Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Bebegimin bana ihtiyaci varsa acikmişsa herkesin yaninda emzire bilirim.kimse kusura bakmasin.sonuçta bir bebek besleniyor.saygi duymak zorundalar.boyle durumda edepsiz ben degil masum bebegini besleyen anneye kötü kötü bakan gözler oluyor.

Bebegimin bana ihtiyaci varsa acikmişsa herkesin yaninda emzire bilirim.kimse kusura bakmasin.sonuçta bir bebek besleniyor.saygi duymak zorundalar.boyle durumda edepsiz ben degil masum bebegini besleyen anneye kötü kötü bakan gözler oluyor.

Her yerde emziriryorum; Yemek yediğim kebapçıda, yürüyüş yaptığım sahil bankında, parkta vs... ilk zamanlar emzirme önlüğü takıyordum, artık takmıyorum. Bana ne yahu neden ben ve bebeğim rahatsız olalım? Hiç çekinmiyorum, bendeki meme vahiy yoluyla sadece bana inmedi, her kadında var. Bebeğimin beslenmesi, milletin ''ayıp, günah'' yaftalarından daha önemli.

Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Anne olmak bir mucize ,resmen içimizden insan çıktı ,üstüne üstelik mememden süt geliyor bebeğim için ..bence önünde eğilmesi gereken bir durum ,valla rahatsız olan olsun ,rahatsız olan bakmasın kalksın gitsin hiiicccc cekinmem ana baba kp kv akraba vs ,dışarıda tabiki dikkat ederim dediğiniz gibi ,örtü vs edep dışı davranilmazda ama cekinmem yeterki sağlıklı gelsin kuzum ,bi kaç haftaya pirtlasinn .. hani erkekler arasında çıkar koy masaya muhabbeti vardır ya tam olarak aynısı çıkarır koyarım çocuğumun ağzına rahatsız olan öteye gitsin

Avrupa ülkelerinde tiksinç ve ayıp bi durum olarak karşılanıyor bir belgeselde izlemiştim... adamlar yolda çıplak birini görse bu kadar rahatsız olmuyorlar siz düşünün.

Uluorta sergilenmediği sürece aile ve yakınlarn yanında emzirilmesi doğrudur tabi ama ben her halukarda göğüsün görünmemesinden yanayım doğru olanda bu.

Her yerde emzirebilirim, hele ki oğlum açsa ve deli gibi ağlıyorsa.
Elbette erkek varken daha dikkatli olurun, kadın varken de dikkatliyimdir.
Emzirme atleti kullandığım için genelde emzirme örtüsü olmasa bile çok uygunsuz görüntü oluşmuyor.

Üşenmedim kendi yorumumu buldum.
İkinci çocukta bu her yerdenin cılkını çıkardım resmen; sahilde, parkta, otobüste, arabada, ... lönk diye memeyi çıkarmak ne demek oluyor anlamadım, belki benimkiler küçük diye sorun yaşamıyorumdur. İlk zamanlar eşim kontrol ederdi, tamam gözükmüyor falan, artık ustalaştım, sadece memeyi çıkaracağım zaman bir şal falan örtüyorum oğlumun üstüne, sonra o atıyor kafadan zaten, ama atlet kullandığım için ne alttan ne üstten frikik oluşmuyor.
Haa bir de kangurum var, onun içinde de emziriliyor, ben pek beceremedim ama, ilgilenenler videolarını izlesin, babaywearing ve emzirme diye aratabilirsiniz. Sıfır frikik garanti :)

Bir showa donüsturmeden bayanlarin oldugu ortamda hafif sirtim dönük yapardim. Gogsumu sergilemekten hoslanmiyorum otomatikman herkes oraya bakiyor cunku onun disinda emzirme onlugu ile dusunuyorum rahatlik acisindan

Eşimin ,Kiz kardeşimin, Kvdemin ,Annemin yanında emziriyorum. Aslında kvdemin yanında biraz çekiniyorum. Ama emzirecegimi gördüğü halde odadan çıkmaz. Ben de cik diyemem napayim..

Eşimin ,Kiz kardeşimin, Kvdemin ,Annemin yanında emziriyorum. Aslında kvdemin yanında biraz çekiniyorum. Ama emzirecegimi gördüğü halde odadan çıkmaz. Ben de cik diyemem napayim..

Anne çıkarken kapıyıda kapatır mısın? Diyebilirsin
Veya sen çıkıp başka odaya geçebilirsin

Eski konuymus gerci ama bazi kadinlarin yorumlari saskinlik verici
Heryerde emziririm bebegimi ve emziriyorum da , emzirme ortusunu ortup rahat rahat restoranda cafede sahilde okulda vs. , insanin yavrusunu beslemesi utanilacak bir durum degildir , utanin diyrnleri de anlamam mumkun degil

Ayrica yaratilis kismina gelirsek , zaten memelerimiz dogurup bebeklerimizi besleyebilmemiz icin var , dogurma ve beslemeyi sadece kadin yapabilir bu yuzden erkeklerden farkli
Vucuttaki iki tane tamamen besleme icin yapilmis organi ayip , ahlaksizlik , edep vs. Gibi niteleyenler de biz insanlariz yine
Hic dusundunuz mu acaba memenin koldan yada bacaktan ne farki var ? Neden utaniyosunuz meme gorunce hatta midrniz bulaniyor?
Cok derin mevzular zaten ayip diyenlerin anlamasini da beklemiyorum ya neyse

Eski konuymus gerci ama bazi kadinlarin yorumlari saskinlik verici
Heryerde emziririm bebegimi ve emziriyorum da , emzirme ortusunu ortup rahat rahat restoranda cafede sahilde okulda vs. , insanin yavrusunu beslemesi utanilacak bir durum degildir , utanin diyrnleri de anlamam mumkun degil

Ayrica yaratilis kismina gelirsek , zaten memelerimiz dogurup bebeklerimizi besleyebilmemiz icin var , dogurma ve beslemeyi sadece kadin yapabilir bu yuzden erkeklerden farkli
Vucuttaki iki tane tamamen besleme icin yapilmis organi ayip , ahlaksizlik , edep vs. Gibi niteleyenler de biz insanlariz yine
Hic dusundunuz mu acaba memenin koldan yada bacaktan ne farki var ? Neden utaniyosunuz meme gorunce hatta midrniz bulaniyor?
Cok derin mevzular zaten ayip diyenlerin anlamasini da beklemiyorum ya neyse

Tabiki bebeğinizi heryerde emzirebilirsiniz sabah dışarı çıksanız akşam eve dönene kadar aç bekliycek hali yok

Siz diyosunuz ya örtümü örterim emziririm bunda bişey yok. Herkes sizin memeniz olduğunu biliyo ama bunu görmesi gerekmiyo

Bazı insanlar memeyi açıyo muhabbet ediyo ediyo meme dışarda çocuk emiyo bırakıyo meme dışarda bu normal mi ? Bence değil

Yine böyle bir konu vardı vakti zamanında...
Yine polemik yine kapanan konu...

Yine istediğim gibi emziririm ne var bunda bu kıtsal muhteşem bir şey diyenler
Yine kimsenin memesini görmek zorunda değilim hoş değil uygun değil diyenler

Arkadaşlar. Doğumda da kimsenin aklına cinsellik gelmez muhteşem kutsal bir olaydır ancak doğuma herkes tanıklık etmez. Doğum videonuzu herkesle izleyebilir misiniz? Cinsel olgu olmaması mahrem olmadığı anlamına gelmez. Mahrem kelimesini dinle de bağdaştırmayın. Sana has sana özgü sana özeldir bazı şeyler.

Evet. Emzirirken minik yavrularınızı besliyorsunuz. Doğururken dünyaya getirmek kadar muhteşem ve doğal... Ancak memeler tüm dünyada erkekler tarafından seksi bulunan, ya da ilk sakladığımız yerlerden( örn;bikini) biridir. Ayrıca ben de açık meme görmekten hoşlanmıyorum. Kolayca örtü ile ya da hafif yana dönülerek kapatılabiliyorsa o meme ucu, ne var bunda istediğim yerde emziririm demenin manası yok. Evet soğuk köşelerde tuvaletlerde emzirilmesi olayı da diğer ters uç. Herkes kendini bilir. Dilediği gibi emzirir. Burada herkes ne yapıyor demenin de çok saçma olduğunu düşünüyorum. Herkesin bir olmadığı hele ki bu konunun tartışmaya açık olacağı bellidir. Bu biraz da yöre kültür kişilik inanç vb şeylere göre değişir.

Tabiki bebeğinizi heryerde emzirebilirsiniz sabah dışarı çıksanız akşam eve dönene kadar aç bekliycek hali yok

Siz diyosunuz ya örtümü örterim emziririm bunda bişey yok. Herkes sizin memeniz olduğunu biliyo ama bunu görmesi gerekmiyo

Bazı insanlar memeyi açıyo muhabbet ediyo ediyo meme dışarda çocuk emiyo bırakıyo meme dışarda bu normal mi ? Bence değil
Bence de normal degil ama bu normal anormal kismini da biz insanlar belirliyoruz neticede , benim lafim midem bulanir , utanin arlanin diyenlereydi
Ben acmam ama acandan da midem bulanmaz , donup de bakmam bile , nasilki plajda bikini ustunu takmadan guneslenenlere bakmiyorsam memesini acip emzirene de bakmam
Herkesin kendi tercihidir

Back
X