Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Yorumlar Kanada, gerçekler Türkiye.. Burada emzirmek değil hamilelik bile "oo çiftleşme çoh ayıp, sokağa çıkmayın millette ben çiftleştim algısı yaratıyorsunuz" kıvamında.. emzirmek? ho ho ho.. emzirme örtüsü diye bir şey var, kendi can-mal güvenliğiniz ve o görüntüyü görmek istemeyenlerin göz zevki açısından onu kullanın, ne şiş yansın ne kebap..

Birincisi biraz duzgun konusmayi ögrenin, ben sizinle konusmak isteseydim alinti yapardim.

İkincisi sizin tabirinizle gavurlara özemtiligi nereden cikardiniz? Yazimda öyle bir sey yok, yabancilara dair bir sey yazmiyor.

Ücüncüsü kendinizi bu kadar yükseltmeyin, öyle sizinle ayni irktan dinden olmayan insanlara "gavurlara" diyerek asagilamaya calisamazsiniz.

Dördüncüsü ne kadar dogru yazmisim azicik iyilik yönünde olsaniz uslubunuz gavurlara seklinde olmazdi.

ben "gavurun(!)" her teknolojisini, çıkan her yeniliğini kullananların başkalarını özenti diye etiketlemelerine bayılıyorum yahu.. neyse..

bende kaynim annem kayin pederim ve kaynanm tabi en kis dogum yaptim ve bizde sobali ev olsugu icin ayni odada oturuyoruz yanlari da emzirdim d3dim ama tabi bir koseye gecip arksmi onlara donerek emzirdim:KK46:

Zorunlu kalmadıkça eşim hariç kimsenin yanında emzirmem yani müsait bir o da varsa eğer oraya geçerim çok doğal birşey ama nedense öyle uluorta hoşuma gitmiyor:)

Annem eşim kardeşim arkadaşlarım...rahatsız da olmam bebek besleniyor orda,güzel bi an neden rahatsız olayım, kimsenin memesine odaklı değilim ki, bebeğin emişi hoşuma bile gidiyor cok cok cok ayyy 2.çocuk istedim şu an

Mümkünse kendimin bile yaninda emzirmem :D

Çocuğum yok bi kac sefer emziren arkadaslarimin tanidiklarimin meme ucunu gördüm de hala kabus görüyorum o konuda.

O meme ucu nasil biberon emzigi gibi biseye donusmus allahim bak gene fena oldum.

Benim icin sorun meme degil renk degistiren ve değisik bi sekle donusen meme ucu :/

Çocuğum yok imkanım varsa başka bi odaya gecip emzirirdim heralde eşim ve annem haricinde

Mümkünse kendimin bile yaninda emzirmem :KK70:

Çocuğum yok bi kac sefer emziren arkadaslarimin tanidiklarimin meme ucunu gördüm de hala kabus görüyorum o konuda.

O meme ucu nasil biberon emzigi gibi biseye donusmus allahim bak gene fena oldum.

Benim icin sorun meme degil renk degistiren ve değisik bi sekle donusen meme ucu :/
:D
Duzenli emildigi ve sut bezelerinin surekli uretimde oldugu icin hormon vs gibi sebeplerden renk koyulasmasi oluyor.
Emmekten dolayi sünüp buyuyor :)
Gecici bir durum. Emzirme sonlaninca eski halini aliyor :))

Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...

notre dame katadrali'nin icinde dahi emzirdim.
emzirmek cinsel bir eylem degildir, anneliktir.

:KK70:
Duzenli emildigi ve sut bezelerinin surekli uretimde oldugu icin hormon vs gibi sebeplerden renk koyulasmasi oluyor.
Emmekten dolayi sünüp buyuyor :)
Gecici bir durum. Emzirme sonlaninca eski halini aliyor :))

Gerçekten duzeliyo mu? Ohh cok şükür ya valla ben oyle kalir diye düşünmüştüm.
İlk gördüğümde şoka girmiştim :D

Mümkünse kendimin bile yaninda emzirmem :KK70:

Bizim de memintolarımız çok tatlıştı ama hormonlar öyle yapıyor doğurunca napcan:KK53::KK48:

Her yerde emzirebilirim, hele ki oğlum açsa ve deli gibi ağlıyorsa.
Elbette erkek varken daha dikkatli olurun, kadın varken de dikkatliyimdir.
Emzirme atleti kullandığım için genelde emzirme örtüsü olmasa bile çok uygunsuz görüntü oluşmuyor.

Su an egenin bir koyundeyim.. Eltim 5 ay once dogum yapti. Neredeyse herkesin yaninda emziriyor. Anadolu da daha guzel isler. Biryeri gorunmuyor korkmayin meme avcilari

Gerçekten aydınlanma yaşadım su yorumunla. Büyük şehirlerde farkına varmadan daha da muhafazakâr olmaya çalışıyoruz aslında. Niye çünkü her an bir yerden sapık manyak hırsız kötü niyetli herhangi biri firlayabilir.

Her yerde emzirebilirim, hele ki oğlum açsa ve deli gibi ağlıyorsa.
Elbette erkek varken daha dikkatli olurun, kadın varken de dikkatliyimdir.
Emzirme atleti kullandığım için genelde emzirme örtüsü olmasa bile çok uygunsuz görüntü oluşmuyor.

Emzirme aleti nedir?

Çocuğum yok ama yabancı bir kadın yanımda şak diye memesini açıp emzirse asla rahatsız olmam. Bana çok kutsal geliyor bilemiyorum. Kendim yapmazdım ama yapanlar gözüme tuhaf görünmüyor.

Back
X