Arkadaşım yorumlara göz atsan... yok kadın arkadaşı görürmüş kocasına anlatırmış diyen bile çıktı...notre dame katadrali'nin icinde dahi emzirdim.
emzirmek cinsel bir eylem degildir, anneliktir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım yorumlara göz atsan... yok kadın arkadaşı görürmüş kocasına anlatırmış diyen bile çıktı...notre dame katadrali'nin icinde dahi emzirdim.
emzirmek cinsel bir eylem degildir, anneliktir.
Anne olmak bir mucize ,resmen içimizden insan çıktı ,üstüne üstelik mememden süt geliyor bebeğim için ..bence önünde eğilmesi gereken bir durum ,valla rahatsız olan olsun ,rahatsız olan bakmasın kalksın gitsin hiiicccc cekinmem ana baba kp kv akraba vs ,dışarıda tabiki dikkat ederim dediğiniz gibi ,örtü vs edep dışı davranilmazda ama cekinmem yeterki sağlıklı gelsin kuzum ,bi kaç haftaya pirtlasinn .. hani erkekler arasında çıkar koy masaya muhabbeti vardır ya tam olarak aynısı çıkarır koyarım çocuğumun ağzına rahatsız olan öteye gitsinKızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Her yerde emzirebilirim, hele ki oğlum açsa ve deli gibi ağlıyorsa.
Elbette erkek varken daha dikkatli olurun, kadın varken de dikkatliyimdir.
Emzirme atleti kullandığım için genelde emzirme örtüsü olmasa bile çok uygunsuz görüntü oluşmuyor.
Eşimin ,Kiz kardeşimin, Kvdemin ,Annemin yanında emziriyorum. Aslında kvdemin yanında biraz çekiniyorum. Ama emzirecegimi gördüğü halde odadan çıkmaz. Ben de cik diyemem napayim..
Biz oraya gidince maalesefbaska odaya gecme şansım olmuyor. Ev biraz kalabalik.Anne çıkarken kapıyıda kapatır mısın? Diyebilirsin
Veya sen çıkıp başka odaya geçebilirsin
Biz oraya gidince maalesefbaska odaya gecme şansım olmuyor. Ev biraz kalabalik.
Eski konuymus gerci ama bazi kadinlarin yorumlari saskinlik verici
Heryerde emziririm bebegimi ve emziriyorum da , emzirme ortusunu ortup rahat rahat restoranda cafede sahilde okulda vs. , insanin yavrusunu beslemesi utanilacak bir durum degildir , utanin diyrnleri de anlamam mumkun degil
Ayrica yaratilis kismina gelirsek , zaten memelerimiz dogurup bebeklerimizi besleyebilmemiz icin var , dogurma ve beslemeyi sadece kadin yapabilir bu yuzden erkeklerden farkli
Vucuttaki iki tane tamamen besleme icin yapilmis organi ayip , ahlaksizlik , edep vs. Gibi niteleyenler de biz insanlariz yine
Hic dusundunuz mu acaba memenin koldan yada bacaktan ne farki var ? Neden utaniyosunuz meme gorunce hatta midrniz bulaniyor?
Cok derin mevzular zaten ayip diyenlerin anlamasini da beklemiyorum ya neyse
Eşim hariç kimsenin yanında emzirmem, kadın erkek fark etmez.
Kimsenin memesini de görmek istemem rahatsız eder (Eltim direkt memeyi açar ona istinaden).
Bence de normal degil ama bu normal anormal kismini da biz insanlar belirliyoruz neticede , benim lafim midem bulanir , utanin arlanin diyenlereydiTabiki bebeğinizi heryerde emzirebilirsiniz sabah dışarı çıksanız akşam eve dönene kadar aç bekliycek hali yok
Siz diyosunuz ya örtümü örterim emziririm bunda bişey yok. Herkes sizin memeniz olduğunu biliyo ama bunu görmesi gerekmiyo
Bazı insanlar memeyi açıyo muhabbet ediyo ediyo meme dışarda çocuk emiyo bırakıyo meme dışarda bu normal mi ? Bence değil