Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bakalım ne dicek açıkcazı ben bitane aldırdım şimdi köpek gibi pişmanım ama ne fayda.benim kalça çıkığım var doğum biraz riskli geçti doktor enaz 3sene araya koy dedi doğumdan 6ay sora hamile kalınca sonlandırmak zorunda kaldım
uZuldum ya sezeryan olirdu belki nasip degilmis ama ya ins olsa keske oyle olsam bi tanede olsa olsun bebegim ya hayirlisiyla kucagimiza alalim insaAllah

uZuldum ya sezeryan olirdu belki nasip degilmis ama ya ins olsa keske oyle olsam bi tanede olsa olsun bebegim ya hayirlisiyla kucagimiza alalim insaAllah
Ben aksine sezeryandan çok korkuyorum
Benim doğumfa eşime evrak imzalatmışlar mesuliyet kabul etmiyoruz die eşimde çocuk değil karımı kurtarın demiş hemşireler öyle anlatıyodu bebeği eşime uzatmışlar önce karımı verin demiş.
Oyüzden eşimde aldırma konusunda hiç karışmadı sağlığın için iyisi neyse onu yap dedi.
Ama bu sefer ölcemi bilsem üst üste yapcam.
Rabbim şu 3ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin

Ben aksine sezeryandan çok korkuyorum
Benim doğumfa eşime evrak imzalatmışlar mesuliyet kabul etmiyoruz die eşimde çocuk değil karımı kurtarın demiş hemşireler öyle anlatıyodu bebeği eşime uzatmışlar önce karımı verin demiş.
Oyüzden eşimde aldırma konusunda hiç karışmadı sağlığın için iyisi neyse onu yap dedi.
Ama bu sefer ölcemi bilsem üst üste yapcam.
Rabbim şu 3ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin
Amin aminnnnn balim bnm ;) bend eolsa keske tek duam bu bnmde hele olsun dotunh isiricam onun

İnşallah olur ya valla kalben istiyom rabbim hızır as. Gibi o hızda nasip etsin
Ahhh ahhh eger olsa bebek erkek olursa esik adini hizir koycakmis kiz olursada ben ecrin koycam diyodum esim kizda olsa erkekte olsa keske olsa dyo ahhh ahh insaAllah rabbim nasio etsin ;) vallahi ikizde olsa gikim cikmicak yaaa

Merhaba bakarmisiniz adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzenli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam testim laboquick
2016-05-10 22.23.43.webp

Merhaba bakarmisiniz adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzenli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam testim laboquickEki Görüntüle 1830203
9 gun yumlamissin ;)3 gun calossssss full time

Ayaklarım donuyo yine şimdi ısıtıcıyı açtım ısıtıyorum sizdede oluyormu kızlar kan tahlilimde kansızlıkda çıkmadı adet dönemim diye etkisi var biliyorum ama geneldede el ayak çok üşür bendeo_O

Back
X