- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #1.561
24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bnde yeni katildim aranıza ☺Ben İstanbul 24 1.5 yıllık evliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bnde yeni katildim aranıza ☺Ben İstanbul 24 1.5 yıllık evliyim
Hosgeldin canım24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bnde yeni katildim aranıza ☺
Canım bi hafta dolduğunda adet olmamışsan doktoruna görün derim benKızlar ben bu ay soğan kürü yapmıştım çok umutluydum. Adetim 2 gün gecikti ama testler sürekli negatif cikiyorne adet belirtim var ne de hamilelik
sanki adetim yeni bitmiş gibi hic belirti yok vücudumda... Neden böyle oldu acaba
![]()
Seninde mi bar gecti canım? İnsallah hamilesindirbekle canım sabır evt bakalım ne çıkıcak ben bugün yaptım silik çizgi çıktı ama gene göz yanılması var geçen ay gibi umut edip adetimi gereksiz geçirtmiştim açıkcası beyin bu konuda okadar etkileniyorki kan testi yap negatifi görünce ancak inanıyor sonra kırmızıları salıyor sen bekle ama 3-4 gün sonra kandan yaptır kistleşmeden
yok dah<a 5 gün var benım ama dünya kadar test aldım deneyeyim dedim gene o hayalet çizgi çıktıSeninde mi bar gecti canım? İnsallah hamilesindir
Çok iyi canım 5 gün onceden ciktiysa silik bat geçsin koyulaşir insallah.yok dah<a 5 gün var benım ama dünya kadar test aldım deneyeyim dedim gene o hayalet çizgi çıktı
Hosgeldin :)24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bnde yeni katildim aranıza ☺
Canim biz nerdeyse 1 sene oldu. Temmuz gibi dış gebelik geçirdim. 4 ay korunduk. Simdi 5-6 aydır istiyoruz ama olmuyor. Bat geceli 2 gun oldu ama testler negatif cikti hep. Hic belirtim de yok zatenEsim hemen oluvericek zannediyor siz kac aydir istiyorsunuz biz aralik ocakgibi basladik bu normal diyorum daha yeni diorum sabredemiyor benide strese soktu cok mutsuzum ya(((
Daha yenisiniz fazla stres yapmayın canım sizEsim hemen oluvericek zannediyor siz kac aydir istiyorsunuz biz aralik ocakgibi basladik bu normal diyorum daha yeni diorum sabredemiyor benide strese soktu cok mutsuzum ya(((
Kizlar gene test yaptim evde gene silik cikti ve baya snr akayboldu bizde ablamla kararlastrdik braz daha beklicez oyle gdecem dedidigi gibi kanda cikmayabilir hemen bndr braz beklocem bakalim nolcak en gec carsamba gderim dra bi on oniki gum olsun en kesin snucu anlarim cnki halen belirti ve batmalar bulantilar hassaasiyetler veee akinti devam ediyo yogun sekilde oyuzden beklicem biraz hayirlisi kizlar ya acele edip strese girmeye gerek yok napim baska kafami toplayamiyom smdo rahatladim ama tekrar silik grunce gorumcemde dedi ilkkez byle oldu bekle az dedi