Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kızlar ben bu ay soğan kürü yapmıştım çok umutluydum. Adetim 2 gün gecikti ama testler sürekli negatif cikiyor :( ne adet belirtim var ne de hamilelik :( sanki adetim yeni bitmiş gibi hic belirti yok vücudumda... Neden böyle oldu acaba :(

bekle canım sabır evt bakalım ne çıkıcak ben bugün yaptım silik çizgi çıktı ama gene göz yanılması var geçen ay gibi umut edip adetimi gereksiz geçirtmiştim açıkcası beyin bu konuda okadar etkileniyorki kan testi yap negatifi görünce ancak inanıyor sonra kırmızıları salıyor sen bekle ama 3-4 gün sonra kandan yaptır kistleşmeden

Kızlar ben bu ay soğan kürü yapmıştım çok umutluydum. Adetim 2 gün gecikti ama testler sürekli negatif cikiyor :KK43: ne adet belirtim var ne de hamilelik :KK43: sanki adetim yeni bitmiş gibi hic belirti yok vücudumda... Neden böyle oldu acaba :KK43:
Canım bi hafta dolduğunda adet olmamışsan doktoruna görün derim ben

Evet kızlar beklicem mecbur :( normalde adetlerim düzenlidir gecikmez boyle. Belirtim de yok hiç kafam çok karışık yaa :( Allahım sabır ver bizlere...

bekle canım sabır evt bakalım ne çıkıcak ben bugün yaptım silik çizgi çıktı ama gene göz yanılması var geçen ay gibi umut edip adetimi gereksiz geçirtmiştim açıkcası beyin bu konuda okadar etkileniyorki kan testi yap negatifi görünce ancak inanıyor sonra kırmızıları salıyor sen bekle ama 3-4 gün sonra kandan yaptır kistleşmeden
Seninde mi bar gecti canım? İnsallah hamilesindir

Kizlar gene test yaptim evde gene silik cikti ve baya snr akayboldu bizde ablamla kararlastrdik braz daha beklicez oyle gdecem dedidigi gibi kanda cikmayabilir hemen bndr braz beklocem bakalim nolcak en gec carsamba gderim dra bi on oniki gum olsun en kesin snucu anlarim cnki halen belirti ve batmalar bulantilar hassaasiyetler veee akinti devam ediyo yogun sekilde oyuzden beklicem biraz hayirlisi kizlar ya acele edip strese girmeye gerek yok napim baska kafami toplayamiyom smdo rahatladim ama tekrar silik grunce gorumcemde dedi ilkkez byle oldu bekle az dedi

Esim hemen oluvericek zannediyor siz kac aydir istiyorsunuz biz aralik ocakgibi basladik bu normal diyorum daha yeni diorum sabredemiyor benide strese soktu cok mutsuzum ya :KK43:(((
Canim biz nerdeyse 1 sene oldu. Temmuz gibi dış gebelik geçirdim. 4 ay korunduk. Simdi 5-6 aydır istiyoruz ama olmuyor. Bat geceli 2 gun oldu ama testler negatif cikti hep. Hic belirtim de yok zaten :(

Bence bi an once git canım yukselmisse vardır zaten yoksa adetin bari gelsin rahatla ki diğer aya hemen hhazırlan
Kizlar gene test yaptim evde gene silik cikti ve baya snr akayboldu bizde ablamla kararlastrdik braz daha beklicez oyle gdecem dedidigi gibi kanda cikmayabilir hemen bndr braz beklocem bakalim nolcak en gec carsamba gderim dra bi on oniki gum olsun en kesin snucu anlarim cnki halen belirti ve batmalar bulantilar hassaasiyetler veee akinti devam ediyo yogun sekilde oyuzden beklicem biraz hayirlisi kizlar ya acele edip strese girmeye gerek yok napim baska kafami toplayamiyom smdo rahatladim ama tekrar silik grunce gorumcemde dedi ilkkez byle oldu bekle az dedi

Back
X