Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah ortadan yarıldım gülerken.
Parktasın, evin arabayla 15 dk uzaklıkta. Bebeğin ağlıyor. Ki acıkınca, susayınca avutmak zordur, ağlar durur. Bebek arabasına koyuyorsun yırtınıyor, kucağına alıyorsun susmuyor, susmuyor... Çevrende insanlar var. Kenarıda bir bank var. Ne yapacaksın? Bebeğini ulu orta emzirmeyi mi, yoksa 20 dk ağlamasını mı tercih edersin?Bütün memesini ortaya atıpta emzirenlerden nefret etme derecesindeyim
Hamileyim bebeğimi ulu orta hiç bir yerde hiç kimsenin yanında emzirmeyecegim allahın izni ile
Mümkünse kimsenin memesini görmeyeyim-tamamı ile-. Memenin ucunun görünmesi ile dekolte kısmının görünmesi arasında ki farkı anlamayanlar beni güldürdü:)
Memenin ucu komple bebegin agzinda oluyor zaten, emzirirken meme ucunu gormeniz imkansiz :)
Öyle mi dersin? Yengemin meme uçlarını değil füze gördüm o zaman ben:) İmkansız değil demek ki.
Bebeğiniz doğunca bi de yazın bence. İlk 3 ay özellikle yapışık geziyorsunuz...sürekli anneyi hissetmek güvende olmak istiyorlar..ve siz illaki hastaneye sağlık ocağına bi şekilde dışarı çıkacaksunuz heralde, emzirdiğiniz sürece eve tıkılmayacaksınız. Ve o an milleti değil de bebeğinizi düşüneceksiniz. Ki öle de olmalı . Şimdiye kadar yanımda emziren hem cinslerim den hiç rahatsız olmadım . Onlar benden rahatsız oldu mu bilmiyorım ama kimsenin memesini değil bebeklerin rahat ve doymuş olmasını önemsiyorum ...Bütün memesini ortaya atıpta emzirenlerden nefret etme derecesindeyim
Hamileyim bebeğimi ulu orta hiç bir yerde hiç kimsenin yanında emzirmeyecegim allahın izni ile
Bebek ucundan degil kenarindan emiyorsa demek ki
Hani emzirmek icin memeyi actiginda gördüm, emzirmeyi bitirince hemen kapatmadi gordum diyeni anlarim da, emerken meme ucu nasil gorulur anlamiyorum,
35 yasindayim 35 yildir yanimda birileri emzirdi, 2 yil da ben emzirdim, benim gordugum butun orneklerde emzirme esnasinda meme ucu bebegin agzindaydi![]()
Ben emzirirken gördüm diye bir şey dedim mi? Çocuk ağzından memeyi atıyor ,kadın memeleri dışarda çocuğu pışpışlıyor.
Bunu defalarca gördüm.
Parktasın, evin arabayla 15 dk uzaklıkta. Bebeğin ağlıyor. Ki acıkınca, susayınca avutmak zordur, ağlar durur. Bebek arabasına koyuyorsun yırtınıyor, kucağına alıyorsun susmuyor, susmuyor... Çevrende insanlar var. Kenarıda bir bank var. Ne yapacaksın? Bebeğini ulu orta emzirmeyi mi, yoksa 20 dk ağlamasını mı tercih edersin?
İşte tüm ayıp ve günahlardan sıyrılmış ''anne vicdanı'' denen şey burada başlıyor.
ben bebeğimi açlıktan dakikalarca ağlatırım demedim kiBebeğiniz doğunca bi de yazın bence. İlk 3 ay özellikle yapışık geziyorsunuz...sürekli anneyi hissetmek güvende olmak istiyorlar..ve siz illaki hastaneye sağlık ocağına bi şekilde dışarı çıkacaksunuz heralde, emzirdiğiniz sürece eve tıkılmayacaksınız. Ve o an milleti değil de bebeğinizi düşüneceksiniz. Ki öle de olmalı . Şimdiye kadar yanımda emziren hem cinslerim den hiç rahatsız olmadım . Onlar benden rahatsız oldu mu bilmiyorım ama kimsenin memesini değil bebeklerin rahat ve doymuş olmasını önemsiyorum ...