- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Benim de bat 8 nisan. Ben bugun soğan kürüne başladım ekstra olarak. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım bana ve bütün bekleyenlereKizlar merhaba
Kimler mart ayinda çalışmalara devam edip nisan ayini heyecanla bekliyor?
Belirtilerimizi buradan paylasalim
Benim regli yeni bitti yeni bebek düşünmeye basladik 10 nisan bat..
Bende bu ay cok istiyenlerdenim çünki bu ay biz ovulasyonu yakaladık 1,2 nisan regl günüm bakalım nolcaksaBenim de bat 8 nisan. Ben bugun soğan kürüne başladım ekstra olarak. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım bana ve bütün bekleyenlere
Bende bu ay ovulasyon testi alacaktim bulamadim eczanede kaldi oyle. İnsallah tutturmusuzdur ikimizde :)Bende bu ay cok istiyenlerdenim çünki bu ay biz ovulasyonu yakaladık 1,2 nisan regl günüm bakalım nolcaksa
Bende incir ve havuç kürü 4-5 gün uyguladım ve bıraktım sonra. Simdi de soğan kürü yapmaya calisiyorum insallah devamı gelirBen cumartesi günü hasta olacağım ve incir kurune başlayacağım
Amin canim.nekadardir bebek düşünüyorsunuz?Benim de bat 8 nisan. Ben bugun soğan kürüne başladım ekstra olarak. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım bana ve bütün bekleyenlere
İncir kuru ise yariyormuş ama etkilimisBende incir ve havuç kürü 4-5 gün uyguladım ve bıraktım sonra. Simdi de soğan kürü yapmaya calisiyorum insallah devamı gelir
Ben cumartesi günü hasta olacağım ve incir kurune başlayacağım
1 senedir dusunuyorum. Yaklaşık 8-9 ay önce dış gebelik geçirdim bideAmin canim.nekadardir bebek düşünüyorsunuz?
Bende bu ay cok istiyenlerdenim çünki bu ay biz ovulasyonu yakaladık 1,2 nisan regl günüm bakalım nolcaksa
1 senedir düsunuyorduk. Gecen sene yzın dış gebelik geçirdim. 4 ay korundum. Su anda 5-6 aydır istiyoruz. Hayırlısı insallah en kısa zamanda rabbşm saglıkla nasip eder cümlemize. Sen?Nekadardir düşünüyorsunuz canim bebek? Bende bu ay hasta olirsm önce soğan sonra incir kuru deneyecegim bu arada adacayida içe bilirsin
Ben gecen ay korunmaya biraktik ama bebek icin öyle bir cabamiz olmadi hastalandim bu ay biraz daha dikkatliyiz. Çok geçmiş olsun bu arada.1 senedir dusunuyorum. Yaklaşık 8-9 ay önce dış gebelik geçirdim bidesen ne kadardır istiyordun?
Ben sordum eczaneye kızlar 24 milyon dediAy inş.canim. haber verirsin bize bu arada eczaneden mi aldin testi ve fiyatini öğrenebilir miyim? Bu ay regli olursam bende ovulasyon testine denerim muhtemelen
Cok tesekkur ederim canım. Hayırlısı ile insallah olur dizinde. Sen daha yenisin o ZamanBen gecen ay korunmaya biraktik ama bebek icin öyle bir cabamiz olmadi hastalandim bu ay biraz daha dikkatliyiz. Çok geçmiş olsun bu arada.
Hormonlari duzenliyormus canim bide adet düzensizliği olanlari düzene koyuyormus bide hamile kalmyi kolaylastiriyormus. Yumurtlamaya faydasi varmis.günde bir fincan en fazla iki fincan içmek gerekmiş.yumurtlama gününe kadar icebilirsin.normalde hamile kalanlara onerilmiyormus düşük yatirabilirmis adetin ilk gününden 12_13.güne kadar icebilirsinAda çayı neye iyi geliyor
İyiymis canim. Denemekte fayda var?Ben sordum eczaneye kızlar 24 milyon dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?