• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse bana sırrını versin istemiyorum artık. :(

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Merhaba hanımlar. Benim uzun zamandır açmayı düşündüğüm bir konu var burada ama nedense hep erteledim. Bugüne kısmetmiş...

Sormak istediğim; bir yakınınız eşini aldatsa ne olurdu tepkiniz?
Aynı apartmanda oturduğumuz bir komşum, kendisi biraz erken evlenmiş 2 çocuk sahibi genç bir kadın. Ayşe diyeyim kendisine.. Yaşı bana yakın olduğu için arkadaş olduk. Eşiyle istemeden, babasının zoruyla evlendiğini anlattı. Hatta eşi bunlar nişanlıyken resmi nikahlıymış bundan saklamış vs.. Neyse bi şekilde evlenmişler. Ama eşinden nefret ettiğini, ona hiç ısınamadığını anlatır durur hep bana. Bir gün bana pat diye eski sevgilisinden bahsetmeye başladı. Ben onu seviyordum, evlenecektim ama şimdiki eşimle babamın zoruyla evlendim diye. Sonra da ilk evlendiğimizde onunla hala görüşüyordum hatta dedi. Ben buna şok olmuşken hatta hala görüşüyoruz dedi. Neden bunu duyduğumda tepki vermedim bilmiyorum, çok kızıyorum kendime. Ama sürekli eşinin kendisine kötü davrandığından, yeni evlendiklerinde çektirdiklerinden bahsedince haline üzüldüm açıkçası..
Ben bu sırrı öğrendikten sonra sürekli benle dertleşmeye her şeyini anlatmaya başladı. Ve nasıl oldu tam hatırlamıyorum ama zamanla araları bozuldu, bir daha görüşmeme kararı aldılar. Ben de bu sürede kendisine sürekli yaptığının yanlış olduğunu, görüşmemekle iyi bir karar verdiğini söylüyordum. Bu arada arkadaşımın küçük bir bebeği var ve maalesef doğduğundan beri sürekli hasta. Acilde sabahlıyorlar çoğu zaman. Bir dönem bebek uzun süre hastanede yattı. Ayşe de o sırada hastanede bir erkek hemşireyle bakışmaya falan başlamış. Karşı taraf da bana göre midesiz ki adım atmış, numara vermeler, aramalar derken hikaye yine başa döndü. Bunlar görüşmeye başladılar. Liseli aşıklar gibi gezmeler tozmalar.. Uzunca bir süre bu olanlara kızıp kendimi çektim ders çalışıyorum bahanesiyle. Aylarca görüşmedik. Ama aynı apartmanda oturuyoruz ister istemez yüz yüze bakıyoruz. Bir gün yine geldi dertleşmek istiyorum diye. Hastanedeki bu hemşireyle olan ilişkilerinden bahsetti. Ayrıldık diye dertlendi. Asıl bomba şimdi geliyor hanımlar sıkı durun..
Bebeği için sürekli gidip geldiği hastanenin güvenlik görevlisiyle Ayşe'nin eşi arkadaş olmuş. Karşılaştıklarında konuşuyorlarmış, birbirlerine numaralarını vermişler, hastanede işiniz olduğunda yardım ederim falan demiş. Ama adam kötü niyetliymiş. Ayşe'den hoşlandığını söylemiş bir gün açık açık. Ben evliyim ne demek istiyorsun diye reddedince de hastanedeki hemşireyle olan ilişkilerini bildiğini söylemiş. Evlisin ama onunla görüşüyorsun, bana karşılık vermezsen eşine her şeyi anlatırım diye. Ayşe de tehditlerden yıldığını söylüyor ama bence hamurunda var ihanet. Bu defa hastanenin güvenlik görevlisiyle ilişki yaşamaya başladılar. Üstelik adam evli, 2 çocuğu var. Fakat bu defa durum çok ciddi. Adam ev tutmuş orada buluşuyorlar. Ayşe evine alıyormuş adamı. Ve bana açık açık her şeylerini anlatıyor ne yapacağımı bilemiyorum. İlk duyduğumda koymalıydım tavrımı ama koymadım, kendime çok kızıyorum. Şimdi durduk yerde tepki göstermeye başlasam saçma mı olur ki.. Üstelik bir gün çok zor durumdaydı, adam eşine söylemekle tehdit etmiş ve söyleyecek gibiydi gerçekten. Ben de o an erkek arkadaşıma anlatıverdim. Şimdi haliyle görüşmemi konuşmamı istemiyor. Biz o apartmandan taşındık ama yakın evlerimiz. Bize geliyor mecburen yine görüşüyoruz. Annem yazık hiçbir şeyden haberi yok sürekli Ayşeyi çok sevdiğinden, genç olmasına rağmen çok olgun ve hanımefendi olduğundan bahsediyor.. Çok uzattım farkındayım ama ne yapmam gerek hanımlar bir akıl verseniz bana. Ben artık duymak dinlemek istemiyorum. Ama tepkimi en başından koymalıydım geç kaldım sanki. Okuyan ve fikir veren herkese teşekkür ederim şimdiden..

bence açık açık söyle ayşeye artık bu yaptıklarından dolayı senle görüşmek istemiyorum de..kırılırsa kırılsın...bana arkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim demişler..yarın öbür gün ayşenin yaptıkları ortaya çıksa duyan gören olsa herkes sana sen ayşeyle samimiydin dicek...Allah korusun farkında bile olmadan işin içinde bulursun kendini...yazkı günah hasta evladı var onu düşünmeyen seni hiç düşünmez sıkıştığı anda sana da bulaşır,iftira atar ne olur ne olmaz..

Eşini sevmemesi babası tarafından zorla evlendirilmiş olması kocasını aldatmasını gerektirmez !!!
İlk kez bir hemcinsimden utandım ve tiksindim !
Bir de bebeği varmış.
O bebeğe üzülüyorum.
O kadına zerre kadar üzülmedim.
Yok güvenlik görevlisi tehdit etmiş de bilmem ne bilmem ne!
Namuslu olaydın da yapmayaydın efendim !
Ar damarı çatlamış!
Banlanmak istemiyorum devam etmeyeceğim.
Konu sahibi sana tek tavsiyem : ACİLEN İLŞKİNİ KES !

Eşini sevmemesi babası tarafından zorla evlendirilmiş olması kocasını aldatmasını gerektirmez !!!
İlk kez bir hemcinsimden utandım ve tiksindim !
Bir de bebeği varmış.
O bebeğe üzülüyorum.
O kadına zerre kadar üzülmedim.
Yok güvenlik görevlisi tehdit etmiş de bilmem ne bilmem ne!
Namuslu olaydın da yapmayaydın efendim !
Ar damarı çatlamış!
Banlanmak istemiyorum devam etmeyeceğim.
Konu sahibi sana tek tavsiyem : ACİLEN İLŞKİNİ KES !

Kesinlikle katılıyorum. Ben anne değilim ama kendimi onun yerine koyunca bir anne bebeği hastayken (ki ciddi rahatsızlığı var, yavrucak ölümlerden döndü kaç kez. :( ) nasıl yapar, hastanede bebeğiyle kalırken nasıl böyle şeyler yapar düşünür anlamıyorum. Kocasını aldatmasını gerektirmez kısmında da size sonuna kadar katılıyorum. Ondan bu şekilde intikam aldığını sanıyor ama kocasına bi şey olduğu yok, ne yapıyorsa kendisine yapıyor..

bence açık açık söyle ayşeye artık bu yaptıklarından dolayı senle görüşmek istemiyorum de..kırılırsa kırılsın...bana arkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim demişler..yarın öbür gün ayşenin yaptıkları ortaya çıksa duyan gören olsa herkes sana sen ayşeyle samimiydin dicek...Allah korusun farkında bile olmadan işin içinde bulursun kendini...yazkı günah hasta evladı var onu düşünmeyen seni hiç düşünmez sıkıştığı anda sana da bulaşır,iftira atar ne olur ne olmaz..

Söylemesine söylerim orda sıkıntı yok. Ki bana söz vermişti başı belaya girdiğinde eğer kurtulursa bir daha tekrarlamayacağına dair ama durmadı sözünde. Benim aslında sormak istediğim anneme bahsetmeli miyim.. Çünkü ben onla küssem konuşmasam da eşiyle çocuklarıyla eski komşumuz sıfatıyla yine gelip gidecek. Annem anlayacaktır aramızda tatsızlık olduğunu. Neden konuşmuyorsun dediğinde anneme anlatmalı mıyım sizce? Bunu defalarca kez düşündüm ama sizin de söylediğiniz gibi başı sıkışınca bana saldırır diye korkuyorum. Kendisi yalana oldukça meyilli. Eşini 3 kez aldatmış bir kadından bahsediyoruz, eşine söylediği yalanların haddi hesabı yok. Bu konuda oldukça profosyonel.

Kesinlikle katılıyorum. Ben anne değilim ama kendimi onun yerine koyunca bir anne bebeği hastayken (ki ciddi rahatsızlığı var, yavrucak ölümlerden döndü kaç kez. :( ) nasıl yapar, hastanede bebeğiyle kalırken nasıl böyle şeyler yapar düşünür anlamıyorum. Kocasını aldatmasını gerektirmez kısmında da size sonuna kadar katılıyorum. Ondan bu şekilde intikam aldığını sanıyor ama kocasına bi şey olduğu yok, ne yapıyorsa kendisine yapıyor..

Bu kadın anne olmayı bile zerre kadar haketmiyor. :20:
Kaç yaşında bu kadın?
Kadın demeye bile dilim varmıyor inan ki.
Sende de hata var.Bula bula bunu mu buldun arkadaş olarak.
Ben senin yerinde olsam kocasına gizli nodan tel açıp herşeyi anlatırdım.
Adam kandırılıyor yazık.

allah allah kimseye güvenemeyecekmiyiz :50:artık....:53:
:53:madem sevmiyo kocasını boşansın sonra kiminle aşk :38::98:yaşarsa yaşasın........
böyle arkasından oyun oynamaya ne gerek var.....:8::8:

Bir süre Ankarada çalışmıştım. İş arkadaşım evli bir bayanla görüşüyordu, kadın 88-87 doğumlu falan. Aile zoruyla evlendirilmiş, 3-4 yaşında bi çocuğu vardı bundan 3buçuk yıl falan önce. İş arkadaşım onun evine falan giderdi. Diğerlerine anlatırken istemeden öğrendim. Sonra o kadın iş yerine gelip karşıma oturdu ben o zaman tektim kimse yoktu. Ben bilmiyomuş gibi yaptım ama kendisi açık açık anlattı ben eşimi sevmiyorum falan filan. Ben de pek muhatap olmadım kendisiyle.

Bu kadın anne olmayı bile zerre kadar haketmiyor. :20:
Kaç yaşında bu kadın?
Kadın demeye bile dilim varmıyor inan ki.
Sende de hata var.Bula bula bunu mu buldun arkadaş olarak.
Ben senin yerinde olsam kocasına gizli nodan tel açıp herşeyi anlatırdım.
Adam kandırılıyor yazık.

85 doğumlu. Büyük oğlu 10 yaşında. Yani baya erken evlenmiş. Komşumuz, yaşı da bana yakın diye arkadaş oldum. Bu yediği haltları da çok sonradan öğrendim zaten. :(

Ayşe'nin yaptıklarına karışma derim ama sen arkadaşlığını bitir.
Ailenden de uzak tutmaya çalış, bir şekilde annene durumu tam açıklamadan anlatmaya çalış.

allah allah kimseye güvenemeyecekmiyiz :50:artık....:53:
:53:madem sevmiyo kocasını boşansın sonra kiminle aşk :38::98:yaşarsa yaşasın........
böyle arkasından oyun oynamaya ne gerek var.....:8::8:

Birlikte olduğu adam istemiyor ki. Gayet memnunlar hallerinden. O da karısını aldatıyor ve ondan boşanmak da istemiyor çocuklarımın annesi diye. Bir çocuk da bundan istiyormuş hatta. Duyunca şok oldum. Eğer öyle bi şey yaparlarsa kocasına çocuk kendisinden diye yutturacak. Bu konuda gözünü korkuttum epeyce ama umarım onu bari yapmaz. Eşini zaten kandırıyor bir de bu eklenirse.. :50:

Bu nasıl midesizliktir resmen ben utandımm :17: Kesinlikle görüşmemelisin tepkini net belli et artık saçma olursa olsun.Hatta içini rahatlatmak istiyorsan direk itiraf et kıza söyle belki şimdi söylemem saçma ama ben böyle böyle düşünüyorum sen anlattıkça da daha kötü hissediyorum artık seninle görüşmek istemiyorum de bence açık açık.Ben söyledim öyle görüşmek istemediğimi birisine hatta iki kişiye zamanında hiç de pişman olmadım çok rahatladım :31:

vay arkadaş ! çivisi çıkmış dünyanın!

hangi anne çocuğu hastane odalarında kıvranırken günlerce tedavi görürken aşne fişne derdine düşebilir ki?

doğurmakla anne olunmuyor diye boşuna dememişler:50:

Müge Anlı'nın programında görmüştüm birkaç kez onun gelini bunun oğluyla ,o oğlan hemşireyle , hemşirenin kocası benim eltimle....:ssz:

abes kaçacak belki ama Cem Yılmaz bi gösterisinde demişti : mahalleli tren olmuş, sonra sanatçıya marjinal deniyor diye:27:

konu sahibi arkadaşım, aman dikkat et, ilerde bambaşka şeyler yaşanır kadın seni bile atabilir ortaya, kurtar kendini.

bahaneye ihtiyacın bile yok, beni benden değil arkadaşımdan sor demişler, senin gibi biriyle görüşemem de olsun bitsin, küserse küssün hatta mümkünse küssün :ssz:

Bir süre Ankarada çalışmıştım. İş arkadaşım evli bir bayanla görüşüyordu, kadın 88-87 doğumlu falan. Aile zoruyla evlendirilmiş, 3-4 yaşında bi çocuğu vardı bundan 3buçuk yıl falan önce. İş arkadaşım onun evine falan giderdi. Diğerlerine anlatırken istemeden öğrendim. Sonra o kadın iş yerine gelip karşıma oturdu ben o zaman tektim kimse yoktu. Ben bilmiyomuş gibi yaptım ama kendisi açık açık anlattı ben eşimi sevmiyorum falan filan. Ben de pek muhatap olmadım kendisiyle.

Yaş tutmuyor o Ayşe bu Ayşe değil. :)

Aynen öyle bak sana da sıçrar onun günahı gerçekten. Milletin ağzı torba değil konuşurlar onlar çok yakındı diye

benim 20 yıllık bir dostum vardı, çok samimiydik aynı evde kalır yer içer dile kolay 20 yıl...
kocasını aldattığını, boşanmalarını, sevgililerini metreslik yaptığı adamı vs.re hepsini biliyordum asla yargılamıyordum kendi tercihi nihayetinde ama hayatımda da bir huzursuzluk vardı anlam veremediğim...
bir gün, kangren olan bir uzvun kesilmesi gibi bitirdim arkadaşlığımı, o kadar keskin oldu ki arkama bakmadım ve şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum, sen onun tam tersi olsan da bir şekilde onu ister istemez aynalıyorsun sanki o oluyorsun bu da zarar veriyor insana.
Çok çelişkiye düştüm ama doğru kararı verdim dedim, bitti.

hayatım hemen o kadından uzaklaş. alakanı kes. ama bunu yapmadan önce onunla konuş.

yaptığının mide bulandıracak kadar yanlış olduğunu bu yüzden görüşmek istemediğini söyle. söyle ki anlasın hatasını.

annene de açık açık söyleme bence ama anne o düşündüğün gibi biri değil ben görüşmüyorum lütfen sen de görüşme sebebini de sorma diyebilirsin.
kadının pisliği ayrı o hemşireyle güvenlikçinin pisliği apayrı.

ayrıca o güvenlikçi neyine güvenip tehdit ediyor. kendisi de evliymiş. ortaya çıksa kendi ailesi de yıkılacak. ya top yekün rezillik. neresinden tutsan elinde kalıyor.

Not: ayrıca şunu da söylemeden geçemiycem. o kızın babası onu sevdiğine verseymiş belki de bunların hiçbiri olmayacaktı. gözü dışarıda olmaz. sevdiğiyle mutlu olurdu.
ha belki de hamurunda vardır ama bilmiyorum. Bu hikayedeki tek haklı o günahsız bebek sanırım :( Allah ıslah etsin.

Şimdi kendi yazdığım konuyu okuyunca kendime kızdım, yuh dedim ya nasıl da zamanla yavaş yavaş anlattıkça bana bile kabullendirmiş.
Sesimi nasıl çıkarmamışım..
O kadar bunaldım ki..
İki taşın arasında geliyor aradı,dün geldi falan diye anlatıyor. İğreniyorum içten içten.. Annem anlayacak diye ses edemiyorum, ona anlatma konusunda da karar veremiyorum bir türlü. Kendisi rahatsız, her şeyden çok çabuk etkileniyor. Bir de buna sinirlensin, kafayı taksın istemiyorum.
Geçenlerde anlatma, içimi dökme ihtiyacı duydum erkek arkadaşımın kız kardeşine anlattım. O da anneme söylemem gerektiğini, onun halledebileceğini söylemişti. Hatta sessiz kaldıkça onun günahına ortak olduğumu, bebeğine haksızlık ederken benim de ona bi nevi yardım ettiğimi söyledi.
Çok kötü hissediyorum kendimi artık ya. :(

Söylemesine söylerim orda sıkıntı yok. Ki bana söz vermişti başı belaya girdiğinde eğer kurtulursa bir daha tekrarlamayacağına dair ama durmadı sözünde. Benim aslında sormak istediğim anneme bahsetmeli miyim.. Çünkü ben onla küssem konuşmasam da eşiyle çocuklarıyla eski komşumuz sıfatıyla yine gelip gidecek. Annem anlayacaktır aramızda tatsızlık olduğunu. Neden konuşmuyorsun dediğinde anneme anlatmalı mıyım sizce? Bunu defalarca kez düşündüm ama sizin de söylediğiniz gibi başı sıkışınca bana saldırır diye korkuyorum. Kendisi yalana oldukça meyilli. Eşini 3 kez aldatmış bir kadından bahsediyoruz, eşine söylediği yalanların haddi hesabı yok. Bu konuda oldukça profosyonel.

annenle böyle şeyleri rahatlıkla paylaşabiliyorsan söyle bence annene de,sonuçta iftira atmıyosun,yalan söylemiyosun..valla benim aklıma herşey geliyo böyle durumlarda çok kurarım kafamda...hemen bi tane kurdum bile olur ya ayşeninkilerden birisi takip etse ayşeyi o sırada o da size gelse Allah korusun ailecek başınız belaya girer..ve böyle durumlarda onun gibi bi kadın kendini kurtamka için kimbilir neler yapar..

Back
X