- 6 Mayıs 2016
- 9.155
- 9.083
- 198
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #2.421
Kuru fasulyede oldugunu bilmiyordum.. vay be iyimis gercekden kan sonuclarin aman nazar degmesin..
Amin inşallah Allahım herkese nasip etsin bütün iyi dileklerim hepinizle
Amin canım ooo kuru fasulye altın kadar değerli :) canan karatay bile demiştiki kuru fasulye ve soğan dünyanın en iyi yemeği
Hadi bakalım hayırlısı :)Yok canim ilk defa kullancam bende.. forumda herkes cok bahsetmis faydasinida gormuşler.. Denemekden ne zarar gelir ki.. simdide bulgur pilavi yaptim bol folik asit tuketelim bakalim :))
Aynen oyle canım stresten adetlerim 20 gün gecikti. Bu ay yapmamaya calisiyorum hayırlısi bakalım...kürleri uygulamak iyi ama önce bi kendini rahatlat,stresten arın daha iyi olur
evet bencede en mantıklısı bu ay hiç bişey düşünme ekstra bisey de yapma hayırlısı hakkımızzda inşallahHastalandim canim.artik pek siteye takilmiyorum dusunmemeye calisiyorum bidaha reglimden önce testte yapmayacağım çift çizgiden sonra baya bir hayal kirliliği oldu bende canim
Adet belirtileri yaşıyo musun?Merhaba arkadaslar atesini kontrol eden oldumu hic? Benim adetime 2 gun var dil altindan 36.7 koltuk altindan 36.4
Yumurtlama zamanlarında ateş hafif artıyo diye biliyorum o da en 36,9 du sanırım hissedilmiyomuş o da zaten. kan testinde senin çıkabilir ama birliktelikten 12 gün sonra çıkabiliyomuş.Sadece 2 gundur rahime dogru bir baski olustu
benimkide aynı hatta koku var ben idrar yolu enfeksiyonu oldumu düsünüyorum ama.Yok lekelenme yok ama idrara hem cok cikiyorum hemde rengi cok koyulasti
buda farklıymıs hiç duymamıstım:) adet bittinden sonra hep korunarak mı birlikte olmustunuz.Benim kizim adet olacagim gun oldu. Nasil olsa adet olucam diye koyverdik oda tuttu. Oyuzden cok yumurtlama falan inanmiyorum ben Allah bilio gercekten
İnşallah olmuştur cnmArkadaslar adetime son 1 gun sol ayagimda cekilme ve ic camasirima sari leke geldi ama atesim hala 37 cok korkuyorum bu ayda olmadi diye
Hayırlı cumalar cnm inşallah pozitif çıkar. bat geçmişmiydiHayırlı cumalar kizlar. Ben dün dayanamayip kan verdim. Bugün alicam inşaallah sonucu. Dua edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?