Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Ahaha kaçın dev meme geliyoooor

IMG_2923.webp

Yanımda bebek emzirilmesinden rahatsız olmam ama kimsenin memesini de görmek istemem. Hele çocuk emmeyi bırakıpta memeler fora ortadayken sohbete devam edilmesinden hiç hoşlanmam. Bunun için örtüler vs mevcut.

Göğüs dekoltesi sadece neredeyse meme ucunu saklıyor, hallice sınır çizgisini aşan şortlarla geziliyor, plajlar zaten hak getire.

Buralarda midesi bulanmayan , özgürlük olarak görülen şeyler , emzirirken " ay ayıp , ay mide bulandırıcı hallerine dönüyor.

Anlamıyorum, aradaki fark ne ? Meme ucu mu ?

Benim yanımda da arkadaşlarım bebeklerini emziriyor fakat hiçbir rahatsızlık duymuyorum, aklıma dahi gelmedi böyle bir şey.

Yalnız şuna katılıyorum, eşlerin yanında emzirince, meme hep ortalıkta olunca eşler soğuyabiliyor. Çünkü meme seksi bir şey. Sürekli göz önünde olunca bir de sarkık durunca eşlerin soğuduklarını çok kez duydum arkadaşlarımdan. Tabi bu herkes için asla geçerli değildir.

Sen nasıl meme benim çocuk beslerim gini şeyleri kimseyi düşünmeden hak görüyorsan benimde midem bulanıyor o ıslak ıslak halden buda benim görmeme hakkım saygı ltfen
Erkeklerin bile soğuduğu bişey...ayrıca olayı kısa şorta getirene pes
Konu kısa şort değil
Arkadaş bişey sormuş bende cevabımu verdim

emzirmiyorum ama bolca meme dekoltesi veriyorum,
rahatsız olan bakmasın :KK70:
not: emzirirken kimsenin yanında emzirmemiştim çünkü kızım sadece yalnızken ve sessiz ortamda emerdi, ama kimsenin yanında emzirmesem de 100 numara memelerimi görmemek mümkün değildi :confused:
instagram kafası mı bu, ucu görününce ayıp, iğrenç, ucu görünmedikten sonra normal :cool:

Ben rahatsız olurum. Normalde de hepimizde var diyip vücut sergilemeye karşıyımdır zaten. Ama emzirme önlüğü denilen şeyle veya göstermeme çabasıyla yapılması beni rahatsız etmez. Fazla rahat olunması eder. Kadın da olsam okadarını görmek istemem yani...

Ben heryerde emziriyorum. Daha dun cafede emzirdim ama yanimdaki arkadasim bile emzirdigimi sonradan farketti. Lap diye cikarmam, caktirmayacagim kiyafetler giyerim,rahatimi da bozmam. Olaya emen bebek gozuyle baktigim için baska annelerden de hiç rahatsiz olmadim

Bütün memesini ortaya atıpta emzirenlerden nefret etme derecesindeyim
Hamileyim bebeğimi ulu orta hiç bir yerde hiç kimsenin yanında emzirmeyecegim allahın izni ile

Hamileyim bebeğimi ulu orta hiç bir yerde hiç kimsenin yanında emzirmeyecegim allahın izni ile
Parktasın, evin arabayla 15 dk uzaklıkta. Bebeğin ağlıyor. Ki acıkınca, susayınca avutmak zordur, ağlar durur. Bebek arabasına koyuyorsun yırtınıyor, kucağına alıyorsun susmuyor, susmuyor... Çevrende insanlar var. Kenarıda bir bank var. Ne yapacaksın? Bebeğini ulu orta emzirmeyi mi, yoksa 20 dk ağlamasını mı tercih edersin?

İşte tüm ayıp ve günahlardan sıyrılmış ''anne vicdanı'' denen şey burada başlıyor.

Öyle mi dersin? Yengemin meme uçlarını değil füze gördüm o zaman ben:) İmkansız değil demek ki.

Bebek ucundan degil kenarindan emiyorsa demek ki :olamaz:
Hani emzirmek icin memeyi actiginda gördüm, emzirmeyi bitirince hemen kapatmadi gordum diyeni anlarim da, emerken meme ucu nasil gorulur anlamiyorum,
35 yasindayim 35 yildir yanimda birileri emzirdi, 2 yil da ben emzirdim, benim gordugum butun orneklerde emzirme esnasinda meme ucu bebegin agzindaydi:KK51:

Bebeğiniz doğunca bi de yazın bence. İlk 3 ay özellikle yapışık geziyorsunuz...sürekli anneyi hissetmek güvende olmak istiyorlar..ve siz illaki hastaneye sağlık ocağına bi şekilde dışarı çıkacaksunuz heralde, emzirdiğiniz sürece eve tıkılmayacaksınız. Ve o an milleti değil de bebeğinizi düşüneceksiniz. Ki öle de olmalı . Şimdiye kadar yanımda emziren hem cinslerim den hiç rahatsız olmadım . Onlar benden rahatsız oldu mu bilmiyorım ama kimsenin memesini değil bebeklerin rahat ve doymuş olmasını önemsiyorum ...

Bebek ucundan degil kenarindan emiyorsa demek ki :olamaz:
Hani emzirmek icin memeyi actiginda gördüm, emzirmeyi bitirince hemen kapatmadi gordum diyeni anlarim da, emerken meme ucu nasil gorulur anlamiyorum,
35 yasindayim 35 yildir yanimda birileri emzirdi, 2 yil da ben emzirdim, benim gordugum butun orneklerde emzirme esnasinda meme ucu bebegin agzindaydi:KK51:

Ben emzirirken gördüm diye bir şey dedim mi? Çocuk ağzından memeyi atıyor ,kadın memeleri dışarda çocuğu pışpışlıyor.

Bunu defalarca gördüm.

Ben emzirirken gördüm diye bir şey dedim mi? Çocuk ağzından memeyi atıyor ,kadın memeleri dışarda çocuğu pışpışlıyor.

Bunu defalarca gördüm.

O zaman yaninizda cocuk emzirilmesinden degil, meme acikta cocuk pispislanmasindan rahatsiz olmali/rahatsizliginizi bu sekilde ifade etmelisiniz, zira ben o kadar emziren gordum hic boyle bir manzara gormedim.

Parktasın, evin arabayla 15 dk uzaklıkta. Bebeğin ağlıyor. Ki acıkınca, susayınca avutmak zordur, ağlar durur. Bebek arabasına koyuyorsun yırtınıyor, kucağına alıyorsun susmuyor, susmuyor... Çevrende insanlar var. Kenarıda bir bank var. Ne yapacaksın? Bebeğini ulu orta emzirmeyi mi, yoksa 20 dk ağlamasını mı tercih edersin?

İşte tüm ayıp ve günahlardan sıyrılmış ''anne vicdanı'' denen şey burada başlıyor.

Bebeğiniz doğunca bi de yazın bence. İlk 3 ay özellikle yapışık geziyorsunuz...sürekli anneyi hissetmek güvende olmak istiyorlar..ve siz illaki hastaneye sağlık ocağına bi şekilde dışarı çıkacaksunuz heralde, emzirdiğiniz sürece eve tıkılmayacaksınız. Ve o an milleti değil de bebeğinizi düşüneceksiniz. Ki öle de olmalı . Şimdiye kadar yanımda emziren hem cinslerim den hiç rahatsız olmadım . Onlar benden rahatsız oldu mu bilmiyorım ama kimsenin memesini değil bebeklerin rahat ve doymuş olmasını önemsiyorum ...
ben bebeğimi açlıktan dakikalarca ağlatırım demedim ki
mememi tamamı ile ortaya atıp kimsenin yanında emzirmem dedim
ki bunun içinde bir çok alternatif var
ve memenin dışarda olmasından daha şık
emzirme önlükleri var sizlere de tavsiye ederim
aşırı savunmaya geçtiğinize göre sizlerde tamamıyla ortaya atıp emzirenlerdensiniz:kusmuk:

Back
X