Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Merhaba kızlar benim adete 4 gün var 1,5 yıldır istiyoruz insallah bu ay tutmustur ufak tefek sorunlarimiz var tabi esimle takdir Allahtan tabi rabbim nasip edince her türlü olur ..

En erken sensin galiba :)
Insallah allahm hayirlisini versin canimm...
Eşlede ufak tefek sorunlar hep olur onemli olan buyutmemek..

Selam kizlar :KK3:
Incir kürü yapacaklar dikkatli olun prolaktini yükseltiyor.. Prolaktinde gebe kalmayi zorlastiriyor .. Hormon testi yaptirip prolaktininizi ögrenip öyle tuketin inciri havucu..
Folic asit kullaniyormusunuz ? Inofolic şaseyi tavsiye ederim icinde vitaminde var yumurtanin kalitesini arttiriyor..
Ovulasyon testi internette ucuz eczanede pahali internetten alabilirsiniz..
Son birsey daha ovulasyon gununuzu hesapladiktan sonra yaki kullanip belinizi sicak tutabilirsiniz yakiyla gebe kalan çok..
Hepinize iyi gecelerr:KK25:

Folic kullaniyorum ben bir buçuk ay old baslayali.incir kururnun ilk defa duyuyorum prolaktini yukselttigini.yakiyi duydum ama çok yakiyor dayanamzsin diyorlar. Senin varmi çocuğun?

slm kızlar, ben bugün regl oldum, yumurtlama takvimine göre denk getirdik ama olmadı , reglim bitsin bende ovülasyon testi alıp yapacağım bu ay, T tostos16 tşkler marka konusunda da yardımcı oldun senin haberinide merakla bekliyoruz;)

kızlar ben de bebiş istiyorum artk daha ilk defa deneyeceğiz,8 aylık evliyim.İlk defa bebiş deneyecekler için önerileriniz nelerdir:KK73:bu arada bugün folik asit kullanmaya başladım:cool:

slm kızlar, ben bugün regl oldum, yumurtlama takvimine göre denk getirdik ama olmadı , reglim bitsin bende ovülasyon testi alıp yapacağım bu ay, T tostos16 tşkler marka konusunda da yardımcı oldun senin haberinide merakla bekliyoruz:KK66:
rica ederim canım inşallah nisan da işe yarar ovulasyon testi senden de güzel haberler alırız ben beklemedeyim ne zormuş :) bu arada etiketlemeyi nasıl yaptın

rica ederim canım inşallah nisan da işe yarar ovulasyon testi senden de güzel haberler alırız ben beklemedeyim ne zormuş :) bu arada etiketlemeyi nasıl yaptın
@ işaretine basıyorsun sonra boşluk vermeden etiketlemek istediğin kişinin nickname ini yazıyorsun çıkıyor zaten :KK66:

Ben ben ben :) klomen ve çatlatma iğnesi sonucu nisanı bekliyorum. İnşallah rabbimin izniyle sağlıklı ve hayırlı bi şekilde evlatlarımıza kavuşuruz. Ben hayatımda hiçbirşey için bu kadar çok dua etmedim bu kadar çok ağlamadım. İnşallah olucak hepimizin yılmak yok! Çünkü kader gayrete aşıktır!!!! :KK200::anneadayı::KK46:

Ben ben ben :) klomen ve çatlatma iğnesi sonucu nisanı bekliyorum. İnşallah rabbimin izniyle sağlıklı ve hayırlı bi şekilde evlatlarımıza kavuşuruz. Ben hayatımda hiçbirşey için bu kadar çok dua etmedim bu kadar çok ağlamadım. İnşallah olucak hepimizin yılmak yok! Çünkü kader gayrete aşıktır!!!! :KK200::anneadayı::KK46:
Hayırlısı ile tez zamanda alalım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza inşallah :)

kızlar ben de bebiş istiyorum artk daha ilk defa deneyeceğiz,8 aylık evliyim.İlk defa bebiş deneyecekler için önerileriniz nelerdir:KK73:bu arada bugün folik asit kullanmaya başladım:cool:
Mümkünse ilişkiden sonra bacaklarını kırıp sırt üstü yat bacaklarını kendine doğru çek yani. Eger mümkünse de ilişkiden sonra 1 saat hiç kalkma. Ve yumurtlama öncesi ilişkiye önem ver. Bir jinekoloğa muayene ol ve Allaha dua et :) inşallah bebeğin tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelir sana

Canim ya inş. Bu ay yakalarsiniz bebisi.ne kadarsir ugrasiyorsun.bide çatlatmak iğnesi hakkında bilgi verirmisin hangi durumlarda yapiliyo?

Canim ya inş. Bu ay yakalarsiniz bebisi.ne kadarsir ugrasiyorsun.bide çatlatmak iğnesi hakkında bilgi verirmisin hangi durumlarda yapiliyo?
Canm ben evlendiğimden beri hiç korunmadım 20 ay oldu ama ama baslarda özen göstermiyordm ilk 1 sene hiç özen göstermedim ilişkiden snra direk kalktım vajinamı yıkadım hatta vajinal duş yaptm ( zararlı oldugunu bilmiyordm) yani korunmuyordum ama hamile kalmak işin ugrasmıyordum adet duzensizligim de vardı. Sonra gecen sene Nisan ayında doktora gittim dedim hamile kalmak istiyorum neler yapmam gerekiyor falan filan bana dedi ki sen polikistik over hastasısın hamile kalman çok zor!!! Beynimden vurulmuşa döndüm. Bir daha o doktora gitmedim. Aradan iki ay gecti baska bi doktora gittim. Dedi ki pko sun ama çözülmeyecek bisorun değil. Hormon testlerini yapıp yolumuza bakalım dedi. Tün testlerim yapıldı hepsi normal çıktı sadece insilünüm yuksek cıktı 54 cıktı ( normalde 10 falan olması gerekiyormş) snra dedi glucophage kullanacaksın bu hem insilünü düzene sokacak hemde yumurtalıklarını calıstrp hamile kalmanı sağlayacak ( çünkü pkodan dolayı yumurta tembelliğim vardı) sonra tamam dedim 1 temmuzda basladım ilaca masallah o ilaç bana çok iyi geldi. İlaçtan bir ay snra adetlerim düzenledi bayaa kilo verdim ( kiloluyum bu arada) . Snra doktorum iyi gidiyorsun dedi ilaca devam et ve 3 ay snra gel dedi inşallah hamile kalırsın dedi ve beni yolladı. O 3 ayda hamile kalamadım ama hersey iyi gidiyordu. Neyse 3 ay doldu ve tekrar doktoruma gittim. Hamile kalamadım dedim tamam dedi ozaman klomen tedavisine başladık ben Aralık ayında klomen kullandım adetin 3. Gununde basladım gunde 2 tane 5 gun içtim. ilaç bitince 1 gun snra kontrole gittim 2 tane kaliteli yumurtam olmustu. Doktor çok iyi dedi bir kaç defa daha yumurta takibi yaptıktan snra bana ilişki gunleri verdi. O ilişki günlerine uyduk ve adet gunum geldi çattı adet olmadım hemen bir idrar testi yaptım o da neee!!! Hamileydimm!!! Kan testi yaptrdık evet Hamileydimm dünyalar benim oldu derken 5 gun snra düşük yaptım. Kimyasal gebelikmş dünyalar basıma yıkıldı :(
Neyse dedim hayat devam ediyor. Korunmamaya devam ettik ve 1 ay gecti doktorum tekrar klomen kullanalım dedi tamam dedim bu ay klomen kullandım gene aynı sekılde kullandım. Doktorum bu ayda çatlatma iğnesi yapalım dedi 18 martta çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurtam olusmustu bu ay. Doktor ilişki gunleri verdi onları değerlendirdik ve şimdi beklemedeyim. İnşallah olur. Çatlatma iğnesi yumurta yeterli boyuta ulaştıktan snra yumurtayı catlamak için kullanılıyor. Ay cok konustum sanırım biraz uzun oldu kusura bakma :) inşallah benm kadar kimse ugrasmaz hemen hamile kalır herkes.

Canm ben evlendiğimden beri hiç korunmadım 20 ay oldu ama ama baslarda özen göstermiyordm ilk 1 sene hiç özen göstermedim ilişkiden snra direk kalktım vajinamı yıkadım hatta vajinal duş yaptm ( zararlı oldugunu bilmiyordm) yani korunmuyordum ama hamile kalmak işin ugrasmıyordum adet duzensizligim de vardı. Sonra gecen sene Nisan ayında doktora gittim dedim hamile kalmak istiyorum neler yapmam gerekiyor falan filan bana dedi ki sen polikistik over hastasısın hamile kalman çok zor!!! Beynimden vurulmuşa döndüm. Bir daha o doktora gitmedim. Aradan iki ay gecti baska bi doktora gittim. Dedi ki pko sun ama çözülmeyecek bisorun değil. Hormon testlerini yapıp yolumuza bakalım dedi. Tün testlerim yapıldı hepsi normal çıktı sadece insilünüm yuksek cıktı 54 cıktı ( normalde 10 falan olması gerekiyormş) snra dedi glucophage kullanacaksın bu hem insilünü düzene sokacak hemde yumurtalıklarını calıstrp hamile kalmanı sağlayacak ( çünkü pkodan dolayı yumurta tembelliğim vardı) sonra tamam dedim 1 temmuzda basladım ilaca masallah o ilaç bana çok iyi geldi. İlaçtan bir ay snra adetlerim düzenledi bayaa kilo verdim ( kiloluyum bu arada) . Snra doktorum iyi gidiyorsun dedi ilaca devam et ve 3 ay snra gel dedi inşallah hamile kalırsın dedi ve beni yolladı. O 3 ayda hamile kalamadım ama hersey iyi gidiyordu. Neyse 3 ay doldu ve tekrar doktoruma gittim. Hamile kalamadım dedim tamam dedi ozaman klomen tedavisine başladık ben Aralık ayında klomen kullandım adetin 3. Gununde basladım gunde 2 tane 5 gun içtim. ilaç bitince 1 gun snra kontrole gittim 2 tane kaliteli yumurtam olmustu. Doktor çok iyi dedi bir kaç defa daha yumurta takibi yaptıktan snra bana ilişki gunleri verdi. O ilişki günlerine uyduk ve adet gunum geldi çattı adet olmadım hemen bir idrar testi yaptım o da neee!!! Hamileydimm!!! Kan testi yaptrdık evet Hamileydimm dünyalar benim oldu derken 5 gun snra düşük yaptım. Kimyasal gebelikmş dünyalar basıma yıkıldı :KK43:
Neyse dedim hayat devam ediyor. Korunmamaya devam ettik ve 1 ay gecti doktorum tekrar klomen kullanalım dedi tamam dedim bu ay klomen kullandım gene aynı sekılde kullandım. Doktorum bu ayda çatlatma iğnesi yapalım dedi 18 martta çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurtam olusmustu bu ay. Doktor ilişki gunleri verdi onları değerlendirdik ve şimdi beklemedeyim. İnşallah olur. Çatlatma iğnesi yumurta yeterli boyuta ulaştıktan snra yumurtayı catlamak için kullanılıyor. Ay cok konustum sanırım biraz uzun oldu kusura bakma :) inşallah benm kadar kimse ugrasmaz hemen hamile kalır herkes.
Ne güzel anlatmışsın canım ya :) bişi sorcam pko olduğun nasıl belli oluyor ben kontrole gittim gebe kalmak istiyorum diye vajinal ultrason yaptı yumurtalıkların da sorun yok rahmin in durumu çok iyi hamile kalabilirsin dedi yolladı bişi olsa pko gibi çıkardı dimi

Back
X