- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.341
Ben düşünebiliyorumHahahaha ben ikinciye 8 sene karar veremedim 3. Yu dusunemiyorum :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben düşünebiliyorumHahahaha ben ikinciye 8 sene karar veremedim 3. Yu dusunemiyorum :))
uZuldum ya sezeryan olirdu belki nasip degilmis ama ya ins olsa keske oyle olsam bi tanede olsa olsun bebegim ya hayirlisiyla kucagimiza alalim insaAllahBakalım ne dicek açıkcazı ben bitane aldırdım şimdi köpek gibi pişmanım ama ne fayda.benim kalça çıkığım var doğum biraz riskli geçti doktor enaz 3sene araya koy dedi doğumdan 6ay sora hamile kalınca sonlandırmak zorunda kaldım
Valla bi olsun da arya cok koymicam eger bi olsa arada iki sene olur gerci rabbimin isine karismam kesinlikle bi denecikt eolsa rabbim versin bebisBen düşünebiliyorum![]()
Ben aksine sezeryandan çok korkuyorumuZuldum ya sezeryan olirdu belki nasip degilmis ama ya ins olsa keske oyle olsam bi tanede olsa olsun bebegim ya hayirlisiyla kucagimiza alalim insaAllah
Dert etme dua et allah inşallah sana 3üz versin☺uZuldum ya sezeryan olirdu belki nasip degilmis ama ya ins olsa keske oyle olsam bi tanede olsa olsun bebegim ya hayirlisiyla kucagimiza alalim insaAllah
Testin oyunu olmasınBacikolar bugün capcanlı bir tek çizgi gördüm 2.çizginin hayaleti bile yoktu büyüteçle bile baktım yoh çıkmirbakalım ne zaman olacam adet
bana yumurtalığımın bir oyunu mu bu![]()
Testin oyunu olmasın![]()
Versindr ikiz ucuz tek farketmez ya bebegim ahhh keske bi olsaaa bende raziyimDert etme dua et allah inşallah sana 3üz versin☺
Amin aminnnnn balim bnmBen aksine sezeryandan çok korkuyorum
Benim doğumfa eşime evrak imzalatmışlar mesuliyet kabul etmiyoruz die eşimde çocuk değil karımı kurtarın demiş hemşireler öyle anlatıyodu bebeği eşime uzatmışlar önce karımı verin demiş.
Oyüzden eşimde aldırma konusunda hiç karışmadı sağlığın için iyisi neyse onu yap dedi.
Ama bu sefer ölcemi bilsem üst üste yapcam.
Rabbim şu 3ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin
Taksakta olmi takmasakta olmi demekki zamanı varBilmem inşallahilk defa yaptım 8 aydır amma relaxmışım be
bazen takıyorum bazende amaaaan hayırlısı diyorum
İnşallah olur ya valla kalben istiyom rabbim hızır as. Gibi o hızda nasip etsinAmin aminnnnn balim bnmbend eolsa keske tek duam bu bnmde hele olsun dotunh isiricam onun
Dötünü ısırma buseferde kaka yapamıo die yazarız buralaraAmin aminnnnn balim bnmbend eolsa keske tek duam bu bnmde hele olsun dotunh isiricam onun
Ahhh ahhh eger olsa bebek erkek olursa esik adini hizir koycakmis kiz olursada ben ecrin koycam diyodum esim kizda olsa erkekte olsa keske olsa dyo ahhh ahh insaAllah rabbim nasio etsinİnşallah olur ya valla kalben istiyom rabbim hızır as. Gibi o hızda nasip etsin
Hahahahahahahahha allah iyiligini versin emiDötünü ısırma buseferde kaka yapamıo die yazarız buralara![]()
9 gun yumlamissinMerhaba bakarmisiniz adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzenli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam testim laboquickEki Görüntüle 1830203
10.cu gun catlamis degerlendrdin mi 3 gun full degerlendirin heee bu aksamda degerlendir