Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kesinlikle katılıyorum doktora gitmek lazim herşeyden once. İnsallah hamile kalırsınız
Saol canım insallah bebek yapmak bu fıkre sahıp olmak bıle cok cıddı bı ıs bence cok kolay olabilecegı gıbı uzun ugraslarda da olmayabılır rabbim bilir ama yınede her işi ciddiye almak lazım anne olmak sorumluluk almak cıddı iş hepımıze nasip etsın bu duyguyu allah.

Cevap verirmisiniz hamile olan biri tarlusal kullanırsa adet olur mu hamile olduğu için olmaz mı bilen yazsın
Nasi ya sen hamileysen sana boyle bi ilac veremez dr bi anlatirmisin cnm dusuge sebep olur kullanirsan be durumunu bilmiyorum bebegim bana anlatirsan yardimci olurrum bebegim

Tamamlayıcı sağlık sigortası özel hastanelerdeki fark ücretini karşılayan bir sigorta uygulaması. Özel sağlık sigortasındaki gibi ömür boyu yenileme garantisi mevcut ve ayakta tedavileri % 100 e kadar karşılıyor. Ayrıca doğum teminatı da özel sağlık sigortasına göre daha uygun fiyatlarla sigortalıya sunuluyor. Hastanelerde ortaya çıkabilecek ekstra masraflar düşünüldüğünde ve özel sağlık sigortasına bütçesi yetmeyen sigortalı adayları için çok uygun bir sigorta uygulaması. Daha detaylı bilgi almak isterseniz mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Merabalar....bende yeni katildim..
Bende 9 aylik evliyim.gebe kalamiyorum hayit tohumuna basladim cok kisi sifasini bulmus kullandiklari ayhamile kalan var...bakalim bende durumlar ne olacak. Bide bal corek otu tarcin karisimi
...

Merabalar....bende yeni katildim..
Bende 9 aylik evliyim.gebe kalamiyorum hayit tohumuna basladim cok kisi sifasini bulmus kullandiklari ayhamile kalan var...bakalim bende durumlar ne olacak. Bide bal corek otu tarcin karisimi
...
Hormonlarna falan baktırdın mı balım? Ben de bu ay bal çörekotu tarçın yapıyorum bakalım 3.günüm günüm bugün. İnşallah tez vakitte gelir minnoşlarımız

Baktirmammi.hersey yolunda hatta adetim.cok sancili grciyo diye kistim bisiyim vardir diyodum alttan muayene etti adetimin ikinci gunu bi sıkıntin yok dedi.folikasit verdi bi almak.nasip olmadi ama folbiolu tavsiye edende cok bakalim bu ay neler.olacak insallah hayirlisiyla gelir bizim bebislerde

Merhaba hanimlar internet uzerinden indirimli markalarin satisini yapmaktayim.ürün yelpazemiz konusunda fikir sahibi olmak ve indirimlerden faydalanmak icin facebook .....sayfamizı takip edebilirsinz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…