. Allahım sağlıcakla hepimizin kucağını doldursun inşallah. Ovulasyon gününden beri ağrı ve batma hissediyorum bugün şimdiye kadar olmadı ağrı. Belim biraz ağrıyo, ağrıya öyle alıştırmışım kendimi ki olmadığında bi aksilik varmış gibi geliyor. Bir haftam var, inşallah bebiş vardır. Beklemek çok zormuş, zaman geçmiyor sanki. Sen de dikkat et kendine.Valla gecen ay yani mart ayi ovu testi kullandim kaldim hamile yumurtlama gununden beri kasiktaki batmalar agri kramplar hic gecmedi bayaaa belimde agriyodu falan bat gununden bigun snra test yapt silik cikti fakat tutunamadi icin dusuk oldu yani belki bebektendir dikakt et sen yinede
Bak simdi bal burda puf nokta stres yapmamak ama dikkat ediceksin tabi hamileymis gibi insaAllah vardir bebisin cok tesekkur edyorum sana allah razi olsun iyi dileklerin icin senden ricam stres yapma dusunme amannn varsa var yoksada olsun onumuzdeki ay olur de bebegim gor bak faydasini greceksinAyy canım yaa geçmiş olsun, rabbim bi daha yaşatmasın böyle bir durum. Allahım sağlıcakla hepimizin kucağını doldursun inşallah. Ovulasyon gününden beri ağrı ve batma hissediyorum bugün şimdiye kadar olmadı ağrı. Belim biraz ağrıyo, ağrıya öyle alıştırmışım kendimi ki olmadığında bi aksilik varmış gibi geliyor. Bir haftam var, inşallah bebiş vardır. Beklemek çok zormuş, zaman geçmiyor sanki. Sen de dikkat et kendine.
Yaklaşık 1 yıldır ayaklarımı havaya dikiyorum ama herkeste böyle yapıyor demek ki ise yarıyorBende çalışmalara devam ediyorum.benim bat 16 mayıs. yumurtlama dönemimdeyim şuan. aranıza yeni katıldım. bişey sorcam ? şu ayağını kaldırma, yastık koyma işe yarıyor mu?????
Hahaha aynen oyle 30 dk beklemek yeterli oluyorrr :)Yaklaşık 1 yıldır ayaklarımı havaya dikiyorum ama herkeste böyle yapıyor demek ki ise yarıyor
Rabbim dualarimizi geri cevirmesin insallahDurmak yok yilmakda yok dusuk uapmama ragmen yola devammm olacak ins bu sefer tutunacak bebislerimiz bize er yada gec :*
Aminnnnn balim aminnnnnnnnnnnnnnRabbim dualarimizi geri cevirmesin insallah
harbi mi?? ben 3 4 dk duruyorum. sonra kalkıyorum. gün içersinde fazla hareket etmeyin diyorlar.Hahaha aynen oyle 30 dk beklemek yeterli oluyorrr :)
Neyyy kiz sen az bkliyon en az 20 dk beklemek lazim ben 30 dk bkliuorim yastik kyup bazen 1 saat bekledigim bile olurdu bazende yumurtlama gunu sabah ezan okunmadan kalkip dus alirdim ezan okunmadna sen az bkliyon en az 20 dk bekle derim ben sanaharbi mi?? ben 3 4 dk duruyorum. sonra kalkıyorum. gün içersinde fazla hareket etmeyin diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?