Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Benimde yarın belli olacak neler olup olmadığı haydi bakalım kuzucugummmm rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberlerle buraya doneriz
Aminnnnnn insaAllah balim benim icim icimi yiyi len bu nasi bi he6can sanki hamileligimi ogrenecem saka gibi en azindan saglikli cikalimda acelesi yok bebegin canim ....

Edebilirsin canim 15 gün kullanacaksin kuru öyle yaziyordu bide ben ovulasyon testi alacagim yumurtlama gününü hesaplama için
Tamam canım. Ben dün akşam siparişi verdim hemencik bence sende bekleme al bitane yoksa bu şekilde gününü tutturamicaz☺️

Yeni
Ay merabalar kızlar ben bu ilacı progynova yi adet düzensizliği var diye kullaniorm 8 aylık evliyim korunmasz güzel ilişkimiz var Dr adet düzenlesin diye bu ilacı verdi hormon tembel calisiomus fakat son 2 adet hapım kaldı ama su 2 3 gündür midem çok bulanio ve arada başım donuo ilacın etkisi midir yoksa bebis mi :))

Canim şimdi siparişi verdim ben sen daha önce kullandin mi ben ilk defa kullanacagim bu ay baslamayacagim gelecek ay baslayacagim eşim yurtdisinda olacak yumurtlama günümde
Bu arada kargo kaç günde gelir
Bende mayista basliyacagim canim insallah 2 tane kullandim denemek icin ama tabi 1 cizgi cikti :) cunku yumurtlama donemi disinda yapmistim. 2 gunde geliyor canım

Bende mayista basliyacagim canim insallah 2 tane kullandim denemek icin ama tabi 1 cizgi cikti :) cunku yumurtlama donemi disinda yapmistim. 2 gunde geliyor canım

İnş bu ay güzel haberleri aliriz benim bugün 10. Günüm 16 sinda yumurtlama akintisini görüyordum ama eşim bu hafta yurtdisinda gidiyor bende bir iki gün testi deneyeyim diyorum

25inde adet olmam gerekiyor. Bakalim olmazsam hamile olabilirim ama biraz imkansiz gibi. 16.gun ovulasyon testinde silik cikmisti.17.-18.-19. Gun iki cizgi cikti.gun gun belirginlesti cizgiler.biz esimle 18. Gun iliskimiz oldu.sonrasinda bir hafta sonrasi iliskimiz oldu.ovulasyon testi yetmedigi içün (1 tanesini ben telef ettim) cift cizgiden sonraki ilk cizgisiz gunu bilemiyorum. Acaba hangi gun yumurtladim.hamile miyim.hicbir belirti yok.kafamda deli sorular, heyecan...bu stres adetimi geç getirse hamileyim diye sevincem sinra yine hüsran:KK17::KK17::KK17::KK47::KK47::KK47::KK47::confused::confused::confused:

Back
X