- 1 Şubat 2015
- 335
- 107
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.281
ıns canım ya :))))))Balim o banada oldu gecen ay ama drt farkli testte cikti snra on gun gecikmenin pesi adet oldum ilk parca geldi benden muhtemelen kimyasaaldi neyse simdi sen bekliyosun yarin adet olmassan ertesi sabah ilk idrarla test yapiyosun bak balim bacucum ama icimden bi ses var dyo ama bekle
amin cnm saolO zman biraz daha bekle vallahi bnde kayitsiz kaldim bu konudahayirlisi olsun
Balim o banada oldu gecen ay ama drt farkli testte cikti snra on gun gecikmenin pesi adet oldum ilk parca geldi benden muhtemelen kimyasaaldi neyse simdi sen bekliyosun yarin adet olmassan ertesi sabah ilk idrarla test yapiyosun bak balim bacucum ama icimden bi ses var dyo ama bekle
Senin durumun ilk testte sabh yaptim aksam bi baktim czgi silik ciktiBenim durum mu oldu sana arkadasin ki mi bacim
amin cnm saol
Ama snra drt ayri test yaptim ovula fortest forza mi neydi hatrlamiyorum al bi de vardi sanirim hepsknde silik czgi cikti ama aaaa on gun snra parcayla kanama gekdi adet oldum yaniBenim durum mu oldu sana arkadasin ki mi bacim
zaten gecen o yıkılmayı yasadım ama bı yandan adet gecmesı cızgılerBn umutlanma Dye dedim canım sonra yıkımı kötü oluyo malesef
Senin durumun ilk testte sabh yaptim aksam bi baktim czgi silik cikti
Oyle degil bacum vardi bnde ama kimyasal oldu yani bnmki farkli sendede olabilor bebis bacumO zaman bende de yok kardes ya
zaten gecen o yıkılmayı yasadım ama bı yandan adet gecmesı cızgıler
20 yasındayım ben 10 ay oldu yaklasık evlenelı 1 buuck 2 yıl olduSenin Yaş kaç canım kaç aydr istiyosn
20 yasındayım ben 10 ay oldu yaklasık evlenelı 1 buuck 2 yıl oldu
Bsnami dyon gi yptim tabiNe bildun kan yaptılar mi
ahahahhahahaha cnm ben anlamadım yaaaa bu ısten zatennnn :) haberdar ederm bn sızıde amaBizlerle berabersin bizim bünyelerinde genç herhal tutmiii bebek
Bsnami dyon gi yptim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?