- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #1.441
hayırlısı olsun cnm ya moralim çok bozuk ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmek yok kızlar. Dua edecez sabredecez rabbimize sığınacaz insallah. O bizi bizden daha iyi bilir. Vakti Zaman'ı gelince hersey olacak insallahhayırlısı olsun cnm ya moralim çok bozuk ya![]()
Rabbim buyuk bacim grip oliyorum anladim ama ben gene dusuk olcak kimyasal mi bilmiyorum ama gene grip oluyorum ya![]()
cok tesekkür edrim cnm bnm iyiki varsınız ya bu gece ryamda çilek yiyodum sabır ya sabır rabbim byukElifiiiiimm güzel kardeesiiimm ne bu umutsuzluk ne bu hal noluyo kızlarolabilir adet oolabilirz bu ay olmamış olabilir ama bu demek değil ki bidahaki olmayacak kafaya Takmasakta taksak da olacağı zaman oluyo kuzenim 8 aylık evli eşiyle beraber çok takiyolardi ama hamile iki aylık bu Rabbimin bize bictigi zamanla alakali sakin üzülmeyin dua etmekten başka care mız yok ve evet neyi çok dilersek Rabbim bizi onunla sinar Rabbimden iyi bilemeyiz Allahım hayırlı evlat versin hayırsız olup büyüyünce ne olacak ?? Sadece küçük. Minik haliyle kalmayacak sağlıklı versin Rabbim bunları düşünün ltfen burd bbirbirimize destek olmaliyz emin olun etrafta hiç kimse anlamiyo
cok tesekkür edrim cnm bnm iyiki varsınız ya bu gece ryamda çilek yiyodum sabır ya sabır rabbim byuk
haklısın bacım ya cok haklısın dua edcez brbirimizeSabredicez tabi bunda bi eğlencek bişey bulmaliyoz bakın birbirimizi tanıdık kader arkadaşı olduk muhabbet sohbet ne hoş yoksa nerde bulurduk birbirinizi üzülmek yok sakin duymucm gormcem öyle şeyler duverm !! Nabak Allahm vericem nasılsa kaciyz mu Yooo :))
haklısın bacım ya cok haklısın dua edcez brbirimize
tık yok aksine akıntım yoğunlştı camasra az geliyo ama peceteye gayet ygun akıntı geliyo mide blntım arttı sudan ble tksniyorumAdet felan oldun mu durum ne
tık yok aksine akıntım yoğunlştı camasra az geliyo ama peceteye gayet ygun akıntı geliyo mide blntım arttı sudan ble tksniyorum
evet ya haklısın morl klmadı bndeBende olamadım çok sinir bozucu
sabır sabır allah byukBende olamadım çok sinir bozucu
sabır sabır allah byuk
AynenAllah var keder yok :)
aynen öyle cnımAllah var keder yok :)